من هم ثبت نام کردم فعلا کا34 هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
من هم ثبت نام کردم فعلا کا34 هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هه هه ههنقل قول:
چه باحال
ممنون از همه لطف دارین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آرتاس اینشاا.. تولد خودت جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-----------------
میبینم باز ایرانیا میخوان یه ورلد جدیدو بترکونن!
بابا مارو دیدید تجربه نشد؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هر کی بره پی خودش موفق تره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوشحال میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آرتاس اینشاا.. تولد خودت جبران میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من هرچی برای کسی ارزو میکنم برا خودم قبلن ارزو کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها آماده شين كه بايد استارت اور كنيم كي خوبه زمانش رو مي گم؟
فقط نزاريد دير شه
GOD در و25 آخرین روزهای زندگیشو پشت سر میزاره!!!
من خودم یکی از روستاهای GOD رو نوبل کردم!!! : دی
الان که Bijuu می خواد به گاد حمله کنه دودل شدم
نمی دونم به کدوم کمک کنم!!!
(آخه من خیلی تاثیر دارم : دی )
راستی لیدر های گاد:
من با marpilli (رنک 1 کا و رنک 1 ورد25) صحبت کردم
حاضر شده با چندتا از دوستاش بیاد تو ترایبی که من میگم!!!
بازم دودلم نمیدونم بگم گاد یا بیژو!
من میگم استارت اوور برای فردا شماره موبایلمم میدم اس ام اس کنین که کییه من دارم میرم
فردا کلاس ندارم از ساعت 1 ازادم : D
اس ام اس بدید لطفا
شماره موبایلتون رو بردارید معلوم نیست کیا اینجا میان شاید ...:27:
از اینکه به این صورت من رو تو و21 دارید نوبل میکنید ممنونم
نه خداییش چرا من؟؟؟؟؟؟؟!!!!
شمارتو ديگه چرا اينجا گذاشتي؟!!!نقل قول:
من میگم استارت اوور برای فردا شماره موبایلمم میدم اس ام اس کنین که کییه من دارم میرم
فردا کلاس ندارم از ساعت 1 ازادم : D
بابا از اين كارا نميخواد.
اگه موفقيد سر ساعت 3:00 همگي start over شيم.