پارسال بعد از چند بار گذاشتن پیام براشون باهام تماس گرفتند و 3 گیگ رو دادند ولی امسال هر چقدر پروبازی درآوردم ندادند که ندادند...نقل قول:
Printable View
پارسال بعد از چند بار گذاشتن پیام براشون باهام تماس گرفتند و 3 گیگ رو دادند ولی امسال هر چقدر پروبازی درآوردم ندادند که ندادند...نقل قول:
اینم از زرنگ بازیشونهنقل قول:
تا اونجا که یادم هست رندوم و از اینجور چیزا نداشته (یادم نیست قبلا 1 گیگ بود؟ حالا 3 گیگ شده بامبول درمیارن)
شما هم کار درست رو انجام دادی و باهاشون تماس گرفتی. وقتی بهت میگن رندوم و.... یعنی موادبانه بهت میگن نمیخوان هدیه بدیم
هدیه و اینجور چیزا بیشتر برای مشتری جذب کردنه ولی برای شاتل متاسفم که این رو هم داره از مشترکش دریغ میکنه:2:
وا چرا جواب نمیدی شما ؟!!!!! ت:18:اریخ تولدت کی هست ؟؟؟ از تهران هستی که با 23099 تماس گرفتی ؟؟/:20:
من می تونم یه راهی ابهت پیشنهادی کنم تا هدیه تو بگیری ولی اول تاریخ تولدت رو بگو و اینکه از کجا هستی ؟؟ :5:
این متنی بود که من تو پیامهام برای شاتل فرستادم:" آیا شاتل بین مشترکینش فرق می گذارد؟چرا دوست من که مشترک شاتله بابت روز تولدش 3 گیگ هدیه رایگان دریافت کرد ولی دیروز که تولد من بود هیچ خبری از هدیه نشد؟!!!"
جواب شاتل:"مشترک گرامی
باسلام و وقت بخیر
تخصیص ترافیک هدیه بصورت اتفاقی بوده و با برخی مشترکین تماس گرفته می شود.
امیدواریم در آینده بتوانید از جشنواره های شاتل استفاده کنید.
باسپاس"
چند بار که جوابم رو ندادند و به روش بالا سرکارم گذاشتند پیامی فرستادم با این مضمون:"
"اشکال نداره پیامم رو جواب ندید و هدیه تولد هم ارزونی خودتون! من تا الان هر کس رو که می دیدم از شما تعریف می کردم و دوستم رو هم آوردم تو شاتل ولی بعد از این مطمئن باشین چنین اشتباهی رو نمی کنم! لطف کنید با همه یکجور باشید و سیاستهای منطقه ای تون هم فرق نکنه! این یعنی چی به بعضیها هدیه تولد می دهید به بعضی ها نه!!! یه بوم و دو هوا که نمیشه! شما اگر باباتون برای روز تولد خواهر یا برادرتون هدیه بخره ولی روز تولد شما نه چه فکری در مورد اون بابا می کنید؟! مطمئنم دیگه خیلی دوستش ! نخواهید داشت! لااقل بگید امسال به علت تحریم ها هدیه تولد به شما تعلق نمی گیرد نه اینکه جواب بدید:"تولد حضرتتان را از طرف خانواده شاتل (خانواده بی بابا)تبریک می گوییم و ..." آقا جون! خانوم جون! به قول شاعر: "این چیزا برای فاطی تمبون نمیشه" شب خوش"
یک ساعت پیش یک خانمی از شاتل تماس گرفت و گفت:"شما فلانی هستی ؟
بله
تا حالا با پشتیبانی فنی شاتل تماس گرفتید؟
خیر!ترجیح میدم خودم مشکلاتم رو حل کنم!کارشناسای شما کاری جز کپی پیست بلد نیستند و اینه که چند روز پیش هم که مودمم مشکلی براش پیش اومده بود به خودم گفتم :کس نخارد پشت من جز ناخن انگشت من
انتقاد یا پیشنهادی دارین؟
کل قضیه رو گفتم و اینکه شاتل نیاید به خاطر جلب مشتری به یکسری هدیه بده و یکسری نه!و وقتی شما از مشترکین ثابتش شدی بیخال شما بشه و اینکه مشتری های شاتل هالو نیستند
مطمئن باشید با اون شخصی که گفته به صورت قرعه کشی هدیه داده میشه برخورد می کنیم و اینکه من نگاه بدبینانه ای نسبت به شاتل دارم و اینکه اگر شما هم تماس نمی گرفتید خود ما به شما هدیه می دادیم و ..
