داداش هرکی ی نیازی داره از نتشنقل قول:
الان محل مام خلوته با گوشی تست میکنم بیشتر از 120 مگابیت سرعت میده ایرانس جز شبانه نامحدود چ فایده داره شبانه باید بشینی ی جا بزنی 100 گیگ تو ی شب دان کنی:n21:
پینگش از های وبم گند تره و اینستاش مشکل داره
Printable View
داداش هرکی ی نیازی داره از نتشنقل قول:
الان محل مام خلوته با گوشی تست میکنم بیشتر از 120 مگابیت سرعت میده ایرانس جز شبانه نامحدود چ فایده داره شبانه باید بشینی ی جا بزنی 100 گیگ تو ی شب دان کنی:n21:
پینگش از های وبم گند تره و اینستاش مشکل داره
برای من پبنگ ایرانسل از های وب بهتره ، حدود ۱۲۰ هستنقل قول:
اون روز یک سیم کارت همراه اول گذاشتم پینگ اش روی ۷۰ بود !
من هم از بسته های ایرانسل و همراه اول راضی نیستم ، اصلا به صرفه نیستن ، اما برای دانلود کردن خوبن ، الان من ۲ تا بازی ۵۰-۶۰ گیگی رو توی یک شب دانلود میکنم ، اگر قرار بود با ADSL های دانلود کنم ، ۱ ماه طول میکشید !
پینگ همراه بدلیل فیبری ک متصل میشه به دکل تا 10 میلی ثانیه از داخل و از 8.8.8.8 تا 100 هم دیدمنقل قول:
ایرانسل همیشه خارج پینگش برای من اشغال بوده داخلی ولی داخلی زیر 20 میلی هست
منم دقیقا همینو میگم بدرد نمیخورن بسته هاش استیبل نیست قبلا رو صبانت بودم وبگردی و تلگرام فقط چت میکردم شبا روزی 100 گیگ دانلودم میبود البته جز اخر هفته ها که شبکه همیشه پیک بود نمیرفتم سمتش ولی خب دیدم خرجی ک شبانه 5 تومن واسه ایرانسل میکنم بدم به های وب دیگ نیاز نیس شب بیدار بمونم واقعا شب بیدار موندن کلا سیستم ادمو بهم میریزه واس من کلا روزا بی حال و از زندگی میافتادم
بعد من اصن ی جا 60 گیگ دانلود ندارم کلا مجموع گردشم زیاده مثلا امروز سریع و خشن 8 و چندتا البوم اینا گرفتم 5 گیگ بوده
اینم مصرف من تو این ماهه فک نکم چیزی جز های وب جواب گو من باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درودنقل قول:
1-شما از کابل چند زوج استفاده کردین ؟
2-اون سیمی که از کافو تا پشت مودم اوردی چطوری بعدش به مودم وصل کردی ؟؟
منظورم این هست که از چه کانکتوری استفاده کردی و چطوری این سیم 2 نخ ( برای هر خط) را به مودم وصل کردی
اگه ازش عکس بگیری ممنون میشم
چون منم همین کارو کردم امابازم نویز دارم ، توی مخابرات 28 هست اما داخل کافوی تو کوچه 6 هست !!
کابل فقط "کابل مخابراتی زمینی ( مشکی ) فویل دار کرمان " با ضخامت 0.6 میلیمتر . از دو زوج داره به بالا
البته کابل هواییش هم عالیه (طوسی) اما دوامش کمتره. تک زوج هم داره
این کابل ها رو نمیشه سوکت زد. باید یه سیم تلفن خوب بگیری یه سرش رو سوکت بزنی یه سرش هم لخت کنی وصل کنی به کابل. طولش هم کمتر از 20 سانت باشه
متاسفانه این پست های مخابرات همشون زنگ زده و فرسوده هستن اکثرا. snr رو به فنا میده.
اگه سر کافو هم snr پایینه که هیچی! احتمالا فاصله با مخابرات زیاده یا یه مشکل دیگه ای هست.
کجای تهران کدوم مرکز؟ بگو شاید من خونه زندگیمو جمع کردم اومدم اونور :n08:نقل قول:
تهران نیستم دوست عزیز .بیا همسایه شیم از نت لذت ببریم:n02:نقل قول:
یا خدا :n02:نقل قول:
احتمالا خونتون چسبیده به مخابرات :n02:
خط من که حداکثر تا 17 میکشه. گفتم بذارن روی 16 الان snr روی 6 هستش تقریبا. مشکلی هم نداره.
مودمت چیه؟ من قبلا مودمم چیپستش trendchip بود به زور روی 8 جواب میداد.
