تنظیمات گوشی برای اتصال به اینترنت با جی پی ار اس همراه اول چیه ؟ تنظمبات ارسالی همراه اول رو برای ویواز ذخیره کردم بازم می تونم برم اینترنت !
Printable View
تنظیمات گوشی برای اتصال به اینترنت با جی پی ار اس همراه اول چیه ؟ تنظمبات ارسالی همراه اول رو برای ویواز ذخیره کردم بازم می تونم برم اینترنت !
ازبین دوستانی که گوشیشون فارسی نداشته و دادن بیرون براشون فارسی ریخته و فلش کرده کسی گوشیش مشکل پیدانکرده؟
آخه من ازسیستم گوشیم خیلی راضیم وخیلی ازمشکلایی که دوستان میگن من ندارم و باوجوداینکه حدود80تا نرم افزار ریختم روگوشیم همشون به خوبی اجرامیشن.میترسم بدم فارسی بریزن روش بعدش گوشیم مشکل دار بشه
دوست عزیز من دو هفته پیش دادم بیرون فلش کردن، ولی الان نمیدونم چش شده، قبلا هفته ای 1بار هنگ میکرد، الان روزی 2 بار، جوری که تا خاموش روشنش نکنم درست نمیشه
حالا از فلشه یا نه نمیدونم
ولی خیلی کلافه م کرده...
سلام
من میخام این گوشیو بخرم میخاستم بدونم موقع خرید باس چ نکاتیو رعایت کنم و دیگه اینکه خودم الان5800 دارم میخام بدونم این گوشی چ تفاوت عمده ای بجز دوربینش با 5800داره و دیگه اینکه معایبش چیه و قیمتش چنده کلا 1راهنمایی مبسوط لازم دارم ممنون میشم 1نفری ج بده
سلام دوست مننقل قول:
من گوشی رو فارسی كردم ولی مشكلی پيش نيومد اما وقتی زياد برنامه بريزی يه كم سرعت پايين مياد كه اينم هيچ ربطی به فارسی بودنش نداره.:11:
سلام دوست مننقل قول:
اول سعی كن با رم 8 گيگ بخری چون سری جديد بعضی هاشون 2 گیگ هستن بعد حتمأ اصل باشه و سريال گوشی درست باشه به نظر من با 5800 قابل مقايسه نيستن معايبش ميشه به صداش كه ضعيف هست اشاره كرد قيمتش هم فكر كنم بين 270 تا 280 در ضمن ميتونی برسی تخصصی هر دوتاشون رو اينجا بخونی .کد:www.gsm.ir
هرجا قیمت کردم حدودا240بود ها البته علاالدین اصل بودنشو از کجا بفهمم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
بچهها واقعاً انقدر ویواز اومده پایین؟! من همین دو هفته پیش گرفتم 280 !! یعنی انداختن بهم؟! :دی:(
با سلامنقل قول:
ويواز با رم 8 گيگ با گارانتي كامتل 290 هستش در بازار مشهد!
همين مدل بدون گارانتي 260 تا 270
يا علي
خب پس ننداختن بهم :دینقل قول:
یه سال گارانتی کامتل دارم من هم : دی
البته 280 با رم 2 بود، 13 تومن هم واسه رم 8 گرفت !!