تا 2 مگ اونهم در کمپین بهاره شبانه رایگان دارهنقل قول:
Printable View
تا 2 مگ اونهم در کمپین بهاره شبانه رایگان دارهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
همین جدولو دو سه روز پیش که باز مصرف منصفانه رو جویا شدم تو منطقه کارنشناسشون به من نشون داد!
گفت مصرف منصفانه همینه دیگه! اون موقع بی خیال شدم ولی الآن کمی مشکوکم به قضیه.
مثلاً تعرفه فعلی 512 که 24 تومنه نه 20 تومن که اینجا زده!
حجم تشویقی رایگان چقدره؟
قرارداد جدید می بندند؟
ببخشید متوجه نشدمنقل قول:
یعنی فقط اینترنت تا 2 مگ میده مخابرات؟
اونی که شبانه ساعت دانلود رایگان داره حداکثر سرعت 2 مگ هست وگرنه تا 10 مگ حجمی هم می ده بدون ساعت رایگان شبانهنقل قول:
این 10 مگی هم که شبانه رایگان گذاشتن براش برای مشترکین قدیمی هست که خطشون 2مگ نامحدود بوده مثل من به جدیدها نمی دن
اگر دانلود رایگان در ساعتهای شب می خوای باید تو کمپین بهاری اسم بنویسی
برای 2مگ باید توی کمپین ثبت نام کنم یا برای بالای 2 مگنقل قول:
حالا سرعت 2 مگ چقدر میشه حدودا توی روز و توی ساعت دانلود رایگان؟
هزینه ش چقدره؟
512 همون 20 تومنه 20400نقل قول:
دوستانی که تجربه دانلود شبانه رایگان دارن، آیا توی اون ساعت ها سرعت افت میکنه؟
این طرح شگفت انگیز خیلی عجیبه و گنگ
اولا که ساعت دانلود شبانه را مشخص نکرده و حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه را مشخص نکرده و آیا مثل * 10Mbps در ساعت دانلود شبانه هم همین پهنای باند ارائه میشه؟!!! من بعید میدونم:n04:
این طرح شگفت انگیز کمی عجیبه.
مثلا یک مگ با 8 گیگ در این طرح میشه 20480 تومن
ولی تو کمپین بهاره میشه 17500 :n13:
مخابرات شبانه رایگان داره ؟
کمپین همان جشنواره هست و معمولا 3 ماه تا یک ساله هستن منظورم اینه که نباید انتظار دایمی بودن شرایطش رو داشته باشی ممکن الان شبانه رایگان بدن ماه دیگر نباشه اگر بیشتر از 2مگ سرعت می خوای باید حالت معمولی اسم بنویسی ولی شبانه نداری باید دفعه اول بری مرکز مخابراتتوننقل قول:
برای من اینترنت نامحدود 2 مگ هست تمام طول 24 ساعته 256 کیلو در ثانیه دانلود داره ولی شبها پینگ به شدت زیاد می شه بالای 300 می ره ولی صبح خوبه
ولی شبانه نداشتم تاحالا اما داخل مخابرات به خاطر همین که مدت جشنواره ها محدوده فکر نمی کنم مشکلی ایجاد کنن
اگرشبانه میخوای باید در کمپین بهاره اسم بنویسی
دوستان تا الان کمپین بهاره با قرارداد یک ساله سرعت 2 مگ حجم 10 گیگ ماهانه و رایگان شبانه 1 تا 6 خوبه ...
باید دید طرح شگفت انگیزشون 2 مگ 7 گیگ ترافیک ماهانه ساعت دانلود شبانه چند تا چنده ؟ و حجم ماهانه تشویقی چند گیگ هست ؟ و قرداد چند وقتست ؟
که بین این دو تا یکی رو انتخاب کنیم ...
- افزایش سرعت پهنای باند به 2 یا 4 برابر سرعت فعلی
- ü حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی در بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
- ü ارائه دانلود شبانه رایگان برای محصولات ستاره دار
یا اینکه صبر کنیم ببینیم تکلیف کسایی که این ماه بالای حجم مورد نظر مخابرات دانلود کردن قبضشون چند میاد ...
ولی چیزی که به نظر میاد قطعا نامحدود فعلی جمع میشه دیر یا زود ....
