:n30:نقل قول:
شبی 120 تا بده بسه
Printable View
:n30:نقل قول:
شبی 120 تا بده بسه
تو وقتی محدود بشی از صفر شروع میکنه میره 100 بعد میشه 0 بعد 30 ثانیه میشه 100 و بعد دوباره افت میکنه ! :n02:نقل قول:
البته محدودیت بستگی به مرکز مخابراتیت داره اگه مرکزت خلوت باشه محدود نمیشی مثل من که هر شب 12 13 گیگ دانلود میکنم اونم از سرورای معروف مثل تاینی موویز :n16:نقل قول:
بهترین محک زمان
از پشتیبانی پرسیدم
میگفت زیاد شلوغ نیست اما خلوت هم نیست مرکز مخابراتی
روزانه تا 700 بیشتر نمیره
بیشتر از تورنت دانلود دارم خداکنه محدود نشه حوصله تغییر ISP ندارم
خیالت راحت به اون صورت محدود نمیکنه مثل شاتل یا صبانت که سرعتو میارن رو 15 کیلوبایت....دیگه کمه کم باید 200 تا رو بده این چیزیه که خود پشتیبانی مگیه اگه زیر 200 بیاد میتونی شکایت کنینقل قول:
حرف صبانت نزن که اسمش میشنومنقل قول:
:n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تست سرعت الان
روی 9 مگ بسته شده اما
میبینید
بعضی وقتها تا 600 میره اکثرا حول حوش 400
سرویس 2 مگ
دوست عزیز لطفا به اینصورت حکم کلی ندین. چندین بار گفتم همه چی بستگی به مرکز مخابراتی داره. شما حالا تازه یه ماهه اومدین پارس. وقت برای تجربه بسیار است! این تست دانلود من در ساعت رایگان دیشبه:نقل قول:
تازه من تقریبا دانلود شبانه ام همیشه نسبت به بقیه کاربرا تقریبا صفر بوده! پشتیبانی هم همیشه حرف زیاد میزنه نباید توجه کرد. جرفهای پشتیبانی همیشه مثل نوار ضبط شده است و هیچ حرف جدیدی ندارن که بزنن.نقل قول:
لطفا اول این پشت منو میخوندین بعد میگفتی این حرفونقل قول:
البته محدودیت بستگی به مرکز مخابراتیت داره اگه مرکزت خلوت باشه محدود نمیشی 4 تا پست بالاترو بخون
فکر کنم شما خودت پست خودتو یه بار بخونی بد نیست! میگی سرعت زیر 200 نمیاد در صورتی که تست سرعتی که من گذاشتم سرعتش 20KB/s هست و هر بار هم زنگ زدم میگن مشکل پهنای باند داره مرکز شما. الان مجبور شدم برای استفاده معمول شبانه از یه شرکت دیگه هم یه خط بگیرم چون اینترنت پارس آنلاین عملا قطع میشه شبا!نقل قول:
نقل قول:
توی اکثر مراکز مخابراتی تهران و شهرستان های اطراف سرعت زیر اسمی نمیاد.....نقل قول: