چقدر سرعت دانلودته ؟ شاتل سرعت وبگردی رو زیاد میکنه ولی سرعت دانلود شبانه چقدره ؟
Printable View
چقدر سرعت دانلودته ؟ شاتل سرعت وبگردی رو زیاد میکنه ولی سرعت دانلود شبانه چقدره ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
شما یه نگاهی به صفحات تاپیک بندازی متوجه می شی
من الان دو هفتست که دارم هر شب 1.5 گیگ دانلود میکنم ، پس کی قراره محدود بشم؟! :دی
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
شما چون هنوز تازه کاری باهات کاری ندارن ، اگه همین جوری ادامه بدید حتما محدود می شیدنقل قول:
بعد از 1 سال باز به صفحه این سرویس دهنده ..... برگشتم(جای نقطه چین بد ترین چیزی که بلدید بزارید)مثل این که هنوز هم به رفتار های .... ادامه میده و هنوز درست نشده . من 1 سال هست که از ماتریکس میگیرم و هر شب بدون استثنا 1200 تا 1400 مگ دانلود دارم . هر شب بدون تعلل! هیچ محدودیتی نیست . دوستان والا به جوونیتون رحم کنید و اعصابتون رو برای شاتل خراب نکنید ؛ اینا دست از 2زدی بر نمیدارن ؛ برید یه سرویس دهنده دیگه .
من اگه شرایطشو داشتم حتما عوض می کردم ولی فعلا مجبورم از همین شاتل استفاده کنمنقل قول:
اگر چند ماهه که از شاتل داری که عجیبه.نقل قول:
ولی اگر کمتر از یه-دو ماهه که اومدی زیاد عجیب نیست. این سیاست شاتله، هر شب چندین گیگ دانلود میکنی ماه اول، بعدش خوشحال میشی میری چند ماهه میگیری، همون هفته ی اول سرویس چند ماهه ات محدود میشی :27:
سلام
من 200 مگ دیگه مصرف کنم ترافیکم تموم میشه و باید این 200 مگ رو تا 5 مرداد نگه دارم تا دوره جدیدم شروع بشه !
من پول دوره جدید رو که از 5 مرداد شروع میشه رو همین امروز پرداخت کردم ( چون پیش فاکتورش اومده بود ) ...
حالا یه سوال داشتم ؟
اگر این 200 مگ رو همین امروز تموم کنم با اینکه پول دوره جدید رو دادم باید بازم برم ترافیک اضافه بخرم ؟ یا اینکه بلافاصله بعد از اتمام 200 مگ ترافیک دوره جدید مصرف میشه؟
فکر نکنم اینجوری باشه.من الان 2 سال که از شاتل دارم و هر شب دانلودم به 1 گیگ و بیشتر هم می رسه.نقل قول:
اگه الان که تموم بشه ترافیکتون یه 200 مگ رایگان هم بهتون می دن.و حالا یا می تونی بری ترافیک بخری یا اینکه زنگ بزنی بگی که می خوام از الان دوره جدیدم شروع بشه.البته حواستون باشه که دیگه شروع دورتون میشه مثلا از امروز اگه امروز وصل کنن.نقل قول: