دوستان. الآن چند شبی هست که شبانه رایگان سرعت دانلود من افت قابل ملاحظهای کرده. اما این با محدودیتهای عادی شرکتهای دیگه که سرعت رو روی یه عددی فیکس میکنن فرق داره. سرعت درست مثل زمانی که تو ماه رمضون مصرف زیاد بود اعمال میشه. یعنی سرعت متوسط متغیره. یه شب روی 200 کیلوبایت، یه شب روی 300کیلوبایت. چیزی که من تو این چند شبه متوجه شدم، سرعت متوسط دانلود بستگی به این داره که از چه سروری دانلود کنم. مثلاً بعضی سرورهای اکسپرسلیچ محدودیت بیشتری نسبت به سرورهای دیگهاش دارن.
من احتمال میدم این محدودیتهای جدید مرکز مخابراتی ما مربوط به این باشه که به تازگی (ظاهراً از چند روز پیش) تو مرکز مخابراتی ما پارسآنلاین پروفایل اونایی که خظشون میکشه رو روی 16مگابیت بسته (البته به صورت آزمایشی). از اون موقع به بعد، دانلود این دوستان احتمالاً با سرعتهای بالاتر داره انجام میشه و شبا پهنای باند کم میآد. درست مثل شبهای ماه رمضون. احتمالاً علت این که سرعت دانلود شبانه من هم کمتر شده، همین باشه.
باید بگردم دنبال یه سروری که دانلود ازش کم باشه. یا منم برم سراغ این چروکسی بازیا. از اون تست کنم ببینم وضعیت دانلود چطوره!