مخابرات مشهدکه داغونهنقل قول:
صبا نت پوکیده
شاتل م که هیچی
پارس هم از هر کی از دوستان پرسیدم نظر نزدیک به شما رو دادن
تو تاپیکش فن آوا بیا ببین در مورد جواب شما چی گفته
میگه یه ماه بگیر
خب تخلیه خیلی اذیت میکنه دوستم گفت
Printable View
مخابرات مشهدکه داغونهنقل قول:
صبا نت پوکیده
شاتل م که هیچی
پارس هم از هر کی از دوستان پرسیدم نظر نزدیک به شما رو دادن
تو تاپیکش فن آوا بیا ببین در مورد جواب شما چی گفته
میگه یه ماه بگیر
خب تخلیه خیلی اذیت میکنه دوستم گفت
راستش من مشهد رو اطلاع ندارم . پس اگه تخلیه اذیتت میکنه باید از کسی که مشهد پارس نامحدود داره بپرسی. میتونی توی تاپیک adsl مشهد بپرسی بهتر جواب میگیرینقل قول:
همه همینو میگننقل قول:
تشکر از دوستان
پس چرا میخوان بعضیا به هموطننشون ضرر بزنن
اگه منطورت از ضرر هزینه رانژه و یک ماه تست کردن یک سرویس هست من دیگه حرفی ندارم :n01:نقل قول:
پارس آنلاین عالیه. اونم سرویس نامحدودش. من که تو این مدت یه سال خیلی حال کردم
برای ضرر برای یه نفر نباشه
وقتی کلی میگن بیان میشه چقدر
غیر از اون علافی رانژه
و مخصوصا تخلیه
که انقدر دوستم رو پیچونده بودن
و علافش کردن که مجبور شد
یه خط دیگه بخره
اعصاب و روان آدمو میریزن به هم
با اون برخورد افتضاح
پول هم علف خرس نیس هی بخوای
بریزی تو شکم اینا
اگه اون مقدار ارزش نداره پس چرا اینا
از یه ریال هم نمیگذرن
من هم محدود پارس داشتم و هم نا محدودشنقل قول:
محدودش که کلا هیچی
نا محدودش هم من نمی گم سرعتش کمه من که گرفته بودم دقیقا مثل همونی که سایتش زده ولی از جهت قیمت فکر کنم حداقل 3 برابر فن آوا باشه 1 مگ فن اوا 50 تومن پارس میده 200 تومن پس اصلا ارزش نداره آدم بره
اون هدیه اش هم نسبت به قیمت سرویس نمیرزه
باز میگم خیلی به حرف بعضیا گوش نکن هیچ ماست فروشی نمی گه ماستم ترشه:n02:
دو حالت هست : یا شما از فن آوا راضی هستی یا نیستی . اگه راضی هست که خب همونجا بمون جات خوبه ؛ اگه راضی نیستی هم من به عنوان یک کاربر در حواب پرسشت توی تاپیک فن آوا پیشنهاد کردم سرویس نامحدود پارس رو هم حداقل برای یک ماه امتحان کنی ( هر زمانی که تصمیم به تعویض isp گرفتی ) . باز هم بین نامحدودهای شرکتهای دیگه تحقیق کن به نظرم به نتایج روشنتری میرسی .نقل قول:
خدودا یکماه هست دارم تایپک ها رو نگاه میکنم بیشتر دوستان مشهدی از پارس آنلاین راضی نیستند دلیلش صفحات قبل هست خود پارس آنلاین گفته شرکت زیر ساخت به مشهد پهنای باند نمیده مثل کنسرت که حرام است اینترنت پر سرعتم حرام هست شرکت زیر ساخت طرز فکرهای عجیب غریب زیاد هست مثل دانشجو بی حجاب و اینترنت پر سرعت باعث گناه میشگه گناه هم قهر خدا رو میاره بارون مشهد نمیاد و کلا نعمات الهی دور میشه حالا سوال اینجاست اینهمه آدمی که میان حرم اینهمه دعا و ثوابی که در حرم میشه این چرا باعث بارش باران نمیشهنقل قول:
آقا تو رو خدا یکی بگه قضیه این پرو*کسی چیه؟ (میگین پرو*کسی با سرور ایران و سرعت دانلود بالا شب و این چیزا...!)
از کجا باید گیر بیارم؟
کمک...........................!