راستش سری قبل من یه سفر کوتاه رفتم تو جاده خیلی کمتر سوزوند یعنی رو 460 کیلومتر چراغ بنزین زرد شدنقل قول:
تازه تو اون یفر همش کولر روشن بود ولی این سری که تو شهر بوده کولر خیلی کم زدم
ممنون
Printable View
راستش سری قبل من یه سفر کوتاه رفتم تو جاده خیلی کمتر سوزوند یعنی رو 460 کیلومتر چراغ بنزین زرد شدنقل قول:
تازه تو اون یفر همش کولر روشن بود ولی این سری که تو شهر بوده کولر خیلی کم زدم
ممنون
سلام دوست مننقل قول:
من حساب کردم حدودا صدی ده لیتر دو دهم مصرف کرده اگه این مدت تو شهر رانندگی کردی کولر هم روشن بوده یا از لوازم برقی ماشین زیاد استفاده کردی یا پر گاز رانندگی کردی کاملا عادیه توجه داشته باش رانندگی تو شهر با کولر روشن به تنهایی همین مقدار مصرف میکنه اگه غیر این بوده مصرف ماشینت بالاس در ضمن منم وی 8 راشتم فروختم واقعا از نظر قدرت معرکس هواشو داشته باشی یه عمر برات ماشینه
حرفت سنده ولی تو کیلومتره 206 دور موتور 6000 به بعد قرمزه چجوری میشه 5500 تا بش گاز داد یهو میبینی داری تو خیابون میری میبینی سوپاپها دارن رو کاپوت رقص کله میکنننقل قول:
طریقه جدید سرقت از 206
برای جلوگیری ازش راهی هست؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ای دهنتون سرویس ببین چکار کردن در 206 رو
البته 206 ایموبلایزر داره دزدا راهی برای اونم پیدا کردن؟
من که دیگه قفل پدال میزنم یدونه قفل کتابی کامپیوتری هم میزنم دیگه 206 هم امنیت نداره
ادم باید هواسش باشه غیر از این حرفا چیز با ارزشی تو ماشین نذاره مخصوصا ظبطی که پنلش جدا بشه
تیپ 2 و کلا موتور Tu3 چون 8 سوپاپ هست نمیتونه این دور موتور رو تحمل کنه!!!نقل قول:
اما تیپ 5 و موتور Tu5 به راحتی میتونه با 16 سوپاپ که داره تا 5500 بره و صدای موتور معرکه ای داره....
دوستان با توجه به تحریمها، تولید 206 کم میشه؟ یا متوقف؟
نقل قول:
تولید 206 در انواع تیپ ها فعلا کم شده اما متوقف نشده
زمان همه چیز رو مشخص میکنه که متوقف میشه یا نه.
توقف تولید 206 در حال حاضر امکان نداره و شرکت با تمام تلاش داره تولید میکنه.
یادمه سال 90 همچنین موقعی تمام 206 ها در انواع هاچ بک و صندوقدار تو لیست فروش بود اما
الان هیچ کدوم نیستن این نشون میده شرکت با مشکلاتی روبه رو شده اما توقف تولید ندارن.
کاملا باهات موافقم منظور منم تیپ 2 بودنقل قول:
امروز داشتم ماشینو میشستم دیدم یه خط خیلی کلفت عمیق توی رکاب بغله زبونه قفل در شاگرد افتاده هر چی فکر کردم فقط این به ذهنم رسید دیشب ماشینو تو بوستان بغل یه درخت پارک کرده بودم فکر کنم میخواستن ماشینو بلند کنن میخواستم بدونم اگه دزدگیر بش وصل کنم گارانتیش باطل میشه؟ (حدود یه سال نیم از گارانتی مونده)