هنوز این وضعیت رو دارین؟نقل قول:
سرعت دانلود 1 تا 6 چنده برای شما؟ 6 تا 7 چطور؟
Printable View
هنوز این وضعیت رو دارین؟نقل قول:
سرعت دانلود 1 تا 6 چنده برای شما؟ 6 تا 7 چطور؟
این max rate که تو مودم میزنه چیه ایا توسط سرویس دهنده تعیین میشه؟ و چه چیزی رو نشون میده؟
خوب عزیزم راست گفته تو یه نگاه به تاریخچه اینترنت بندازی میفهمی چرا اینو گفته.نقل قول:
سلام
اقا کسی نمیدونه چرا قسمت تمدید اشتراک دیگه وجود نداره؟
راهی نیست واسه تمدید اشتراک انلاین؟
نقل قول:
نه شهید عاطف ! دیشب بالاترین سرعتی که رفت 30-40 بود کلا هم 700 مگ زده که دانلود شده ! ولی در اصل کمتر بوده
اینا دیگه شورشو دراووردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر 5 دقیقه اینترنتم قطع میشه
بایدم مودمو خاموش کنم یا هی رفرش بزنم
تا متصل شه
تا الان 5 دست 8ball باختم
فقط به خاطر اینکه اینترنتم قطع میشه:41:
آقا جواب من رو هم فراموش نکنید. اگه الان حجم ترافیک بگیرم چی میشه ؟:2:
دیروز حجم ترافیک من تموم شد و من شارژ موقت کردم در حالی که 45 روز از مدت قرار دادم مونده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا می تونم ترافیک اضافه بگیرم و مثل قبل از اینترنت 45 روز موندم استفاده کنم ؟
(منظورم اینه که محدودیت 5 روزه و دانلود شبانه برداشته بشه ؟)
.
اینترنت منم از وقتی شارژ موقت کردم هی قطع و وصل میشه.
ترافیک منم رو به موت هست
در حالی که 62 روز مونده به پایان دورم:31:
پارس انلاین همینطوریه. البته کلا فک کنم همه شرکت ها اینطوری باشن. من چند ماهه پارس انلاین دارم با سرعت 256. یه شب 2 گیگ هم دانلود کردم. چند شب بعدش 400 مگ. تا ساعت 6 صبح سرعت کمه ولی بعدش سرعت به حداکثر میرسه.نقل قول:
ولی در کل پارس انلاین از شرکت های دیگه خیلیی بهتره. حداقل خوبیش همینه که نمیخواد واصه دانلود شبانه کانکشن بسازی و اخرش n اضاف کنی و فلان کم کنی و جمع کنی و تفریق کنی و ....
یه اسیاتک گرفتم واسه مغازه .بعد از 20 روز هنوز نتونستم 1 کیلو بایت شبانه دانلود داشته باشم.
شبا نمیتونم تو مغازه بمونم.
صبح که میام میبینم اصلا وصل نشده. تو روز هم الان وصل میشه،قطع میکنی و چند دقیقه بعد میخوای وصل شی میگه پسورد اشتباه است. اونقدر کانکت باید بزنی تا وصل شه!
راه که هست . شما وارد میشی صفحه تمدید رو نمی بینی . صفحه رو که میایی پایین گزینه های مربوط به ترافیک اضافه و یا دوره های ماهانه رو نمی بینی ؟نقل قول:
---------- Post added at 04:52 PM ---------- Previous post was at 04:50 PM ----------
بله می تونی ترافیک بگیری . میشه به ازای هر گیگ ۵ هزار تومن . نه بعد شارژ گیگابایتی محدودیتی نخواهی داشت . همه چی عادی هست . مثلا تو همین دوره من ۳ گیگ اضافی شارژ کردم و مشکلی هم نداشتم .نقل قول:
سلام.
یه 3-4 روزه که وقتی connect میشم تو network & sharing center نشون میده که no internet access در حالی که من تا اینجا بدون مشکل وصل بودم.در ضمن تو نوار start سمت راست علامت خطر حتی وقتی وصل میشم از بین نمیره...سیستم مشکل یاب ویندوز(7) مینویسه ...
دوستان به نظرتون مشکل از سیستممه یا به پشتیبانی پارس آنلاین زنگ بزنم ؟ به نظرتون به خاطر اتفاقات اینترنتی اخیر نیست؟
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون.:10:
راستی!! ساعت 5 pm
سلام
دوستان من تازه امروز حضوری رفتم و در خواست ADSL پارس آنلاین دادم فاکتورو پرداخت کردم و بعد گفتن 1 تا 2 هفته کاری . من اون موقع که لایزر بودم نام کاربری و پسورد تو برگه ای که بهم داده بودند و همون موقع که درخواست داده بودمو نوشته بودن ولی امروز یادم رفت بپرسم کی یوزر و پسورد میدن.
1-حالا خواستم بدونم که شما ها چند روز بعد یوز و پسورد گرفتید ؟ کلا چه جوری یوز و پس میدن؟ چون تلفنی که نمیشه..........