گفتم:"بچه تا گریه نکنه مامانش بهش شیر نمی ده
خیلی دلم می خواست قیافه خانومه رو اون موقع می دیدم
گفتم من گشنه مرده هدیه تولد نیستم ولی از چند روز پیش تا حالا با هر کس چت می کنم و هر پیام ایمیلی و تلفنی دریافت می کنم حرفهای ضد و نقیض می شنوم و ...
خلاصه:"
طرف گفت هدیه تولدتون از امشب براتون اعمال میشه و یه جورایی ناراحت خداحافظی کرد!
یادم رفت انتقاد بعدیم رو بگم که اون هم ایشالا در تماسهای بعدی یا شما زحمتش رو بکشید یا سال بعد خودم عنوان می کنم و او ن اینه که:
وقتی برای مشکل فنی با شاتل تماس گرفتم باید شاتل همون موقع بخواد که تلفنم رو قطع کنم و با هزینه خودشون تا رفع کامل مشکل با من همراهی کنند
ای جان نوش جانت پس بلاخره هدیه تون رو گرفتید برو حالشو ببر ولی آخر سر روز تولدت رو نگفتیا :31:
مبارکت باشه:33:نقل قول:
تجربه ای بس مشابه تجربه ی خودم:31:
تنها تفاوتش این بود که جرات نکرد بگه رندوم و از این چرندیات (یا اینکه آدم با شعوری بود:27:)
سلام سرويس ارت1 دارم شنيدم محدوديت دانلود داره واسه اينكه دچار مشكل نشيدم در طول روز چقدر بايد دانلود كنيم؟
تایید میشه دقبقا برای منم همچین اتفاقی افتاد ...نقل قول:
طی نظر سنجی که از کاربر ها داشتن بهترین سرویس ها برای دانلود از قرار زیر است
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتایج به دست آمده از تستهای کاربران اینترنت از اول تا 31 خردادماه 91 به ترتیب در بازه های زمانی 1 تا 8 صبح، 8 تا 4 بعدازظهر و 4 بعدازظهر تا 12 شب و به نسبت سرعت دسترسی 64 کیلوبیت، 128 کیلوبیت، 256 کیلوبیت و 512 کیلوبیت بر ثانیه
درسته فکر میکنن از پشت کوه اومدیم اما با هواپیما اومدیم .:5:
قسمت ها قرمز قابل توجه دوستانی که محدودند و هنگامی که با مشترکین پر مصرف مثل خودشون شیر میشن .:27:نقل قول:
مهر: مرکز توسعه مدیریت اینترنت - متما- هرماه شرکتهای برتر ارائه دهنده خدمات اینترنت را از لحاظ متوسط سرعت و کیفیت ارسال اینترنت از طریق نرم افزار سنجش سرعت ارزیابی می کند که در این زمینه از تستی که از سوی کاربران انجام شده کمک گرفته می شود؛ به نحوی که کاربران اینترنت با تست و اطلاع از سرعت واقعی اینترنت خود که از طریق دانلود نرم افزار ایرانی سنجش سرعت اینترنت امکان پذیر است در این ارزیابی شرکت می کنند.
در این نوع آزمایش کاربر با استفاده از مرورگر خود و اتصال به سرور سنجش سرعت، متوسط سرعت اتصال خود را محاسبه کرده که این سرعت محاسبه شده در این حالت، میزان پهنای باند استفاده نشده (ظرفیت خالی خط) در طول زمان آزمایش است.
تست سنجش سرعت اینترنت از آن جهت حائز اهمیت است که چنانچه بخشی از پهنای باند ارائه شده به کاربر توسط کاربر دیگری اشغال شده باشد، میزان سرعت محاسبه شده کمتر از ظرفیت واقعی خط خواهد بود و به این ترتیب کم فروشی شرکتها در ارائه اینترنت واقعی به مشترکانشان مشخص می شود.