دوست عزیز ممنون از پاسخ شمانقل قول:
چندتا سوال دارم
اینترنت نامحدود 2 مگ شما چقدر هزینه ش هست و آیا بعد از مقدار دانلود مثلا 30 گیگ محدود میشه یا هزینه ی اضافه ایی روی قبض میاد؟
چون توی سایت مخابرات نامحدودها فقط تا 512 توی لیست هست
میشه بگین شبها سرعت دانلود روی چند میاد و از ساعت چند تا چند؟
تا اول اردیبهشت 2مگ نامحدود به معنای واقعی بود ماهی 80 هزار تومان در مطلب قبل گفتم تو کل شبانه روز سرعتش فرق نمی کرد فقط پینگش بالا می رفت اما الان سیاست مصرف منصفانه گذاشتن دیگه اگر بیشتر از 80 گیگ مصرف کنی باید پول اضافه بدی واسه همینه که کار به شکایت بازی کشیدهنقل قول:
ولی ما مشترک قدیمی هستیم الان مدتی هست دیگه بیشتر از 512 نمی دن اونهم با حجم 20 گیگ بیشتر مصرف کنی باید پول بدی اسمش فقط نامحدوده
چیزی که من از این خبر متوجه شدم اینه که اجباری در حال حاضر برای مشترکین نامحدود به کمپین شگفت انگیز نیست به چند دلیل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
1 - اینها این کمپین شگفت انگیز گذاشتند تا خود کاربر ها بیاییند این طرح فعلا اجباری نیست به اصلاح چند برابر کردن سرعت دانلود را ولی از کجا می دونید که حجم دانلود را باهاتون چند برابر حساب نمی کنند؟
2 - اگر این طرح از اول اردیبهشت گذاشته شده که من نامحدود 1 مگ نباید از 40 گیگ فراتر می رفتم که دانلود کردم و رفتم باید حجم اضافی را از طریق پس پرداخت خریداری می کردم یعنی اینکه من نباید الان بتونم دانلود کنم که دارم دانلود می کنم
پس نتیجه می گیریم فعلا اجباری در کار نیست چون نهایتش می خواهند خط 50 هزار تومانی من را بگیرند که نصف هزینه دانلود من نمی شود.
دارند این کار می کنند تا بتوانند حداقل یک سری از دوستان نامحدود را به این طرح تشویق کنند تا از مشترکین نامحدود کاسته شود.
من فقط این رو می تونم بگم که برای بعضیامون متاسفم!
ما نمونه بارز دیدن هر مصیبت در هر مسئله ای هستیم!!!
آقا یا میشه یا نمیشه! الان وقت جنگه! به جای اینکه فکر گرفتن حقمون باشیم مدام آه و ناله که ای نمیشه! کی بهتر سرویس میده و ...!!! در حالی که اگه همه با هم میرفتیم اشتراکا رو کنسل می کردم مخابرات به تته پته می افتاد!!! ولی حاضر نیستیم لحظه ای فکر کنیم! بزرگترین مشکلمون اینه که چرا الان یه هفته است شبا فیلم دانلود نکردیم!
خب با این حساب اصلا نمیشه روی نامحدودش حساب کردنقل قول:
حالا اون طرح 10 مگ 8گیگ محدودیت خاصی داره؟
اگه توی کمپین بهاره ثبت نام کنم دانلود شبانه میاد روی این طرح؟
در مخابرات دیگه چیزی به اسم نامحدود وجود نداره...
درست ترش اینه که در مخابرات برای مشتریان جدید دیگه چیزی به اسم نامحدود وجود ندارهنقل قول:
وگرنه مشتری های قدیم هنوز هم سرویس نامحدودشون فعاله
پس بفرمااید این چی میگه:نقل قول:
آیا سرویسهای جدیدی که در حال واگذاری هست سرعتهایی مانند 1مگ و 2مگ دارد ؟!...:n27:
از مشترکین نامحدود قدیمی مگر کسی پول ترافیک اضافه داده؟
مگر دو ماه از این طرح گذشته؟
پس چه جوری میگید دیگه نامحدود وجود نداره؟!
سند اداعای بنده بنده در بالا موجوده! سایت رسمی مخابرات استان تهران!نقل قول:
از 1اردیبهشت ماه عملا نامحدود حذف شده و سقف دانلود در نظر گرفته شده! هزینش هم قطعا وقتی مشخص میشه که قبض پایان دوره دست مشترک برسه...
بعد اون پرسش، دیروز هم اینو گفتن:نقل قول:
فعلا هنوز هیچی مشخص نیست! هنوز خودشونم نمیدونن چند چندن با خودشون !!!!!
خدایا از اینترنت افغانستان نصیب ما هم بفرمااااا !!!
نقل قول:
اینطوری بهت بگم خودشونم نمی دونن جی غلطی می خوان بکنن! امروز هم که این طرح تبدیل اومد که مثلا از نارضایتی ملت کم کنه! باز به نظر بنده اینطوری که از شواهد و غران پیداست نامحدود داره نفسهای آخرشو می کشه. مخابرات سعی داره ذهن ملت رو به طرف دیگه ای منحرف کنه
الهی آمـــــــین.
سلامنقل قول:
دوست شما از کدام قسمت سایت مخابرات تهان به بخش پرسش و پاسخ سوالات adsl میروید
من پیدایش نکردم میشه راهنماییم کنید با تشکر
ارتباط با ما>تالار گفتگو>پیام هانقل قول:
اینا استراتژیشون اینه که " میریم نامحدودا رو جمع میکنیم، خدا بزرگه" بعداً که نشد می گن "قسمت نبود!"نقل قول:
اپراتور هیئتی!
خب حرف من هم همین هست , هنوز که هیچ قبضی برای مشترکین قدیمی نامحدوده نیومدهنقل قول:
قبض های چند صد هزارتومنی هم مساوی هست با طلبکاری شدید مخابرات از مشترکین
اخه کی میاد واسه دو ماه 300-400 تومن بده
گیوه چین منم!!!به قول اون دوستمون الان وقته جنگه نه اه و ناله کردن تا وقتی قبش دوره بعدی که خرداد ماه میاد نرسه هیچی معلوم نیست
دیروز در مغازه دوستم بودم یکی اومد تازه نت گرفته بود از مخابرات پرسیدم که چی گرفتی گفت 512 نامحدود تازه 3 روز بود گرفته بود ازش پرسیدم 1 نامحدود نمیدادن گفت نه فقط حجمی بود
من اگه میدونستم چه جوری میشه از طریق خبرگزاری ها مساله مطرح کنم حتما انجام میدادم ولی نه اشنا دارم نه وارد هستم یکی پیدا بشه این مساله به خبرگزاری بکشونه خیلی خوب میشد
یه چیز جالبی که این کمپین شگفت انگیزشون داره اینه که مثلا به 1 مگ سرعت 5 مگ میدن با ترافیک شبانه رایگان حالا نکته اینجاست که حتی اگر 5 ساعتم تو شب ترافیک داشته باشی خب کلی میتونی دانلود کنی که در جمع میشه شبی 10 گیگ!!!
افرادی که pc high end دارن باید چیکار کنن؟ چند ساعت روشن بزار فقط واسه دانلود و سر سال سیستم منفجر بشهنقل قول:
شب بیداری و هزارتا مشکل
من به شخصه پس از استفاده دو ساله از شبانه دیگه حالم ازش بهم میخوره
شما از کجا میدونی ترافیک شبانه، شبی 10 گیگ میشه ؟ ضمن اینکه ترافیک شبانه اعتبارش در حد باد هواست ، از سیاست منصفانه بدتر هست هر لحظه میتونند جمعش کنند شما هم هیچ حق اعتراضی نداری چون میگن این یک هدیه و تشوق از طرف ما بوده حالا دلمون نمیخواد بهتون نت شبانه رایگان بدیم.نقل قول:
یه چیز جالبی که این کمپین شگفت انگیزشون داره اینه که مثلا به 1 مگ سرعت 5 مگ میدن با ترافیک شبانه رایگان حالا نکته اینجاست که حتی اگر 5 ساعتم تو شب ترافیک داشته باشی خب کلی میتونی دانلود کنی که در جمع میشه شبی 10 گیگ!!!
