آره آخه قضیه هک کردن گوشیه من با بقیه فرق داره ... یادته که توی همون تاپیک معروف گفتم ریسک کردم و آپدیت کردم یادته ..که عکس هم از گوشیم گذاشتم اخه من با اضافه کردن Installsrver توی درایو y گوشیمو هک کردم برای همین به secman نیاز دارم ...
.
sms timer : یه sms که برای یه نفر تایپ کردی و امادس رو بهش زمان میدی مثلاً در فلان روز و فلان ساعت و دقیقه به فلان شماره ارسال کن ... اکتیوش میکنی و دیگه تمام ... خودش سر موقع ارسال میکنه و دلیوریشم برای میفرسته ... به درد sms های تولد و یا نیمه شب میخوره ...:31:
Free tones : هم اگه مثل من آهنگای زیادی روی گوشیت داشته باشه و دوست داشته باشی که از همشون به عنوان رینگتن استفاده کنی از این برنامه استفاده میکنی ... هر چندتا آهنگی که دوست داری رو توی برنامه add میکنی بعد هر کسی که تماس گرفت بصورت رندوم یکی از همون آهنگارو پخش میکنه ...
یونس جان اون زمانی که من خریدم کسی این برنامه رو نمیشناخت فکر کنم مهر پارسال بود ... تازه منتشر شده بود ... و چون من خیلی بهش احتیاج داشتم خریدم ... در ضمن فکر نکنم کسی تونشته باشه کرکش کنه .. اگر هم باشه این برنامه نیست ... لینکشو میدی ببینم .؟ نسخه 88 هم قرار تا مرداد بیاد از الان خودموآماده کردم برای خرید اون ... چون واقعاً امکانات و نقشه هایی که بهت میده واقعاً به روز و کم نظیره ... در ضمن قابلیت gps هم داره .... این نسخه ای که شما گذاشتی اون نیست رفیق ... آخه مگه میشه وقتی هنوز شرکت مادر خودش نرم افزار رو بیرون نداده یه عده بیان ازش بزنن ؟؟؟؟؟ مگه اینکه همون 87 رو بیان فقط عنوانش رو عوض کنن و به اسم 88 بدن بیرون .... حالا اگه میگفتی کرک شده باز میشد باور کرد !!!
لینک :
کد:
http://cybiran.ir/4all/show.jsp?p=/fa/news/8802211