2- سرویس من 512 با ترافیک 2 گیگه . شبی 2 گیگو میشه دانلود کرد ؟
هر وقت که سرویست راه بیفته بت زنگ میزنن و یوزر و پسووردتو بت میگن/من بعد 8 روز زنگ زدم خودشون سرویسو وصل کردن/خیلیم قشنگ راهنماییم کردننقل قول:
نه دوست عزیز اینترنت منم هی قطع و وصل میشه و هر بار no internet access میده و بعدا دوباره وصل میشهنقل قول:
فکر کنم مشکل از خود شرکته.
ماله من هم از صبح 30 40 دفعه قطع و وصل شدهنقل قول:
واقعا خیلی وحشتناک بود
الان دیگه درست شده
---------- Post added at 07:46 PM ---------- Previous post was at 07:42 PM ----------
دقیقا مال من هم 3 - 4 روز هست که این مشکل پیش اومدهنقل قول:
شما مودم ات autoconnect هست ؟ اگر هست و چراغ اینترنت شما روشن میشه یعنی کلا مودم و شبکه شما درست دارن کار می کنن و بین سیستم عامل شما و شبکه مشکلی بوجود آمده که مشکل حادی نیست . ولی اگر دستی کانکت میشی (با کانکشن ) بزار روی auto connect ببین باز هم این خطا رو می بینی ؟نقل قول:
خیر بسته به کیفیت خطتتون توسط خود مودم تخمین زده میشهنقل قول:
ای بابااااااااااا ، باز که دوباره گوگل ، یاهو ، فیس بوک ، https و این بار VP n ها هم بسته شدند :18: دوستان چنین مشکلی دارن ؟؟؟؟
نقل قول:
آره...
internet explorer من google رو الان باز نمیکنه ...
ولی با opera باز شد.
نقل قول:
تایید میشه .. بستس !! البته من پارس نیستم
همه چی بستس :((
تازه چند دقیقه پیش VPN خریدم :|
گوگل که باز میشه منظورم جی میل و یاهو میل و یاهو مسنجر هستنقل قول:
چرا فقط برا شما بستس!من که خیلی راحت همشونو باز میکنم
نه خیر اقا بــــــــــــــــستس!:|
هیچی باز نیس :41:
یعنی افتضاح!!
مطمئن باش نوبت تو هم میرسه :31: عجله نکننقل قول:
واسه من ساکس وصل شد ، یاهو مسنجر وصل نمیشه اما یاهو میل و جی میل باز میشن :| وی پی ان هم وصل نمیشه...نقل قول:
چند ثانیه بعد از جمله بالا : خوب همین الان واسه تست از یاهو و جی میل Sign Out کردم و دیگه هیچکدوم باز نمیشن :X
اینجا ایرانه ، اینترنت ملی شده ، فاک یو پی ام سی :|
خیلی حسودی/چشمت بالاخره کارشو کرد/دیگه باز نمیشه البته بجز گوگل:21:نقل قول:
واقعا وقاحت داره که اینجوری بدون اطلاع رسانی و یدفعه همه سایت های حیاتی رو می بندند :2: کلی کار دستم موند خدا کنه زودتر رفع مشکل بشه :42::thumbsdow
فکر کنم بخاطر انتخاباته و تابعد اون باز نشه:41:نقل قول:
ها ها ها :5::15:نقل قول:
ااااااا
همین نیم ساعت پیش رفتم یه ایمیل زدم الان بسته شد
لعنت به ذاتشون
منظورت سرویس HTTPS هست یا همون SOCKS 5 ؟ چون من با https هم نمیتونم وارد بشم ولی جالبه سایت هایی که فیلـــتر نیستن توسط https باز میشن ! این نشون میده که یه کارایی برای از کار انداختن ------ https دارن میکنن . بیچاره شدیم رفت :2:نقل قول:
ما اخر نفهمیدیم پینگ بالا باشه خوبه یا پایین/هرکی یه چی میگه/حد نصابش باید رو چند باشه؟
پینگ هر چی کمتر باشه بهتره.
پینگ پایین باشه خوبه
شرکت محترم پارس که میگه پینگ 500 نرماله و متوسطه!!!! در صورتی که پینگ باید 200 با خارج کشور و 20 30 با داخل کشور باشه
من دیگه چی بگم پینگم با داخل کشور 110 120 میلی ثانیه هست؟! سرعت 5 کیلوبایت بر ثانیه و پینگ 2 ثانیه در شبانه.....
الانم که زدن ایمیل جیمیل رو ناکار کردن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] این پینگ خوبه؟!!!!!!!!
همه چی قطع شد رفت که...:13::23::9:
شیطون میگه بزنی دهن یارو که این کارو میکنه بوووووووووووووووووووووووو ووووووووق کنی...:4::47::grrr::angry:
ایمیلهام که باز نمی شه
سرعت توی شب هم که به بدترین شکل هست.
زنگ زدم پشتیبانی میگه قانون جدیده که سرعت شبانه حداکثر 75% سرعت دریافتیت هست. که واسه 128 میشه 12KB/s
یعنی خب بگو دیگه شبانه تعطیل دیگه.
:angry::angry::angry::angry::angry::angry::angry:
ببینم به نظرتون نامحدود 128 یا 256 بگیرم بهتره یا این که از یه شرکت دیگه بگیرم ؟؟؟؟
الان من باید چیکار کنم؟؟
ایمیلها که باز نمیشه تو پارس آنلاین خوبه تازه سرویس مخابرات رو کلا قطع کردن کانکت نمیشه یعنی تا این وضع خرابه.