با این جملت خیلی حال کردم . البته صبا باتری مهره های خوبی داره : دینقل قول:
اگه تو صباباتری بازی کنه خب هیچ وقت کاری از پیش نمیبره که!
بچه هاخبرو که خوندین کاناوارو میمونه یو هووووووووووو
با این جملت خیلی حال کردم . البته صبا باتری مهره های خوبی داره : دینقل قول:
اگه تو صباباتری بازی کنه خب هیچ وقت کاری از پیش نمیبره که!
بچه هاخبرو که خوندین کاناوارو میمونه یو هووووووووووو
بچه ها من که لذت میبرم تایپیک به این فعالی داریم تایپیکای دیگه چی بشه یه پست در روز زده شه
مهاجم آرژانتيني تيم فوتبال رئال مادريد که دو فصل قبل از بارسلونا جدا شده و راهي مادريد شده بود،در ليست فروش اين باشگاه متمول قرار گرفت.
به نقل از "گل"،"خاوير ساويولا" در يک سالي که در سانتياگو برنابئو توپ زد،به ندرت در ترکيب اصلي رئال قرار گرفت و نتوانست آنچنان که انتظار مي رفت در اين تيم بدرخشد.اين در حالي بود که او با يک انتقال جنجالي از بارسلونا به رئال مادريد پيوسته بود.
"برند شوستر" سرمربي تيم قهرمان فصل گذشته لاليگا به سران تيم دستور داده است نام ساويولا را در ليست فروش باشگاه قرار داده و به دنبال باشگاهي براي او باشند تا رئال با بازيکنان اصلي و واقعي خود در اردوي پيش فصل در اتريش حاضر شود.
طبق آنچه که در رسانه ها آمده است تيم هاي وولفسبورگ،يوونتوس،ناپولي و فيورنتينا به جذب اين مهاجم ريزنقش ابراز تمايل کرده اند.
نکته جالب توجه درخصوص ساويولا اين است که اين بازيکن با مبلغ 5 ميليون يورو به رئال مادريد پيوست.اين درحالي است که بارسلونا هفت سال قبل براي انتقال او از ريورپلاته 18 ميليون پوند پرداخت کرده بود.
به نظر مي رسد داستان انتقال "کريستيانو رونالدو" ستاره پرتغالي منچستريونايتد به رئال مادريد ديگر به پايان رسيد باشد و اين بازيکن در "اولدترافورد" باقي بماند.
به نقل از"يورو اسپورت" امروز "رامون کالدرون" رئيس رئال مادريد و "ديويد گيل" مدير اجرايي منچستر در خصوص اين انتقال ديدار خواهند کرد تا همه چيز براي اين جابجايي مطرح شود.
رئيس رئال مادريد در اين باره گفت: منچستري ها تصميم گرفتند او را بفروشند و اين مساله را به ما اعلام کردند و پس از آن بود که ما به آنها گفتيم درباره اين انتقال صحبت خواهيم کرد.
وي افزود: اما تا به حال هيچ اتفاقي نيفتاده است و به نظر مي رسد اين بحث خاتمه يافته است و رونالدو بايد سال بعد نيز در اين تيم توپ بزند.در حال حاضر به احتمال فراوان اين اتفاقي است که رخ خواهد داد؛چرا که آنها ديگر قصد فروش بهترين بازيکن خود را ندارند و کاري از دست ما بر نمي آيد.
کالدرون با بيان اينکه هنوز دو ماه تا پايان فصل نقل و انتقالات باقي مانده است،اظهار داشت:ما هنوز براي کارهايي که مي خواهيم انجام دهيم،وقت داريم.هنوز دو ماه از زمان نقل و انتقالات باقي است و اگر منچستري ها اقدام به انتقال رونالدو کنند،ما تلاش خود را دوباره شروع مي کنيم.
مدير تيم قهرمان لاليگا در پايان گفت: رونالدو گفته است که آرزوي بازي در سانتياگوبرنابئو را دارد و مي خواهد براي رئال به ميدان برود،اما اين مساله بدون اجازه سران شياطين سرخ امکان پذير نيست.
به لطف حضور شماست و بقیه بچه ها داش سرخیو
ایول کاناوارو
درنته هم راستش منم حال نمیکنم باهاش...به نظرم تنها بازی که درست و حسابی برای ما بازی کرد همون بازی با سویا بود که از راه دور یه گل قشنگ هم زد....همون موقع هم خیلی ها گفتن پدیده است...حتی به تیم زیر 21 ساله های هلند هم دعوت شد...امّا بعدش دیگه نتونست جایی تو رئال داشته باشه....(مثلاً هیچ وقت یادم نمیره که سر یکی از بازی ها اومد یه سانتر قطری خفن بکنه...پاش لیز خورد با مغز اومد زمین...!)
به نظرم پول فروشش بیشتر به درد باشگاه بخوره تا خودش
ساویولا هم همین طور به نظرم!
درنته بازیش خیلی خوبه ! حداقل من ازش خوشم می اد !! ولی باید یه زره بهش فرصت بدین !! 20 سالش بیشتر نیست !!!
سلام خدمت همگی دوستان:
اقا عجب تاپیکی شده ها ایول.
خوب اینو بگم خدمت همه شما دوستان عزیز که خدایشش اومدن رونالدو میتونست رئال رو یه جورایی خیییلی کمک کنه و شاید برعکس جو تیم رو به هم بریزه ولی خوب هرطوری که فکر کنید اومدنش بهتر به نظر میرسه ولی نه به هر قیمتی ولی کاش بیاد من که خییلی دلم میخواد بیاد.
و دیگر اینکه دوستان عزیز و گرامی از دست دادن جونهای تیم واقعآ مضحک به نظر میرسه مثل درنت نباید اونو از دست بدیم واقعآ میتونه مثل سیدورف و یا داویدز بشه و دیگر اینکه ای دوستان عزیز من هم موافقم به اینکه باید یه بازیساز مثل دیگو به تیم اضافه بشه یعنی من که هیچی از فوتبال حالیم نمیشه اینو میفهمم ولی سران باشگاه نمیفهمم ؟؟؟!!!
انشالا که مشکل حل میشه و تیم فصل بعدمون یه تیم عالی خواهد بود.
خوب میخوان قرضی بدن دیگهنقل قول:
درنته بازیش خیلی خوبه ! حداقل من ازش خوشم می اد !! ولی باید یه زره بهش فرصت بدین !! 20 سالش بیشتر نیست !!!
ولی وحید من از استیلش حالم به هم میخوره
من همچنان از درنته خوشم نمیاد...!...میخوایم به جوون فرصت بدیم...؟...باشه...ما میگل تورس رو داریم...هر چقدر هم بخواد بهش فرصت میدیم خب!
درسته تایید میشه - میگل تورسم راستی عشقه منهنقل قول:
من همچنان از درنته خوشم نمیاد...!...میخوایم به جوون فرصت بدیم...؟...باشه...ما میگل تورس رو داریم...هر چقدر هم بخواد بهش فرصت میدیم خب!
ولی بچه ها از این بحث خارج شین برین سراغ کریستو و خریدای احتمالی