نه هیچ سی دی رو نمیخونه و جالبه که 100 درصد از روز اول هم همینطور بوده و من تا حالا سی دی روش نگذاشته بودم امتحان کنم از وقتی این لپ تاپ رو خریدم.
متوجه شدم گرونی سونی بی دلیل نیست. هر قدر پول بدی همونقدر آش میخوری متاسفانه برند ایسوس اصلا کیفیت قطعاتش خوب نیست.
1- رنگ کلیدها بعد از 3 یا 4 ماه شروع کرد به رفت که به اجبار از روکش روی کیبوردام الآن استفاده میکنم! لپ داداشم سونیه و بعد از 3 سال هنوز کیبوردهاش آخ نگفته....
2- باتری لپ تاپ در 5 ماه اول خراب شد و تحقیق که انجام دادم کلا کیفیت باتریهای ایسوس خوب نیست و بعضی ها مثل من دچار این مشکل میشن (حالا شما نیاین بگید نه ما 5 ساله داریم باطریش مثل روز اول هست ، قرار نیست همه اینجور بشه اما میانگین بگیرید افراد بسیار زیادی باطریشون در روزهای اول خراب شده)
3-قبل از اینکه یک سال کامل کار کنه یک پیکسل سوخته افتاده وسط صفحه
4- سی دی رام اون خرابه در حالی تنها استفاده ای از سی درایو دستگاه شده همون 4 دی وی دی بوده که روز اول بک آپ گرفتم و دیگه استفاده نکردم
این همه خرابی تو 8 ماه!! دیگه دو روز دیگه که کارکرده شد و گارنتیش تموم شد حساب کنید چی میشه.
از نظر امکانات خوبه و گرافیکش و خوبه و ... ولی از لحاظ مرقوبیت لپ تاپی که بعد از چهار ماه رنگ کلیدهاش بره دیگه خودتون حساب کنید. اگر این لپ تاپ و نخریده بودم دیگه هیچوقت نمیخریدمش. یک سال گارنتی داره دوسال گارنتی داره بعدش چی؟ هر روز باید منتظر بود یک جاش خراب بشه. تازه چه گارنتی؟؟ گارنتی که قرار باشه تمام اطلاعات هاردت و فرمت کنن اطلاعاتی که با بدبختی بدست اوردید از طرفی قرار باشه بخاطر یک تعویض باتری این همه هزینه کنی تا لپ تاپ رو ببری گارنتی تهران. حتی من به خاطر اینکه هاردم و فرمت نکنن مجبورم خودم پاشم برم تهران چون از پشت تلفون حریفشون نشدم. اینجور بگم مثل من تهرانی نباشید شهرتون هم نمایندگی نداشته باشه باید اندازه یک باتری هزینه کنید یک باتری براتون عوض کنند...
تازه اینها به کنار من لپ تاپی که هنوز یکسال کار نکرده بخواد تعمیر بشه اینهمه پولش و دادم می خوام چیکار؟ تمام پیچاش و باز کنن دل و رودش و بریزن بیرون ؟؟؟
کپمانی اونجور ساخته وای به حال اینکه ایرانی هم بخواد بازش کنه مثلا برای من سی دی رام بخواد درست کنه دیگه دخل دستگاه و پیچ و مهره و مدار و ... همه رو میاره میشه دستگاه تعمیری.............
هیچی نگید که دلم از دستش خیلی پره. کاااااااااااااااااااااااا ااش سونی خریده بودم عجب کلاهی سرم رفت:(