خوب دوستان الان سقف دانلود منی که 512 نامحدود دارم چقدر؟؟
2صفحه قبل مخابرات جواب شما رو دادهنقل قول:
512=20گیگ
من يك چيزي برايم مهمه كه مي خواهم بدانم چرا در سايت مخابرات به طور رسمي حرفي از سياست منصفانه اسمي نبرده و اطلاع رساني نكرده است
اگر اينطور كه پشت قبض هايمان نوشته كه براي اطلاعات بيشتربه سايت مخابرات مراجعه كنيد
به نظر من با اين كار مي خواهند يكسري از مشتركين را از نامحدود به محدود حجمي ببرند بدون دردسر
خیلی اوضاع جالبه...
امروز زنگ زدم 2020 .اپراتور میگه مصرف منصفانه همون طرح شگفت انگیزه:n04:
بعد که یک مقدار براش توضیح دادم خودش ترسید گفت خود من هم 512 نامحدود دارم نکنه اینجوری باشه که شما میگید:n04:
دقیقا سیستم برعکس شده بود 15 دقیقه پشت خط صبر کردم تا اپراتور 2020 را نسبت به وضعیت اینترنت مخابرات توجیه کنم
قسمت روابط عمومی هم که انگار از چهارشنبه تعطیل کرده...رفت برای یک شنبه که دوباره یه خبر جدید بیاد
اپراتورهای 2020 همون اپراتورهای 118 هستند هیچ آموزشی ندیدنند خلیی شیر توشیره مخابرات کلا...نقل قول:
پسر این تیکه رو گل گفتی ، ما داریم اونا رو توجیه میکنیم!نقل قول:
دقیقا سیستم برعکس شده بود 15 دقیقه پشت خط صبر کردم تا اپراتور 2020 را نسبت به وضعیت اینترنت مخابرات توجیه کنم
من که همین 256 واسم بسه چون نیازی ندارم . حالا برام آرزو بشه یا نه بماند نا محدود بماند یا حجمی بماند و ........... . چرا چون دخلمون با خرجمون یکی است . عرض کردم بعضی از دوستان سرعت بالا می خوان این طرح الان طرح خوبیه// و برخی کاستی های خودشم داره// مثل اوایل کمپین ها که یک سری از دوستان مشکل داشتن با دانلود شبانه یک سری نداشتن. به هر روی یکی از دوستان حرف قشنگی زد به جای اینکه اینجا هی پست بزنید بروید از خود شرکت مخابرات به طور حضوری و با اطلاعات کامل سوال ها را بپرسید قطعا ابهامات و شایعات کمتر خواهد شد . موفق باشیدنقل قول:
نه 10 مگ شبانه رایگان ندارهنقل قول:
تو طرح بهاره که شبانه رایگان داره حداکثر سرعت 2 مگ هست
این طرح شگفا انگیز طرح خوبی هست ولی کلی ابهام دارهنقل قول:
افزایش سرعت پهنای باند به 2 یا 4 برابر سرعت فعلی
2 مگ باید بشه 4 م گ و 8 مگ چرا زده 5 مگ و 10 مگ؟!!!
حجم دانلود اضافه رایگان ماهیانه تشویقی در بازه قراردادکه برای محصولات اعمال شده است.
این بازه قرارداد چقدر هست؟ و این مقدار این حجم چقرده؟ هیچ توضیحی داده نشده
ارائه دانلود شبانه رایگان برای محصولات ستاره دار
ساعت دانلود شبانه از کی هست تا کی؟ و سرعت دانلود توی این بازه زمانی چقدره؟ آیا سرعت برای اینترنت 10 مگ تو ساعت رایگان هم همون 10 مگه؟
(یک سوال دوستانی که در کمیپنهای قبلی که دانلود شبانه رایگان داشت عضو هستن آیا سرعت در بازه زمانی رایگان افت میکنه یا اینکه همون سرعتی هست که شما خرید کردید؟)
بنظر شما اینترنت 10 مگ با حجم 30 گیگ با اینترنت 5 مگ و حجم 31 گیگ در یه رده و رنج هستند که قیمتشون باید یکی باشه؟!!
توی دو سه تا پست بالا که در مورد 2020 گفتم...مراکز هم بی درپیکر تر هستند اونها هم خبر ندارن