آقا یکی به ما بگی قضیه این سرویس رزرو و ترافیک رزرو چیه؟ برای من جلوی اولی نوشته فاقد سرويس رزرو و جلوی دومی 0 گيگابايت
Printable View
آقا یکی به ما بگی قضیه این سرویس رزرو و ترافیک رزرو چیه؟ برای من جلوی اولی نوشته فاقد سرويس رزرو و جلوی دومی 0 گيگابايت
آخرش دل را زده فرمودیم به دریا و تماسی به 2020 گرفتیم 50 رعیت جلوی ما در نوبت بودند یک چخ فرمودیم همه گریختند و شدیم نفر اول ...نقل قول:
آقا جالبه ها میگه دیشب 5 گیگ دانلود کردی از حجمت کم شده
میگم خب دانلود شبانه ی رایگان بوده!
میگه اهه! مگه خط شما شبانه ی رایگان هم موقع خرید داشته؟! ...
دیگه خودتون خر تو خر جاری در مخابرات که خصوصا بعد از این سیستم اکانتینگ جدیدشون راه افتاده رو تا آخرش بخونید
گفتم : ببین، من نه حافظه ی قوی یی دارم و نه فکرش رو هم میکردم که قراره سیستم شما قاطی داشته باشه که بخوام حفظ کنمش ولی حدود 40 گیگ (بیش از 40 گیگ) دیروز صبح داشتم که شب شد 0 گیگ و امروز شده 14.8 گیگ
یک شکایتی از طرف من نوشت که شبانه ی رایگان در اکانتم پریده (!!!!!!!) و 26 گیگ هم یکروزه به یغما رفته و قرار شد در ساعت اداری فردا توسط IQهای مخابرات بررسی بشه ...
با این وصف هر روز اکانتتون رو چک کنید و کمترین حجم خوری رو سریع پیگیری کنین. اوضاع اینا واقعا خیلی خرابه. واقعا خیلییییییی خرااآاااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ب :n23:
این سامانه جدید چه مرگشه؟؟
یوزر وپسوورد رو میزنم میگه اشتباهه:n38:
اونایی که کابل مــسی هستن , شک نکنن و از مخابرات سرویس نگیرن .
داغون تر مخابرات , خود مخابراتــه .
...
128 های وب :n09:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از نظر تایم اوت که فعلا فیکسه ..نقل قول:
البته فکر کنم چون نصف شهر وصل نیستن :D
آره همین مشکلو دارم.نقل قول:
در صورتیکه طرح قبلی شما هنوز حجم داشته باشه و شما بعد از اون خطتون رو شارژ کنین ، حجم قبلیتون به عنوان ترافیک رزرو بهتون اضافه میشه.نقل قول:
یعنی چی همینی هست که هست؟؟!نقل قول:
در مورد ibsng:
خیلی خوشگل نوشته روزها رو 8 مگی شبها رو دو مگ!
بازرسی مخابرات کجی میشه دقیقا؟نقل قول:
میرید چهاراه لشگر مخابرات مرکزی یا مخابرات منطقه خودتون؟
بره ماهم دو گیگ و خورده ای رفته تو یاقالیا:n02::n21:
اداره بازرسی، ارزیابی عملکرد و پاسخگویی به شکایات شرکت مخابرات خراسان رضوی
تلفن تماس : 38422222 - 38544444 (051)
دورنگار : 38544480 (051)
رايانامه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سامانه رسیدگی به درخواستها و شکایات
اگه برخورد 2020 درست نیست صداشون رو هم ضبط کنید که بهشون ارائه بدین اگه خواستن
نقل قول:
من همون مرکز قدسم چهارراه بیسیم میرم اونجا خوب هم پیگیری میکنن ولی من دیگه مشکلم حل شد حجمم رو برگردوندن...
من فعلا در مرحله اولی هستم که شما بودینقل قول:
این 2020 کلا نسبت به 2-3 سال پیش یکم پیشرفت کرده و آدمایی که جواب میدن باز بهتر شدن
مخصوصا پسرایی که جواب میدن طبق تجربه من منصف و کاربلدن
بهش گفتم قبل پنل 33 گیگ داشتم پنل که عوض شده یدونه 3 جا مونده شده 3 گیگ! اول یکم تعجب کرد ولی بعدش بعد از یکم پیگیری گفت سیستم
خطا زیاد داره و من گزارش دادم تا 48 ساعت بر میگردونن
ولی اگه آدمای قدیمی بودن طرف میگفت سیستم که عمرا اشتباه کنه شما هم تنها کسی هستی که این شکل رو داری و تا حالا همچین چیزی نداشتیم پس مشکل از خودته!
بله دقیقا و رسما شبانه را محدود کردن . اینمورد را خیلی وقت پیش عرض کردم مننقل قول:
مرکز قدس ، مرکز دیتا هست و همین باعث شده که پرسنلش اطلاعات بیشتری در خصوص دیتا و اینترنت و ... داشته باشند و به قولی کار راه انداز باشن توی این زمینهنقل قول:
آره ، خداییش خیلی نسبت به قبل پیشرفت داشتن. قبلا کاملا مشخص بود که چیزی که به کارشناسشون میگفتی ، بنده خدا کلا توی باغ نبود ولی الان حداقل اینه که می فهمه چی میگم.نقل قول:
دیلیلشم استفاده از همین پسر های جوان هست .
دوستان همه شکایت کنن خواهشن
اونا ها این همه برای ما توی برگه قراداشون که توی سایت خود مخابرات هم هست بند و تبسره گذاشته که اکر طرح کمپین رو قبل از پایان حذف کنی جریمه میشی حالا که اونا زمان شبانه رو تغییر دادان پس باید جواب گو باشن
بله طرح من کمپین تابستانه است و از حجمم ۲ گیگ کم کرده که بعد از ساعت ۶ بوده تا ۷
زمان شبانه تغییر کرده دوستان این شایعه نیست از بنده حجم کم شده
همه دوستان خواهشن شکایت کنن
بنده هم ۱۹۵ شکایت کردم
وهمداخل خود سایت
خواهش می کنم شکایت کنین تا حقمون رو بگیریم
دیروز 34 گیگ داشتم شبش 0 شد.
امروز زنگ زدم پشتیبانی میگم حجمم تموم شده میگه سیستم ها رو داشتیم تغییر میدادیم .
جریانش فکر کنم همین تغییر اکانتینگ IBSNG باشه.
یارو ورداشته میگه من مانیتورینگ های داخلی رو نگاه کردم حجم شما 0 هست !!
منم کوتاه اومدم و 1 گیگ شارژ کردم.
بعد از 2 ساعت به اکانتم 6 گیگ شارژ شد.
الان پشت خطم نفر 55 هر چی از دهنم در بیاد بهشون بگم.
فردا هم میرم شکایت صدای ضبط شده همشون رو دارم
سلام خدارو شکر ترافیکم برگشت سکته زده بودما :n02:
در این بخش از پنل کاربری (قسمتی بنام تیکت جدید) میشه شکایت را برای بخش فنی و پشتیبانی نوشت
دیروز صبح حجم سرویس رو 40 گیگ نوشته بود دیشب 0 گیگ امروز صبح 14 گیگ الان 26 گیگ:V27:
مخابرات = دارالمجانین
فکر می کنم (حدس میزنم) که تیکت های اون بخش برای نماینده (ریسلر) شما میره و اگر نماینده اکتیوی داشته باشید جواب میدن ولی اگر مثل نماینده ما بی حال باشه (تلفن هم جواب نمیده) ، دیگه فکر تیکت نباشید!نقل قول:
شما حجمت به قسمت رزرو شده برگشته یا به حجم کلیتون اضافه شده؟نقل قول:
سلام.
برای من شب ها حجم کم می کنه. طرحم 2 گيگ هديه- 2Mbps سه گیگ یکساله پست پید هستش. تا یک هفته قبل اینجوری نبود. باید چی کار کنم که دو باره شبانه بر گرده؟
لطفا راهنمایی کنید....
برای منم تایم رایگان کم میکنه. پاییزه طلایی+شبانه
برای هرکس که کم میشه حتمن به 2020 زنگ بزنید ببینید قضیه چیه دنبالشو بگیرید وگرنه...
خبرشو هم همینجا بدین
برای طرح من دانلود شبانه از ساعت 1 تا 7 بود.امروز بیدار شدم فقط همین رو چک کنم ....
این همه درد سرمون کمه یک آدم عوضی دیگه می خواسته ساعت 12:31 دقیقه شب می خواسته من رو -- کنه که خدایا شکر نتونسته حجمم رو مصرف کنه
بابا مخابرات امنیتش خوب شده یک خدا لعنت کنه ای می خواسته من رو -- کنه نتونسته آخه همون موقعه پورتم توسط مخابرات بسته شده بوده و الان صبح زنگ زدم که پورت رو باز کنن تا خودم بتونم استفاده کنم
:n19::n19::n19:
بچه ها الان زنگ زدم ۲۰۲۰ میگه ساعت شبانه رایگان برای برای کمپین تابستانه ۱ تا ۷ است و بهار تا بهار ۱ تا ۶ در صورتی که از من که کمپین تابستانه ام ۲ گیگ حجم کم کرده
. منم طرح شما رو دارم ولی اولا کلا شبانه ی رایگان از روی خطم برداشته شده:n04:نقل قول:
2020 بخیال خودش ثبت شکایت کرده ولی هنوز خبری نیست. تا شنبه هم مطمئنا خبری نمیشه چون 195 و همه شون تعطیلن و روز شنبه هم با یک تپه شکایت باید سروکله بزنن. الانم نیم ساعت پشت خط بودم تا اوپراتور پاسخگوی 2020 بخیال خودش از اینور و اونور پیگیری کنه، آخرشم میگه سیستم چون آپدیت نبوده حجم شما رو 40 گیگ نشون میداده وگرنه حجم واقعی 26 گیگ هست:n04: گفتم برو بابا حجم من طی یکماه اخیر هیچوقت زیر 40 گیگ نبود، حالا سیستم شما شاید یکهفته یا چند روز آپدیت نبوده باشه
گفتم برو ریز مصرفم رو ببین تا بفهمی
میگه توی سیستم جدید نمیشه ریز مصرف سابق رو دید!!!!
تازه 5 گیگ هم برای دانلود شبانه ی پریشب از حجمم کم کردن اونم هست
کلا خررررررررررر توی خرررررررررره بدجور
به حجم باقی موندم برگشت دیگه به رزرو نیومد...نقل قول:
من الانترافيک باقي مانده نوشته 20 مگابایت. ترافیک رزرو هم نوشته 1.5 گیگ. الان اگه 20 مگابایت تموم بشه بعد از ترافیک رزرو منتقل میشه به ترافیک باقی مانده یا نه ؟ میترسم 20 مگابایت تموم بشه اینترنتم قطع بشه
باید همینطور باشه وقتی ترافیک باقی مونده تموم شد میره سراغ ترافیک رزرونقل قول:
دوستانی که طرح بهار تا بهار رو گرفتند لطف کنید سرعت شبانتون رو اعلام کنید
من پورتم تو ساعت شبانه رو یک مگابیت محدود شده (128KB) ، همه همینطورن ؟!!
سلام ، من هم طرح بهار تا بهار گرفتم ، منتهی نمیدونم درسته که میگن سرعت شبانه تا 6 هست ؟ من شب اول تا ساعت 7 گذاشتم چیزی کم نکرد :n13:نقل قول:
سرعت من شبها تا 260 270 میره
نقل قول:
شما حتما طرح یک مگ با قیمت 226/600 تومن رو گرفتی
طرح دو مگ 286/600 تومن سرعنش بیشتره
اپراتور گفت اره سریع قابل استفاده استنقل قول:
مطابق مصوبه 152 کمیسیون تنظیم مقررات، ترافیک ارسال رایگان است .
هنوز مخابرات این مصوبه رو اجرا نکرده
نه طرح 2مگ رو گرفتم ، منتهی شبانه محدودم کردن رو 1مگنقل قول:
زنگ زدم یکی از خانوم های پشتیبان برداشت(که واقعا فلسفه حضور اینارو با این سطح آیکیو تو این پست نمیفهمم !) گفت درسته دیگه ! پورت شما شب رو 1مگ بسته شده ! گفتم خب اینو که خودمم گفتم ! منتهی نباید اینطور باشه من طرح 2مگابیت گرفتم شب هم باید سرعتم 256 کیلوبایت باشه این محدودیت روی پورتم احتمالا اشتباها انجام شده لطف کنید بررسی کنید !
بعد گفت بله یه لحظه گوشی ، یکم فک کرد یه صحبتم با همکارش کرد بعد جوابه دندان شکنی داد که دیگه قانع شدم و گوشیو قطع کردم!!!!!
گفت : نه آقا درسته دیگه !پورت شما شب رو 1024کیلو بسته شده ازطرفی 1024 کیلو یعنی 1مگ پس سرعتتون شب روی 1مگ هست حالا این رو تقسیم بر 8 کنید سرعتتون باید روی 128 باشه دیگه ! که خب هست ، مشکلتون چیه پس ؟ :n04:
بله خودکار منتقل میشه و قطعی ندارید بینشنقل قول:
اگر قانون و اجباری باشه برای ispها هم کاری نداره، آپلود رو رایگان میکنن عوضش یک سوم روی نرخ دانلود میکشن، حجم دزدی میکنن، شبانه رو حذف میکنن و ...نقل قول:
بله ، همینطوره ، اگر دوستان همه همت کنند در این زمینه می تونیم به 195.ir شکایت کنیم... (البته برای ترافیک هایی که گلد نت ازمون خورده)نقل قول:
چون در پنل جدید طیق مصوبه اعمال میشه. در مصوبه 152 ذکر شده که به دلیل ماهیت نامتقارن ADSL در مجموع برای ارسال و دریافت 25% حجم ترافیک اضافی برای مشترکین لحاظ شود که در این سامانه هم اگر شما یک گیگ ترافیک خریداری کنید بهتون 1.25 گیگ ترافیک اضافه میشود.
امروز توی روزنامه خراسان نوشته طرح بهار تا بهار ، شبانه رایگانش از 1 تا 7ـه