نقل قول:
تست فیک میباشد:n02:
نت خونه داییم:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:
تست فیک میباشد:n02:
نت خونه داییم:n02:
من اشتراکم تمام شده ولی چرا پرتک برام باز نمیشه که تمدید کنم؟؟؟
ادرس پرتک و سیترا رو بزارید لطفا
Sent from my GT-I9300
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
از سیترا نمیشه تمدید کرد اگر از پارتاک هم نمیتونید تمدید کنید یا یوزرتون وجود نداره زنگ بزنید 2020
آقا سرویست 5 مگ هست؟شبانه دقیقا سرعت چقدر میشه؟چرا برای من میاد زیر 200 ؟نقل قول:
از کجا میدونی فیکه ؟ خودتم که یکی مثل همین چند روز پیش گذاشته بودی:n10:نقل قول:
دیروز تمدید کردم. ساعت رایگان گذاشتم واسه دانلود سرعت 1.500 تا 1.700 بودش. باورش واستون سخته.ولی واقیعت داره. ولی نمی دونم چرا 300مگ کم شده.نقل قول:
الان هم 1.200 ثابت هستش.
وارد پرتک که میشدم. منظورم اینه که مث قدیم نیست که وقتی اشتراک تمام میشد اتوماتیک وارد سایت میشد یا میشد حداقل سایت دانشگاه رو باز کرد باهاش؟؟!!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
چون اشتداکم تمام شده سرعتت رفته بالا [emoji3] [emoji3]نقل قول:
Sent from my GT-I9300
سلام دوستان وقت بخیر
سرعت 10 مگ 5 گیگ داشتم دیشب رفتم توی پنل کاربریم دیدم 512 شده امروز دوباره درست شد
شبانه رایگان داشت الان به نظر شما الان رایگان هستش یا نه؟؟؟
اتوماتیک بالا نمیادنقل قول:
چطوری 10 مگ 8گیگ گرفتی؟؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300
اشتباه شده بود 512 رو به من دادن 10 مگ رو به یه نفر دیگه الان رایگان هستش بازم یا نه؟؟نقل قول:
بله.........نقل قول:
بعد از سه روز قطع وصل الان خوب شد
اما سایت مخابرات که میرم اینو مینویسه :شناسه شما مسدود شده است. جهت باز کردن شناسه خود با اینترنت مخابرات تماس حاصل فرمایید.:n13:2020 زنگ میزنم اوتوماتیک جواب میده سیستم دارای اشکال میباشد تا رفع مشکل شکیبا باشین
دو روز دیگه هم اینترنتم تمامه
سلام بچه ها میگم من تازه منتقل شدم به پارتاک. فقط میخوام بدونم که توی ibsng نوشته شده withfree . یعنی چی این اونوقت ؟
و این که شبانه رایگان داره ؟ 1 مگ 3 گیگ یک ماهه. ساعاتش چند تا چنده ؟
بله 5مگ نوسانش زیاده بعضی وقتا میشه 0.25مگ ولی با 2مگ که کار کردم با هر آی پی و همیشه 2مگو میده کلا تا 2مگ سرعتا پایدارن چون اینا اسمشون تا 5مگ و تا 10مگه یعنی حداکثر 5مگ و اگر پایینتر اومد حق اعتراض نداریدنقل قول:
سلامنقل قول:
یه بار برای منم اینجوری شد
زنگ زدم پشتیبانی و بهشون گفتم که اکانتم باز نمیشه....بعد از 5 دقیقه اوکی شد
اون صدایی هم که میگه شبکه با اختلال مواجه هستش.... مشکلی نیست, بعد از اتمام حرفش میتونی به اپراتور وصل بشی
موفق باشید
سلام...
یه چند روزی نبودم مثل اینکه اتفاقاتی افتاده.
1) قطعی های مکرر برطرف شده.
2) سرعت دوباره محدود شده.
3) گیت وی ثابت شده روی 78.39.143.246 که فکر میکنم شرکت مخابرات اصلی هست.
4) IP ها از 2.185.49.1 تا 2.185.95.254 منتقل شدن به 2.185.30.1 تا 2.185.45.254 یعنی من IPهای قبلی رو نمیتونم بگیرم و فعلا هم خبری از IP تک رفمی نبوده. تغییرات هم بسیار کم هست و شاید بعد از 10 بار قطع و وصل IP از یه رنج به رنج دیگه بره...
