خدا بیشترش کنه :دی ولی فقط شانس بیار مثه قضیه بعضیا نشه که شبانه دانلود میکردن حجمشون میدیدن کم نمیشد بعد روز بعدش اعمال میشد بدبخت شده بودن دیگه :27:نقل قول:
Printable View
خدا بیشترش کنه :دی ولی فقط شانس بیار مثه قضیه بعضیا نشه که شبانه دانلود میکردن حجمشون میدیدن کم نمیشد بعد روز بعدش اعمال میشد بدبخت شده بودن دیگه :27:نقل قول:
آخه من اصلا اشتراکم تموم شده :31:نقل قول:
فعلا زدم 3 روزه موقتی، تا شارژ کنم:46:
از جیب خود آسیاتک داره میره:20:
اهان خوب از اول بگو شارژت تموم شده:دینقل قول:
پس تا میتونی هر چی میشه دانلود کن :27:
خوب چندتا نکته که پیش اومده توی این چند وقت رو میگم :
من معمولاً تا 1 - 2 ظهر استفاده نمیکنم . اما امروز حدود 11 صبح که خواستم کانکت شم ، ارور داد و حدود 5 دقیقه قطع بود .
بعد که وصل شد ، سرعتم بهتر شده بود ! :18:
الانم که وصل بودم ، قطع شد و زنگ زدم پشتیبانی . تا خواستم بگم الو و گلایه کنم برای این قطعی ها ، یهو وصل شد ( 20 ثانیه هم نشد ) . بعد که دلیلشو پرسیدم ، بالاخره یه دلیل دیگه آوردن ( همیشه میگفتن مشکل از مخابرات کرجه داره یه کارایی میکنه )
اما این دفعه گفتن آسیاتک داره تو کل جاهایی که سرویس میده ، از جنوبی ترین نقطه تا شمالی ترین نقطه ، خدماتش رو ارتقا میده تا کیفیت هاش بهتر شه ! یه چند روزی اینجوری میشه اما بعدش کیفیت بهتر میشه .
در ضمن من قراردادم تا 20 این ماه تموم میشه . زنگ زدم و ازشون پرسیدم که سرویس 1 مگ با 5 گیگ حجم چند درمیاد ؟!؟ گفتن تعرفه ها عوض نشده . اگه بخواید میتونید سرویس 1 مگ رو 3 ماهه بگیرید با 10 گیگ حجم ( اما شبانه 2 تا 6 رایگانه ) و هزینش هم همون 50 هزار تومان سابق ! :21:
والله ما که نفهمیدیم برنامه این آسیاتک واس آینده چیه ! اما چیزی که متوجه شدم اینه که خدمات تهران با بقیه جاها فرق میکنه .
بچه های تهران از قطعی های مکرر و سرعت کم شبانه ناراضین گرچه واس من که توی کرجم ، تقریباً مثل قبله و با اینکه 4 ساعت شبانه دارم ، با سرویس 512 ، 800 مگ دانلود میکنم . :27:
درسته آسیاتک قطعیش این چند مدته رفته بالا قطعیاش هم زمانشن کمه مثلآ در حد 1 دقیقه و اینا ولی تعداد دفعاتی که قطع میشه زیادن:13:
متاسفانه منم ازین شرکت نحس میرم....زنگ زدم خیلی برخورد بدی داشتن...زنگ زدم به شماره شکایت ازشون کلی عذر خواهی کرد و گفت حتما پیگیری میکنم..میرم سرویس شهراد میگیرم 2مگه مفته
اگه خونه عوض شه بازم مدارکو اینجور چیزا میخوان
یا فقط شماره رو میگیرن رانژه میکنن؟
کسی از مشترکین تهرانی مشکل دانلود شبانه نداره؟ من خطم یک مگه تا سه روز پیش همه چی خوب بود الان سه شبه راس ساعت یک و نیم سرعت عجیب میاد پائین دو شب پیش حداکثر 900 مگ دانلود کردم، پریشب 600 مگ امشب دیگه خود فاجعه بوده 300 مگ!! یعنی سرعت دانلود در حد خط 128 بوده!! خوب اینجوری بود با همین پول یک مگ رو میدادم 128 نامحدود میگرفتم!
مدارک لازمهنقل قول:
---------- Post added at 12:33 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
کدوم مرکز مخابراتی هستی؟نقل قول:
900 مگ که خیلی کمه:18:
من تقریبا 2 گیگ دانلود دارم:21:
مرکز مخابرات سعادتمند، منم تا سه شب پیش همینقد دانلود داشتم ولی سه شبه اینجوری شده تازه 900 مگ خوبشه دیشب 300 مگ رسماً سرعت از 13 14 بالاتر نمیرفت.نقل قول: