رفقا از کجا میشه فهمید روی چه مسیری هستیم؟؟؟؟؟؟
Printable View
رفقا از کجا میشه فهمید روی چه مسیری هستیم؟؟؟؟؟؟
یه مرد که اصلاعاتش خوبه لطفا جواب ما رو بده ممنوننقل قول:
tracert 4.2.2.4نقل قول:
بله تعویض پورت تاثیر داره ولی نویز هم خیلی تاثیر داره ممکنه پورت فعلی خوب باشه و مشکل از نویز باشه که من فکر میکنم از نویزه چون attenuation 50شدهنقل قول:
ولی اگر بخوای پورتت عوض بشه باید تخلیه و دوباره رانژه بشه خطت
بهترین کار اینه که مودمو ببری مرکز مخابراتی منطقتون قسمت MDF مودمو از اونجا وصل کنه به خط تلفنت تا مشخص بشه از پورته یا از نویز
این سایت هم هست که قبلا دوستان تو همین تایپک معرفی کردن خیلی راحتترهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
--------------------------
دوستان اینجا رو ببنید واقعا خنده داره
میگه بیا سرویس یه ساله 1یا2 مگ بگیر همش 4 گیگ ترافیک هدیه بهت بدم:n21:
کلا مزیتش همون 4 گیگه:n08:
تست سرعت ترکیبی سه تا کانکشن پارس آنلاین + هایوب + ایرانسل 3G با نرم افزار Connectivity Dispatch :n02::n02:
نه دیگه 20 درصد تخفیفم داره.....نقل قول:
چجوری بید ؟؟؟ :n02: نحوه ی کارکردشو نمیگی دادا؟ :n16:نقل قول:
نحوه کارش اینه که هر چند تا کانکشن اینترنت که به کامپیوترت وصل باشه رو با روش هایی که می تونی انتخاب کنی با هم ترکیب میکنه و یه پهنای باند نهایی بهت میده. البته فقط به درد دانلود منجر هایی که با کانکشن های متعدد به سرور ها وصل میشن و باز کردن صفحه هایی که چندین عکس و ویدیو و ... بصورت همزمان دارن میخوره ولی مثلا تو Online streaming یا مثلا Video chat به کار نمیاد چون این نو سرویس ها فقط از1 کانکشن به سرور استفاده میکنن و بنا بر این از دست این برنامه هم کاری بر نماید.نقل قول:
منم یک کانکشن LAN و یک Wifi و یک 3g که با usb tathering به کامپیوتر وصل کرده بودم رو با این برنامه با هم ترکیب کردم و نتیجه دانلود اینجوری شد. :n02:
اون تخفیف رو کلا برای سرویس های یه ساله میده دیگهنقل قول:
قسمت تعرفه ها رو نگاه کن
نقل قول:
در صورت پرداخت 6 ماهه، 10% تخفیف و در صورت پرداخت یک ساله 20 % تخفیف به مشترک تعلق می گیرد.