سلام
کسی میدونه که اونایی که از طرح سرباز معلم قبول شدند کجا اموزش می بینند؟برای همه جای کشور یکی هست ویا نه باتوجه به استان محل اقامت فرق میکنه ؟
Printable View
سلام
کسی میدونه که اونایی که از طرح سرباز معلم قبول شدند کجا اموزش می بینند؟برای همه جای کشور یکی هست ویا نه باتوجه به استان محل اقامت فرق میکنه ؟
سلام به همه دوستای عزیزم خوبید ؟ عزیزان من بعد از 2 ماه آموزشیم که اعزامیه 1.12 بودم دوباره اومدم .. الان امریه هامون رو ارتش اعلام کرده افتادم لشکر 30 گرگان ... فوق لیسانس و متاهلم و آمل زندگی میکنیم آیا امکانش هست من رو به تیپ ساری زیر نظر گرگان منتقل کنن ؟؟ من باید تزدیک خونم باشم زنم تنهاست و من تنها نون آور خونم ... بعدش اینکه تو امریم نوشته کد امور اداری کسی میدونه چیکاره میشم یا انکه اونجا چجور جاییه ؟ ساعت کاریش چطوره ؟ در کل بیچاره شدم ؟ یا راهی هست ؟
نقل قول:یا پادگان سپاه شهدا تو کرمانشاه یا پادگان سپاه تو نیشابور
حاجی اونجور که من شنیدم لشگر گرگان بیوفتی معمولا خودشون دوباره تقسیم میکنن تو زیر مجموعه های خودشون که اگه تیپ ساری زیر نظر گرگان باشه پس شدنیهنقل قول:
نقل قول:
مرسی دادا منم میدونم این مدلیه اما میگن همه رو بین بجنورد و گرگان قسمت میکنن ساری انگار نمیفرستن .. حالا خودمون و شانسمون .. در کل کسی هست بدون ه اینجا که وضعیت ساعت ورود و خروج نیرو زمینی لشگر گرگان چطوره ؟وضعیت نگهبانیهاش چطوره ؟
سلام دوستان
بنده 30 بهمن در مقطع کارشناسی فارغ التحصیل شدم و فقط دانشگاه یه نامه به من دادن که برم نظام وظیفه و معافیتمو کنسل کنم. وقتی بهشون گفتم که پرونده منو میفرستین مرکز استان برای صادر شدن گواهی موقت تحصیلی . اونا بهم گفتن تا زمانی که کارت پایان خدمت نیاری ما پرونده تو نمیتونیم بفرستیم مرکز
حالا با توجه به اینکه پروسه فرستادن پرونده به مرکز و صادر شدن گواهی تحصیلی جیزی حدود 6ماه طول میکشه آیا راهی هست که در حین خدمت نامه ای چیزی برم و پرونده منو بفرستن برای صدور گواهی موقت(البته من اعزام اول تیر هستم)
سپاس فراوان
سلام به دوستان عزيز. من اعزامي 1/12/91 هستم . آموزشي 06 بودم . الان دوره كد خوردم لويزان : مركز آموزش پشتيباني- فرهنگي -تهران - لويزان
كسي ميدونه آدرس دقيقش كجاست ؟ همون مراپش ميشه ؟ چه جور جايي هستش ؟
سلام . من اعزامي 1/12 92 بودم كد خوردم لويزان ولي اونايي كه نخوردن همون ستوان 3 دادن.
دوست عزیز اگه هدف شما گرفتن گواهی موقت باشه میتونید با در دست داشتن برگ سبز نظام وظیفه گواهیتونو از دانشگاه بگیریدنقل قول:
رشته ات چیه؟نقل قول:
کاندیداهای ریاست جمهوری در مورد مدل سربازی اظهار نظر نکنند
یک مقام مسئول در ستاد کل نیروهای مسلح نسبت به اظهار نظر برخی کاندیداهای ریاست جمهوری درباره مدل سربازی، واکنش نشان داد.
به گزارش حوزه دفاعی - امنیتی باشگاه خبرنگاران، یک مقام مسئول در ستادکل نیروهای مسلح در واکنش به سخنان برخی کاندیداهای احتمالی ریاست جمهوری درباره سربازی گفت: از کاندیداهای ریاست جمهوری میخواهیم در مورد مدل سربازی که از حیطه ریاست جمهوری خارج است، اظهار نظر نکنند.
این مقام مسئول اظهار کرد: محل بررسی مدلهای مختلف سربازی، ستادکل نیروهای مسلح است و این مساله همواره در این ستاد مورد بررسی و ارزیابی قرار میگیرد.
این مقام ارشد نیروهای مسلح خطاب به مردم و بویژه جوانان و مشمولان تاکید کرد که به تبلیغاتی از این قبیل توجه نکنند.
داداشم اموزشیش تمام شد تو مرزن اباد چالوس
جالبی اینه بهشون ستوان سومی دادن
در ضورتی که اکثر دوره های قبلی استواری میدادن
سلام به همه دوستای عزیزم خوبید ؟ عزیزان من بعد از 2 ماه آموزشیم که اعزامیه 1.12 بودم تو 02 افسریه .. در کل جای بدی نبود اما ما گردان فجر بودیم خدایی از همش بد تره :n02: دوباره اومدم .. الان امریه هامون رو ارتش اعلام کرده افتادم لشکر 30 گرگان ... فوق لیسانس و متاهلم و آمل زندگی میکنیم آیا امکانش هست من رو به تیپ ساری زیر نظر گرگان منتقل کنن ؟؟ من باید تزدیک خونم باشم زنم تنهاست و من تنها نون آور خونم ... بعدش اینکه تو امریم نوشته کد امور اداری کسی میدونه چیکاره میشم یا انکه اونجا چجور جاییه ؟ ساعت کاریش چطوره ؟ در کل اگه میدونین لطفا راهنامایی کنین چیکار باید بکنم !!
سلام دوستان خوبید دلم براذوستانی چون pami dg1 خیلی تنگ شده راستی رفتم تو 7 ماه
داداش منم 02 بودم تو گردان وحدت و امریه که اومد کد خوردم دوباره تو 02 و باید دوره کد رو هم بگذرونم راجب سوالتم یه بار قبلا گفتم که لشگر گرگان خودش تقسیم میکنه و با توجه به اینکه فوق داری و متاهل هستی 100% امتیاز شرایط داریت اعمال شده.نقل قول:
یه موضوعی هست اینه که بعضی یگانها هستن که خودشون مستقیم پذیرش نیرو دارن و باید اول تو یه قسمت دیگه بیوفتی و بعد از اون قسمت به اون یگانی که مورد نظرته تقسیم بشی حالا با وجود شرایط دار بودنه شما احتمال داره تیپ ساری هم مستقیم پذیرش نیرو نداشته باشه و هدف از اینکه لشگر گرگان انداختنت با در نظر گرفتن شرایطت بوده و این که دوباره تقسیمت کنن از اونجا به تیپ ساری.
البته انتقالی تو یگان هم انجام میشه و با داشتن شرایط که البته دارین شما میتونی انتقالی بگیری فقط حدود 2 الی 3 ماه زمان میبره.
امور اداری میشه رکن 1 کلا به امور اداری و نامه نگاریها و مکاتبات و امور اداریه پرسنل کادر و وظیفه و این حرفا رسیدگی میشه کلا کاغذ بازی دیگه.
ممنون از پاسخگویتوننقل قول:
من منظور گواهی موقتی است که از استان صادر میشه نه اون گواهی که مث برگه گواهی اشتغال به تحصیله (برگه A5)
سلام
والله من 5شنبه پیش کارشناسم بودم بهش برگ اعزامم رو نشون دادم که اول تیر اعزام به خدمت . بعد بهش گفتم که انشالله که پرونده مو با باقی پرونده ها میفرستین مرکز استان برای صدور گواهی نامه موقت تحصیلی . اونم یه لبخند ملیحی زد و گفت بعد خدمت(2سال دیگه) بیا تا پروندتو بفرستم برای صدور گواهینامه موقت و بعد بهم گفت یکی از مدارکی که برای صدور گواهینامه موقت لازمه که مرکز استان برات صادر کنه اونم کارت پایان خدمته وسلام.
حالا موندم حرف کی درسته؟
البته من فارغ التحصیل از دانشگاه پیام نور هستم
سپاس فراوان
یا حق
سلام دوست عزیز زیاد واسه این کار عجله نکنید فعلا تا برید خدمت و بیایید چیزی معلوم نیست شاید از این طرف عجله کنی که کارا زودتر انجام بشه از اون طرف کارت پایان خدمت دو سه ماه دیرتر واست صادر بشه فعلا فکر امروزتون باشید چو فردا شود فکر فردا کنیم.نقل قول:
منم شرایطم مشابه شماست ولی دولتی بودم چند تا از دوستام که پایان خدمت داشتن به محض اینکه فارغ التحصیل شدن گواهی موقت را براشون صادر کردن 10دقیقه هم نشد ولی برای مدرک اصلی 6 ماه طول میکشه تا اونجا که اطلاع دارم دانشگاه آزاد هم همینطوره ولی از پیام نور نمیدونم فکر نکنم واسه مدرک موقت 6 ماه طول بکشه اگه اینطوری باشه حتما واسه مدرک اصلی 6 سال طول میکشه/ فعلا شما هم مثل من باید 1/4 بریم خدمت. امیدوارم تا بعد خدمت شرایط دانشگاهتون بهتر شده باشه زیاد طولش ندن. موفق و مؤید باشد
امروز یکی از دوستام گفت خواهر زادش برای آموزشی افتاده زندان کچویی کرج!!
تا حالا نشنیده بودم که زندان آموزشی هم داشته باشه :n13:
الان سرچ کردم دیدم بله!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک سوال دوستان
آیا کسی که اینجا آموزش می بینه، الزاما حتما در خود زندانها به کار گرفته میشه؟
بله دوست من زندان اموزشی جدا داره و فقط هم توسط سازمان زندان ها جذب میشوندنقل قول:
سلامنقل قول:
آخه دوستم الان 4ماه از اتمام خدمتش گذشته و هنوز گواهی موقت از مرکز استان براش صادر نشده و وقتی ازش پرسیدم که چرا تو خدمت گواهی مشغول به خدمت سربازیتو نبردی تا پروندتو برای صدور گواهینامه موقت بفرستن مرکز استان . اونم گفت من 2ماه بعد شروع سربازی رفتم پیش کارشناس رشته و حرف تو رو زدم و بعد کارشناس گفت تا کارت پایان خدمت نداشته باشی ما نمیتونیم پروندتو بفرستیم مرکز برای صدور گواهی موقت. حتی دوستم به امور فارغ التحصیلان مرکز استانم مراجعه کرده و مسولش همون حرف کارشناس دانشگاه ما رو زده.
باید خودم دست به کار بشم و یه استعلامی هم از پیام نور تهران بگیرم ببینم چی میشه و حرف کی درسته
==================================================
فعلا که کارای سپاه هم 100درصد درست شده و قراره اگه خدا بخواد تو ناحیه بسیج دانشجویی سرباز نیرو انسانی بشم. اعزامم هم یکم تیر هست
یا علی
رشته من عمرانه . شرايطم داشتم ( فوت پدر ) اما نميدونم تاثير داشته يا نه . دوستم هم عمران بود ولي لويزان كد خورده .نقل قول:
ولي اكثرا عمران و مكانيك يا كد زرهي شيراز خوردن يا توپ خونه اصفهان .
سلام
چند روز پیش کمیسیون داشتم معاف از رزم شدم(دیسک کمر) میخواستم اعتراض کنم ولی سرهنگ اونجا گفت فایده ای نداره برو اموزش اونجا اقدام کن!
میخواستم بدونم معافی گرفتن تو اموزشی سپاه با ارتش فرق میکنه ؟ کدومشون راحتر معاف میکنن؟
تاریخ اعزازمم اول تیر و لیسانس کامپیوتر هستم!
مرسی
من قضیه ی شما را از یه دانشجوی پیام نور پرسیدم گفت چون همه چیز دانشگاه پیام نور زیر نظر تهرانه واسه گواهی موقت هم باید اونا اقدام کنن و میذارن چند نفر که فارغ التحصیل شدن پرونده همه را با هم میفرستن تهران تا مدرک صادر بشه چون با پست میفرستن و اونجا هم تعداد پرونده ها زیاده این همه طول میکشه/ حالا شما پرس و جو کنید که مطمئن بشید / موفق باشینقل قول:
سلام..من یه سوال دارم..من تهران هستم.
اگه من امروز برم دفترچه پرُ کنم. حداقل و حداکثر چند ماه بعد اعزام میشم...اینم بگم که یکسالی غیبت خوردم....:n15:
در ضمن ضعف بینایی چقدر باید باشه تا از رزم معاف بشیم...اصلا رزم چی هست ؟:n02: واسه آموزشیه ؟ من هیچی نمیدونم..
سلام. اگه ديپلم و زير ديپلم باشي، 18 هر ماه اعزام هست و اگر فوق ديپلم به بالا باشي اول ماه هاي زوج اعزام هست .نقل قول:
سلام به دوستان عزيز. من اعزامي 1/12/91 هستم . آموزشي 06 بودم . الان دوره كد خوردم لويزان : مركز آموزش پشتيباني- فرهنگي -تهران - لويزان
كسي ميدونه آدرس دقيقش كجاست ؟ همون مراپش ميشه ؟ چه جور جايي هستش ؟
پدر فوتی هم جز شرایط داری محسوب میشه دوست عزیز منم 02 بودم و شرایط دار هم هستم (پدر نظامی) اما کد خوردم همون 02 واسه عمران و معماریهامون بیشتر کد خوردن 02 یکیشونم که دوست خودم بود و عمران بود کد خورد لویزان چنگال.نقل قول:
کلا 02 این دوره یا لویزان کد مخابرات و چنگال بود یا خود 02 و بقیه هم شیراز و اصفهان.
شرایط داری هم تو دوره کد خوردن تاثیری نداره.
پشتیبانی هم همون آماد و پشتیبانییه اینم آدرس دقیقشه:
تهران - تهران - لویزان - زیر پل شهیدبابایی - مركز آموزش های پشتیبانی
تلفن : ۴~۲۲۲۸۷۰۹۲
سلام. من اعزامي 91/1/12 پادگان 06 ارتش بودم .تو گروهان ما 2 نفر بودن كه يكي مشكل درد زانو داشت و اون يكي هم كف پاش صاف بود كه در عرض يك هفته معافيت از رزم گرفتند. تازه نگهباني هم كمتر همه دادند و اكثرا هم نگهبان آسايشگاه بودند. يك نفر هم معاف از رزم بود و پيگير كاراش بود تا معافيت دائم بگيره . اون ميگفت روندش طول ميكشه و آخرش شايد هم درست نشه .نقل قول:
بعد از اتمام آموزشی و دوره کد افتادم پادگان 05 کرمان از دوستان اگر کسی اونجا بوده چه دوره ی آموزشی چه کل خدمت ممنون میشم یکم بهم ذهنیت بده وضعیت افسر آموزش ها اونجا به چه صورت هست ؟؟ واسه انتقالی چه قدر میتونم امید داشته باشم ؟؟؟
سلام.یه سوالی دارم دوستان.
من چند ماهی وقت دارم تا دفترچه پست کنم.حالا تو این مدت میتونم برم دوره تکمیلی بسیج ؟مشکلی پیش نمیاد ؟یا بهتره بگم مشکلی پیش نمیارن؟
من اونجا بودم اموزشی بیرجند (04) یگان کرمان(05)نقل قول:
راستش باید بری و بپرسی اخه دوره های تکمیلی فکر میکنم یه تاریخ های خاصی برگزار میشه همیشگی نیست. اما اگه باشه و بری خیلی خوبه من که نرفتم اما افرادی که رفته بودن علاوه بر کسری خدمت .سپاه پذیرش شدننقل قول:
مرسی داداش.نقل قول:
آره پرسیدم گفتن همین تا چند وقت دیگه برگزار میشه.
منظورم رو اینه که من اگه برم تکمیلی رو، پسفردا نگن دم آخری رفتی تکمیلی قبول نیست!باید (مثلا) حداقل 6ماه پیش میرفتی!
نه کسی همچین حرفی نمیزنه فقط مسئله اینجاس که واستی تا کارت دوره تکمیلیت صادر شه اخه زمان ما ( 2 سال پیش) میگفتن 6 ماهی طول میکشه تا کارتت صادر شهنقل قول:
و میدونی که اگه اضاف داشته باشی قبول نمیکنن
منظورت رو درست متوجه نشدم...نقل قول:
میخوام بدونم که دیپلم هستم و یکسال غیبت دارم اگه امروز دفترچه پر کنم حداقل و حداکثر چند ماه بعد اعزام میشم..نه اینکه چه روزی از ماه اعزام میشم..!
اینم یکی جواب بده :
ضعف بینایی چقدر باید باشه تا از رزم معاف بشیم...اصلا رزم دقیقا چی هست ؟:n02: واسه آموزشیه ؟ من هیچی نمیدونم..
حداقل 92/2/18 . حداكثر 92/3/18 .نقل قول:
درمورد ضعف بيناي نميدونم معاف از رزم ميشي يا نه ! ولي دوره آموزشي ،دوره آموزش رزم مقدماتي است كه شامل آموزش تير اندازي ، تاكتيك هاي رزمي مقدماي ، نظام جمع ، احترامات نظامي ، سلسه مراتب فرماندهي و درجه ها در نيرو هاي نظامي ، آموزش هاي عقيدتي سياسي ، ورزش صبحگاهي ، نگهباني و پاسداري ، بهداشت عمومي و فردي ، اصول حفاظتي و .... هست .
حالا ميري ميفهمي . اميدوارم جا خوب بيوفتي البته آموزشي هر جا باشي، هميشه هفته اول و دومش سخته ولي بعدش عادت ميكني .
به خاطر غيبتت فكر كنم 90 روز اضافه بخوري .
اینکه میگن معاف از رزم تو سپاه به درد نمیخوره و اذیت میکنن درسته؟
توپخونه 4455 ارتش و خرازی سپاه (پلیس را ه تهران)اصفهان جاهای خوبی هستن؟
اینقدر سریع ؟:n04: مطمئنی؟ یعنی کمتر از یکماه اعزام میشم ؟!!نقل قول:
حداقل 92/2/18 . حداكثر 92/3/18 .
من قبلا از هر کی می پرسیدم می گفت دفترچه پر کنی چند ماه بعد اعزام میشی...!
در مورد ضعف بینایی و معافیت از زرم هم ، کسی چیزی میدونه لطفا منو راهنمایی کنه..
درودنقل قول:
شما اگر همین فردا مدارک رو ارسال کنید یا 18 /3 یا 18/4 اعزامید
اونموقع که دفترچه رو ارسال میکردی 6 ماه بعد جوابش میومد گذشت العان با توجه به کمبود شدید نیرو روند اعزام بسیار سریع شده
محتوای مخفی: شرایط معافیت به دلیل مشکلات بینایی
در مورد معاف از رزم هم ببین داداش کاملا بستگی به یگان و ارگان خدمتی داره که به چه نجوی از معاف از رزم ها استفاده کنه
قانونا شما معاف از پست و اسلحه باید باشید اما خیلی جاها نادیده میگیرند