مودم broadcom گرفتم تا 16 پیشروی کردم. :n02:
از این تی پی لینک اشغالیا :n02:. یه مودم ایسوس n14u بندازم نویز بهترم میشه:n02:نقل قول:
چیپست n14u آشغاله :n02: مطمئن باش نویزت میره بالا :n02:نقل قول:
تو ایران فقط مودم با چیپ برادکام بخرین
پشتیبانی میگفت امکان نداره .هیچ کس نمیتونه ۲۴ مگ کامل آپ بشه مگر اینکه داخل مخابرات نشسته باشه منم گفتم شرط میبندم باهات ببند ۲۴ مگ آپ شد. کلا هنگ بود:n09:نقل قول:
دوست گرامی های وب چطوری سرعت 24 مگ رو به شما داده:n24: :n02:؟ چون تا جایی که من اطلاع دارم بالاترین رنجی که میبنده روی 16 مگ هستش
:n02::n02::n02:نقل قول:
attenuation خطت روی 11 هستش. یعنی نزدیکی به مخابرات تقریبا 600 متر فاصله داری :n02::n02:
من 28.5 :n02:
یه مدرک مرتبط که نشون بده به این سرعت نیاز دارید. نامه شرکتی یا جواز کسبی مربوط به کامپیوتر که با نماینده شهرتون هماهنگ کنید .اگه تایید شد براتون میبندننقل قول:
نقل قول:
عزیز این مدل ایسوس چه مزیتی داره می تونه تو نویزگیر باشه؟ همون مدلیه که فورجی یو اس بی ساپورت می کنه؟
بله دقیقا همون مدله به شخصه تست نکردم ولی میگن حدودا ۳ الی ۴ واحد اس ان آر رو بهبود میدهنقل قول:
هیچ فرقی نداره تازه من یه n10 داشتم دادم رفت ب یکی از بچه ها الان با مودم من رو صبانته کلا سیستم های وب با بقیه ای اس پی ها فرق دارهنقل قول:
ولی واقعا با پشتیبانی درمورد سرعت حرف میزدم واقعا با ادب و احترام و ... خیلی مودبانه سوال میپرسید و ازین حرفا گفت teamview نصب کن خودش سرعت رو دید گفت مستند میکنم فرسادم واحد فنی ازین حرفا
گفت تایم میبره
سرعتمو اوکی کن جایزه میدم بتون:n12:
داداش مارک و مدل و ورژن مودمت چیه؟نقل قول:
چیپست مودم ها از شرکت های مختلفی تامین میشه که هر کدوم ویژگی خودشون رو دارن
ralink و mediatek جفتشون بدن
trendchip اگه نزدیک مرکز مخابرات باشین حداکثر سرعت بالایی رو در اختیارتون میذاره ولی روی خطوط نویز دار بد عمل میکنه
broadcom حداکثر سرعتش پایینتره ولی روی خطوط نویز دار عالی عمل میکنه
lantiq ویژگی های خوب دو مورد بالا رو هم زمان داره! اما گرونتره
در کل توی ایران برادکام از همه بهتر جواب میده.
مودم های ارزون با چیپست برادکام هم tp-link w8960 ورژن 5 به بالا و w8968 ورژن 3 به بالا هستن
مدل مودم تى پى لينک8901 هست ...برد کم داره و بعضى وقتا انتن مى پرونه!نقل قول:
خوب باید یه مودم برادکام بخری یا از کسی بگیری تست کنی.نقل قول:
الان خيلى از کاربراى هاى وب تو اينستاگرام ب حجم دزدى اشاره مى کنن!!! دوس ندارم بيام همش گيگ بخرم :n03: از طرفى هم شاتل پدرمارو دراورده
سلام دوستان از های وب زنگ زدند گفتن مخابرات گفته 8 مگ از طرف مخابرات درسته کابل سر خط گفتن وصل کن با تلفن یکی دیگه قاطی نشه . تازه سیم کشی خونه تموم شده یعنی مشکلش چیه
برای من یبار 5 گیگ دزدی کرد احتمالا مشکل فنی بودهنقل قول:
ولی اونطوری نیست یهو ببینی 5 گیگ پریده خیلی خیلی کمه هر ی گیگ حدود 40 مگ هست:n31:
متن دوبار تکرار شد اجازه حذف هم بهم نداد.