اگر قراره اینجور بمونه و دیگه خبری از اون گیت وی خوبه نیست... خداحافظی باید کرد :n24:
سروش جون این ای پی هایی که گفتی از وقتی که اومدم پرتک مال من بودن یعنی یا 30 بودن یا 45 و غیر از اینا نمیتونستم بگیرم اما تو این چند روزه مشکلم حل شده و همه ای پی ها برام میان.تست روت ،کسترش ارتباطاط ،تلکامنوکیشن ،اساتک،نقل قول:
یعنی ما رو با شما جابجا کردن؟ :n04:نقل قول:
الان یه بررسی کردم، اینجوری شد:
این پینگها افتضاحه نسبت به قبلی ها... مخصوصا گیت وی 89 و 8 و 9 :n24:کد:IP Location Ping to 4.2.2.4 Ping to 173.195.41.254
2.185.33.x Germany 156 245
2.185.34.x India 171 175
2.185.35.x Frankfurt 137 222
2.185.36.x Frankfurt 137 222
2.185.37.x India 175 200
2.185.38.x India 173 220
2.185.39.x India 179 185
2.185.40.x N/A T/O T/O
2.185.41.x N/A T/O T/O
راستی از کدوم اپراتور داری الان؟ ضحی؟
از ماناماد بی شرفنقل قول:
تا ساعت 2.30 که بیدارم بودم وضعیت همین بود.الان هم به پشتیبانی گفتم میگه عادی هست!!!!!!!!! اگر مشکل داری همون موقع زنگ بزن!!!!!!!!
دقیفا شماره پشتیبانی چنده؟
خیلی داغون وضعت هر شب همین جوریه؟ یا فقط دیشب اینجوری بود؟نقل قول:
نمایندگی شهرستان ما میگه از وقتی به سیستم جدید منتقل شدن کاربرا دیگه نمیشه نامحدود شارژ کرد . راست میگه ؟ پس چرا بعضی از بچه ها شارژ میکنن . تا همین ماه قبل هم انجام میداد ؟؟ تکلیف چیه ؟ من محدود 100 مگ هم بدردم نمیخوره ! :n03:
شرکت های خصوصی.(ولی در کل فک کنم بتونن بیشرفا ولی انجام نمیدن)نقل قول:
خوب سوال اینه که اگر میتونن چه هزینه ای براشون داره که انجام نمیدن ! چه راهی هست ؟ :n28:نقل قول:
تنها یک جواب اینجا ایرانه:n02:نقل قول:
برا من مثل قبلا هست هیچ تغییری نکردنipهانقل قول:
من زنگ می زنم 2020 بعد می زنم رو 1 حجم باقی موندم روو می گه شما چه طور با اپوراتور حرف می زنید؟
3-4 شبه اینجوری شده.ایپی هم همش 5 هستنقل قول:
باید بزاری تمام صحبت هاش تموم بشه بعد شماره رو بزنینقل قول:
از وی پی ان های ایرانی استفاده کن ببین بهتر نمیشه؟( رفیقمون تو تاپیک مخابرات اصفهان هست اکانت تست 24 ساعته میده از ip های پارس انلاین)نقل قول:
اگه خواستی بگو پروفایلشو پخ کنم.
سرعت از سرورای خارجی افتضاحه! تا ساعت 5 نمیشه از خارج دانلود کرد!
Sent from my GT-I9300
برا من که سرعت خوبه شاید شما زیاد دانلود میکنید و محدودتون کردن
دقیقا همین کار می کنمنقل قول:
می گه برای ارتباط با اپوراتور 1 رو بزنید من 1 رو می زنم حجمم روو می گه قطع می شه
نه الان. شب فقط سرعت خارج تا 5 صبح اصن خوب نیست . سرویس 10 مگ با 50 تا 100 از خارج سرعتشه!!! دیشب دیگه دانلود نداشتم میخواستم یوتویوب ویدیو دانلود کنمنقل قول:
Sent from my GT-I9300
پس اون مشکل از سیستمشونه با موبایل زنگ بزن مشکل ندارهنقل قول:
با موبایل که می زنم می گه رو خطط ای دی اس ال نیست
راستش منم اینجور بود سرعتم ولی دیگه هاردهام پر شدن و دیگه دانلودی ندارم چند شبه ولی دیشب تست کردم خوب بود با آپلود بوینقل قول: