دوستان به یکی که سرویس اینترنت رو فقط برای مکالمه تصویری میخواد توصیه میکنید ؟
آپلودش چند بسته میشه ؟
پینگ اش پایین هست ؟
سرویس 256 محدود با 128 در ساعت غیر رایگان تفاوتی دارند ؟
Printable View
دوستان به یکی که سرویس اینترنت رو فقط برای مکالمه تصویری میخواد توصیه میکنید ؟
آپلودش چند بسته میشه ؟
پینگ اش پایین هست ؟
سرویس 256 محدود با 128 در ساعت غیر رایگان تفاوتی دارند ؟
دوستان پینگ شما با dns 8.8.8.8 چنده؟ میشه یه چندتا بهم بگین یا از من فقط بالاست.
من یکساله که 6 مگ دارم ولی بخاطر نویز پهنای باندم 8 مگ بود.امروز پهنای باند منو بردند روی حداکثر(12مگ).بقیه رو هم اینطوری کردند؟
170 تا 215 متغیره.نقل قول:
صبانت ی های عزیز ، امکان دارد نظر شخصی تون را در مورد هم بگید ؟نقل قول:
در مورد مکالمه تصویری تجربه ای ندارم.نقل قول:
آپلود روی 512k تا 1024K بسته میشه.اوایل برای من 512 بود که با تماس های متعدد راضی شدند ببرند روی 1 مگ.
پینگ خوب نیست ولی بازم فکر کنم از دیگر شرکت ها بهتر باشه.من آنلاین پوکر بازی می کنم و تا کنون مشکلی نداشتم.از طرفی هم برای کدگشایی شیکه های ماهواره از CCCam استفاده می کنم که با وجود اینکه ارزانترین سرویس CCCam را دارم ولی به هیج وجه فیریز ندارم و تفاوتی بین شبکه های رایگان و کارتی وجود ندارد.
سرویس های نزدیک به هم در ساعات غیر رایگان تفاوتی ندارند.
برای من چند ماهه اینطوری شدهنقل قول:
تا هر چقدر خطم میکشه Rate خودش بسته میشه
نویز خطم میره بالا Rate خودش میاد پایین
به نظرم بد نیستنقل قول:
آپلودش روی 1 مگابیت بسته میشه
128 محدود و 256 محدود رو من تست کردم تو ساعات رایگان هم تفاوت چندانی ندارن جفتشون تو شب دو برابر روزانه
دانلود کنی سرعتت میشه بین 2 تا 16 کیلوبایت تو بازه رایگان
پینگش برای من خوبه با 8.8.8.8 دور و بر 70 هست با 4.2.2.4 بین 100 تا 110
نقل قول:نقل قول:ممنون دوستان، من تقریبا هر چی میخواستم دستگیرم شد، :n16:نقل قول:
فقط یه سوال دیگه، آپلود توی صبانت رایگان هست ؟
سلام
بچه ها این باز میشه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این رو تو سایتش زدهنقل قول:
- مطابق مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات رادیویی ، 25 درصد ترافیک اضافه ارسالی در سرویس های حجمی و ترافیک اضافه لحاظ گردیده است .
دزد
تنها وازه ای که لایق صبا نت هست.
من به اجبار زا شاتل به صبانت اومدم. سرویس 8 مگ گرفتم بعد چند روز که سرعتم پایین بود مودم رو چک کردم دیدم سرعتم روی 2 مگ بسته شده.
بعد از تماس با پشتیبانی صبانت و کلی توضیح و اینکه باباچجان من میفهمم چی به چیه. نمیخواد بپیچونید. خیلی محترمانه درخواست کردم سرعت رو روی 8 مگ بستن.
بعد از چند روز دیدم سرعت باز پایین اومده. چک کردم دیدم اوردون روی 4 مگ.!!!!!!
تماس گرفتم و جویای علت شدم خانومه توضیح داد که چون خط شما نمیکشه !!! سرعت برمیگرده پایین.
خلاصه کلی اطلاعات مفید بهش دادم که بابا جان توی تنظیمات مودم مشخصه که یک خط تا چه سرعتی جواب میده. این صحبت ها مال بچه های پیش دبستانیه. با کلی دعوا و مرافع سرعت رو برگردوند روی 8.
نتیجه اخلاقی اینکه این شرکت دزد پول 8 مگ میگیره اما اگر کسی متوجه نشه در واقع داره 2 مگ استفاده می کنه.
پیروز باشید.
دزد
تنها وازه ای که لایق صبا نت هست.
من به اجبار زا شاتل به صبانت اومدم. سرویس 8 مگ گرفتم بعد چند روز که سرعتم پایین بود مودم رو چک کردم دیدم سرعتم روی 2 مگ بسته شده.
بعد از تماس با پشتیبانی صبانت و کلی توضیح و اینکه باباچجان من میفهمم چی به چیه. نمیخواد بپیچونید. خیلی محترمانه درخواست کردم سرعت رو روی 8 مگ بستن.
بعد از چند روز دیدم سرعت باز پایین اومده. چک کردم دیدم اوردون روی 4 مگ.!!!!!!
تماس گرفتم و جویای علت شدم خانومه توضیح داد که چون خط شما نمیکشه !!! سرعت برمیگرده پایین.
خلاصه کلی اطلاعات مفید بهش دادم که بابا جان توی تنظیمات مودم مشخصه که یک خط تا چه سرعتی جواب میده. این صحبت ها مال بچه های پیش دبستانیه. با کلی دعوا و مرافع سرعت رو برگردوند روی 8.
نتیجه اخلاقی اینکه این شرکت دزد پول 8 مگ میگیره اما اگر کسی متوجه نشه در واقع داره 2 مگ استفاده می کنه.
پیروز باشید.
از کجا باید فهمید خطم تا چقدر میکشه؟نقل قول:
سلام به همه ی دوستان
من کارمند دفتر مرکزی صبانت هستم خودم تو سایت عضو شدم به دستور یا درخواست کسی نبوده
طرفدار صبانت یا شرکت دیگه ای نیستم
هدفم اینه که باهم دیگه در مودم اینترنت و تکنولوژی adsl صحبت کنیم و اگه کاری از دستم برمیاد واستون انجام بدم
اگه کسی هم خواست بیشتر در مورد adsl بدونه در حد سوادم در خدمتم
من اولین بار یادمه سال 86 بود که مشترک صبانت شدم اون زمان فقط سه ماهه سرویس ارائه میدادید....نقل قول:
حدودا 7 سالی از هیچ شرکتی سرویس نگرفتم و تنها مشترک صبانت بودم تا اینکه مهرماه گذشته بود که قانون 2 برابر حجم و اجرا کردید باز هم 3 4 ماهی تمدید کردم و سرویس 8مگ گرفتم اما دیگه دیدم نمیشه ادامه داد و بعد از این همه سال تخلیه
کردم.....
ای کاش مثل گذشته ادامه میدادید.....
جان من یه کاری کن مال من زودتر وصل بشهنقل قول:
سلام خسته نباشید دوستان ، میشه از پشتیبانی درخواست داد پینگ رو پایین بیارن؟
در تمامی مودم ها شما می توانید پارامترهای کیفیت خطتون رو مشاهده کنید که مهمترین اونها snr و attenuation است. rate ی که شرکت سرویس دهنده به شما اختصاص داده و همچنین max rate که با توجه به کیفیت خط شما،دوری و نزدیکی به مرکز مخابرات و ... می تواند متغییر باشد، همه در مودم قابل مشاهده است.
به طور مثال در مودم tplink: در قسمت status بخش adsl قابل مشاهده است.
در مودم asus : قسمت device info بخش adsl یا status
مودم zyxel : قسمت summery گزینه dsl line status
البته این مسیرها بسته به firmware مودم شما متفاوت است.
ping time به تعداد hop یا روترهای موجود تا مقصد و همچنین پهنای باند لینک های موجود در مسیر بستگی داردنقل قول:
تقریبا پشتیبانی هیچ شرکتی نمی تواند تعداد hop های مسیر را دستکاری کند چون باید route تغییر کند و انهم فقط قادر به تغییر روت ها در روترهای متعلق به خود (AS) است
یعنی اگر فرض کنیم فاصله شما تا سرورهای گوگل 15hop باشد 3 الی 4 hop اول متعلق به شرکت سرویس دهنده 3 الی 4 hop بعد متعلق به مخابرات و شرکت زیرساخت و بعد از آن روتر ها و gateway های بین الملل است
پس کمکی که شاید پشتیبان بتواند برای شما انجام دهد این است که پهنای باند مسیرهای شما اعم از dslam - پهنای باند مرکز مخابراتی شما- پهنای باند لینک استان شما و ... در صورت کمبود، افزایش دهد. که به غیر از اولی مابقی به دلیل مکاتبه و درخواست از مخابرات، زمان بر است.
سلامنقل قول:
صبانت قرار نیست شبانه رو برگردونه؟
سلام
این موارد تصمیمات مدیریتی است و من اطلاعی ندارم
سلام
این موارد تصمیمات مدیریتی است و من اطلاعی ندارم
سلام دوستان
کسی اطلاع داره الان وضعیت صبانت در کرج(مهرشهر) چطوره؟ کیفیتش مناسبه ؟
برای یکی از دوستام میخوام که مخابرات داره و جدیدا قطعی زیاد و سرعتش کم شده
لطفا راهنماییم کنید ممنون:n35::n40::n40:
دوستان این سرویس سرعتش رو چند بسته میشود ؟
با این سرویس میشود، گه گاهی یوتوب دید ؟!
توصیه به خرید، برای کسی که مصرف بالا نیست میکنید ؟ (گویا 12 گیگ هم شبانه دارد) ؟
128kbps
3 ماهه 6GB 275,500 ریال
چند ماهه صبانت خط مشترکین رو هر چقدر که بکشه میبنده و فرقی بین 128 با 12 مگ نیست.نقل قول:
128 که داشتم خطم 14مگ بسته شده بود.
سرعت شب هم مثل روز هست.(دوبرابر حجم)
سرویس های 128 بر روی 1 مگ limit می شوند.نقل قول:
دوست عزیز بخشی از صحبت شما درست می باشد چند وقتی است که صبانت خط مشترکین رو تا جایی که سیگنال و نویز خط مشترک جوابگو باشد افزایش داده استنقل قول:
اما این مورد محدودیت فیزیکی است که در dslam اعمال می شود(که در واقع در این قسمت هیچ محدودیتی وجود ندارد و اگر خط مشترک با rate پایین up شده مشکل فیزیکی خط خودش است)
rate limit اصلی در اکانتینگ است که به شرح زیر است:
سرویس های 128: بر روی 1 مگ
سرویس های 512: بر روی 1.5 مگ
سرویس های 1 مگ: بر روی 3 مگ
سرویس های 2مگ: بر روی 4 مگ
سرویس های 8 مگ: بر روی 12 مگ
نقل قول:من متوجه نشدم، در نهایت کاربر 128 به چه پهنای باندی در این سرویس در زمان غیر رایگان دسترسی خواهد داشد ؟نقل قول:
( محدودیت اکانتینگ به کاربران اعمال میشود یا تاجایی که خط اش ظرفیت داشته باشد امکان استفاده از سرعت خواهد داشت ؟ )
متاسفانه اطلاعات شما بروز نیست و حالا حرف شما هم اگر صحت داشته باشه در عمل من سرعت بیشتری دریافت میکنم:نقل قول:
سرویس 128
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی یه نکته ای که داره اینه که حتی خط مشترک 20 مگ هم بسته شود سرعت بازم 12مگ هست.(یعنی توسط اکانتینگ تا 12مگ فقط باز هست)
سلام کسی از سرویس های نا محدود صبانت استفاده میکنه؟
سرعت چطوره؟ محدودیت های چجوریه؟
فرق یک مگابیت نامحدود برنز با یک مگابیت نامحدود طلایی چیه؟
بستگی به مصرف داره.نقل قول:
فرقشون بین گیگ مصرفیه. مثلا تو برنزی حجم کمتری میتونی با سرعت بالا مصرف کنی ولی تو طلایی حجم بیشتری میشه مصرف کرد
سلام دوستان
کسی تو منطقه مخابراتی باهنر تهران (شریعتی پایین تر از پل صدر) از صبانت سرویس داره؟
تو سایتِ خود صبانت که رفتم ظاهرا برا این منطقه سرویس تک کاربره نمیده!
محدودیت سرویس هایی که گفتم به صورت کلی است که می تواند بسته به شهر شما و یا سرویس شما(جشنواره و...) متفاوت باشد.نقل قول:
صبانت فعلا در مرکز باهنر به علت فقدان فضا قادر به سرویس دهی نمی باشدنقل قول:
ای بابا چقدر بد! :n11:نقل قول:
های وب هم که سرویس نمیده پس رو همین پارس بمونم مثل اینکه از همه بهتره (انتخاب بین بد و بدتر!)
باتشکر
حالا برنامهای برای ارائه سرویس در این منطقه ندارین؟
صبانت چند روز طول میکشه وصل شه.؟ الام ۱ هفته اس ثبت نام کردم هنوز خبری نیست!!!
بزن پیگیری کن.نقل قول:
امروز زدم. میگه فرستادیم مخابرات! تا آخر هفته یا نهایتا اوایل هفته بعد وصل میشه! یعنی 2 هفته! چه خبره مگه؟ شرکتای دیگه 2-3 روزه وصل میکنن!!!!نقل قول:
[QUOTE=mehdinik59;8657577]امروز زدم. میگه فرستادیم مخابرات! تا آخر هفته یا نهایتا اوایل هفته بعد وصل میشه! یعنی 2 هفته! چه خبره مگه؟ شرکتای دیگه 2-3 روزه وصل میکنن!!!![/QUOTE
دوست عزیز در برخی مراکز پورت های صبانت پر شده است و مشترکین جدید در رزرو قرار می گیرند موقع ثبت نام می توانید از مسئول فروش سوال کنید