دوستان عزیز بعد از اجرای مصوبه 253 که حجم آپلود رو محاسبه میکردند و تغییرات زیادی که های وب دچارش شد من این شک واسم بوجود اومده بود که حجمم نسبت به سابق خیلی غیرعادی کاسته میشه هر بسته ای که میخریدم با همون موارد استفاده قبلی خیلی زودتر تموم میشد گفتم مقدار آپلود ممکن زیاد باشه نشستم محاسبه اش کردم دیدم واسه من به ازای هر صد مگ مثلا حدود چهار پنج مگ آپلود محاسبه کرده که رقم قابل توجه ای نمیشه با وجودی که از این وضعیت ناراضی بودم و دست به عصا باهاش مدارا میکردم زیاد وقت این رو هم پیدا نمیکردم که حالا بیام دقیق محاسبه کنم ببینم مصرف واقعی با مقدار حجمی که از من کاسته میشه چقدر هست تا اینکه امروز یک بسته یک روزه 4 گیگی خریدم و چندتا فایل واسه دانلود توی لیست گذاشته بودم که مجموعش حدودا میشد 2500 مگ این لیست رو دانلود کردم و حین دانلود هم به هیچ وجه از اینترنت استفاده دیگه ای نکردم موقعی که رفتم حجمم رو چک کنم دیدم از 4 گیگ بجای اینکه حدودا 1.5 گیگ واسم باقی مونده باشه حدودا 600 مگ باقی مونده یعنی 900 مگ نیست شده، الان واسه اطمینان بیشتر اومدم یک فایل 200 مگابایتی رو دانلود کردم قبل از اون مقدار حجم باقیمانده رو یادداشت کردم بعد از دانلود حجم باقیمانده رو از قبلی کم کردم بجای 200 مگ آپلودش هم حدود 4 مگ بجای 204 مگ از حجمم 240 مگ کم شده بود در یک گیگ شما 5 تا 200 مگ داری که به ازای هرکدوم 40 مگ غیر واقعی کم بشه میشه 200 مگ به ازای هر یک گیگ حجم غیر واقعی کم میشه که در یک بسته 4گیگی میشه حدودا 800 الی 900 مگ دقیقا همون حجمی که از بنده کم شده!!! یعنی حجم واقعی یک بسته 4 گیگی در اصل حدود 3 گیگ هست (دوستان عزیز شما هم یه بررسی و مقایسه کنید ببینیم این موضوع کلی هست یا موردی) نمیدونم چکار باید کرد اینها که زیربار نمیرن 195 هم که تازه اگه ثابت کنی بهشون فقط ممکن وادارشون کنن مثلا حجم رو موردی برگردونن که علاج یک دفعه و مورد میشه و دفعه بعد باز همین روند اتفاق میفته واقعا نمیدونم چکار باید کرد اگر دو سه بار دیگه بهم کامل ثابت بشه باید فکر چاره ای کنم حداقل دانلودهارو از طریق بسته های نامحدود اپراتورها انجام بدم.
پ.ن: مودم بنده اصلا وایرلس نداره پس گزینه هک شدن منتفی هستش
دانلود هم کلا اپلود میخوره ولی واسه شما دزدیش خیلی تابلو هستنقل قول:
نقل قول:
امان از گیگ دزدی ها که همه شرکتا بهش دچار شدن و عملا کم فروشی می کنن!!! واسه دانلود فقط بسته های نامحدود شبانه بصرفه تر و بهتره..
این طوری که من متوجه شدم توی فشفشه به شدت حجم دزدی هستش!
بالاخره هر ارزونی بی علت نیست!
بریزید اینستاگرام واعظی بگید های وب حجم دزدی میکنه! :n02:
من فکر میکردم فقط من مشکل دارم .ترافیکم صفر بود یه فشفشه زدم ۴ گیگ .یه فایل دانلود کردم ۳.۲۱ گیگ حجمش بود ولی حجمم نرسید اتمام ترافیک زد .
اون اگ کارش درست بود اینقد شعار اینترنت ارزون میداد همون اپلود رو رایگان نگه میداشتنقل قول:
کار درستیش مهم نیست.نقل قول:
مهم اینه که بندازیشون به جون هم
البته اگه اینترنت رو با دوره محموت مقایسه کنی میبینی واقعا کارش درست تره.
اینجوری هم که شما گفتی به شدت نیست !نقل قول:
من به شخصه خودم چیزی حس نکردم ، اگه هم باشه همونجوری که دوستمون چند پست پیش گفت در حد چند مگ هست
من که به شدت حس میکنم!
روی مباحث کامپیوتری و ... هم کاملا مسلط هستم و میدونم حجم از جایی نشت نمیکنه! اصلا مودمم حجم کل ورودی و خروجی رو میگه که چقدره.
مدل مودمتون چیه؟نقل قول:
tp link 8970 قبلش هم 8968 داشتم اونم نشون میداد. اکثر مودم ها این قابلیت رو دارننقل قول:
asus و ...
کسی فشفشه 100 گیگ 1 روزه یا 6 روزه داره ؟ کلی بازی می خوام دانلود کنم ...
بعد اگه بگیرم الان که 70 گیگ فشفشه فعال دارم اون 100 گیگه فعال میشه ؟
من دارم!نقل قول:
نه دیگه الان فشفشه داری نمیشه یک فشفشه دیگه فعال کنی!
----------------------
چند ؟ نفروشش بعدا میخوامنقل قول: