شاىد سوالم مصخره بياد يه لحظه اشتباها دستم به چى خورد تنظيمات مودم بهم ريخت ، هى ميره توى صفحه مودم ! منم اعصابم خورد ريست کردم مودم رو
الان همه چى رو درست ميزنم ولى ميزنه disconnect
خيلى گيرم کمک کنيد
Printable View
شاىد سوالم مصخره بياد يه لحظه اشتباها دستم به چى خورد تنظيمات مودم بهم ريخت ، هى ميره توى صفحه مودم ! منم اعصابم خورد ريست کردم مودم رو
الان همه چى رو درست ميزنم ولى ميزنه disconnect
خيلى گيرم کمک کنيد
مودم رو از دوباره تنظیم کننقل قول:
می تونی از آموزش نصبش که تو سایتشونه و یا دفترچه راهنما تو جعبه مودم استفاده کنی
سلام
دوستان من فریمور مودمم رو (tp-link TD-w8901G) به ورژن 6 آپدیت کردم. طبق راهنماش هم بعد آپدیت 100 درصد باید مودم ریستارت میشد اما نشد!
الان وقتی روشن میکنم فقط و فقط چراغ پاور روشن میشه و هیچکدوم از چراغای دیگه اش روشن نمیشه و نمیشه باهاش هیچ کاری کرد. نه صفحه کانفیگ باز میشه نه ریست دستی میشه... کلا کامپیوتر نمیشناستش.
الان چکار باید کنم که برگرده ؟
هیچ راهی نیست مثلا safe mode یا dead flash یا چیزی... ؟؟؟؟
توروخدا کمک کنین
:n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12::n12:
من مودم دی لینکم رو آپدیت کردم بعد اینطوری شد و هر جا بردم درست نشد و به ملکوت اعلی پیوست:n02:البته امیدوارم مشکل شمل حل بشه.نقل قول:
ببین مودم پینگ میشهنقل قول:
دوستان من یه مودم zyxel دارم،الان اومدم اپدیت کنم،بعد ریست دیگه وارد صفحه مودم نمیشهم
پسورد admin هم میزنم وارد نمیشه حتی دکمه ریست پشت رو هم زد،لطفا کمک کنید
ببین مودم پینگ میشه؟نقل قول:
میشه توضیح بیشتر بدین که پینگ مودم به چه صورتی هست؟نقل قول:
ببین باید ببینیم مودم رو میشناسه یا نه
ping ای پی مودم رو بگیر
ای پی هرچی هست رو با دستور پینگ بگیر
پینگ میده،صفحه مودم هم 192.168.1.1 رو بدون پسورد ادمین میتونم اطلاعات مودم رو ببینم فقط با ادمین نمیتونم وارد بشم که تغییرات دلخواه رو ایجاد کنم
چگونه میشه امنیت شبکه وای فای وایرلس رو بیشتر کرد با تشکر
نه داداش :(نقل قول:
میگه:
host not reachable
میشه برش گردوند ؟ :(
مودم را ریست سخت افزاری کنید اگه اوکی نشد ببرید خدمات پس از فروشش شاید بتونن براتون کاری کنند!
وایرلس با Security Mode: WPA2-PSK رمزگذاری هم فکر کنم Encryption:AES بهتر از بقیه باشه! البته اگه مودمتون قسمت رمزگزاری را داشته باشه!
مودمهای جدید هم فکر کنم قابلیت ست کردن مک ادرس برای وایرلس را دارند!
سلام ...سوالمو کسی جواب نمیده؟
گفه بودم که یه مودم سیمکارتی دارم که خراب شد ...اگه کسی نرم افزار ها و درایوراشو داره برام بذاره لطفا ...کلا همشون بیشتر از4 مگابایت نیست!
لطفا یکی کمکم کنه:n03::n28:
ipv4 در مودم چیست و از کدام قسمت تنظیمات مودم می شود ان را دید
هرکدوم از دوستان میتونن لطفا کمک کنن
من الان وایرلس دارم.یه مودم 4 پورت tp link 8901n هم گرفتم.الان میخوام از یه پورتش برای کیس استفاده کنم به صورت lan از وایرلسشم برای موبایل.چطوری باید مودم رو تنظیم کنم؟
فکر نکنم کسی داشته باشه، شما باید مارک و مدل دقیقش رو بگید، همینجوری نمیشه که!نقل قول:
IP ٰVersion 4 همین سیستم IP هست که الان همه ما داریم استفاده میکنیم، مثل ۱۹۲.۱۶۸.۱.۱ نسخه جدیدترش هم IPv6 هست که کم کم داره همه گیر میشه!نقل قول:
شما بسته به نوع مودمتون باید و قسمت تنظیمات IP رو ببینید.
منظورتون از «من الان وایرلس دارم» چیه؟نقل قول:
کانکشن رو به صورت PPPoE بسازید، مشکلتون حل میشه و از هر دو وسیله (موبایل و کامپیوتر ) میتونید استفاده کنید!
سلام
من مودم asus am602 دارم و چون نیاز به وایرلس در کنار لن دارم کدوم راه بهتر هست و در هر کدوم بهترین برند و قیمت رو هم لطفا بگید:
1.خرید مودم وایرلس
2.خرید کارت شبکه وایرلس
برای استفاده از کارت شبکه مطمئنا نیاز هست که کامپیوتر روشن باشه،درسته؟
دوستان من یه مودم tp-link w8951nd دارم. یه ساله که دارمش ولی مشکلی نداشت. چند روز پیش سرویس دهنده ی اینترنتم رو عوض کردم و این یکی برخلاف قبلی شبانه رایگان داره. چند روزی زیاد ازش کار کشیدم تا اینکه مشکلی پیش اومد. مودم خود به خود ریست میشه و تا میام یه صفحه وب رو باز کنم دوباره ریست میشه... وایرلسش هم کار نمیکنه. به نظرتون چیکار کنم؟ نمیخوام یکی دیگه بخرم.
سلام
اسم مودم سیمکارتیم asus هستش مدلش: w1 بعد اسم کلیش اینه :HSDPA USB MODEM خواهشا اگه درایور و نرم افزارشو دارین برام بذارین ...ممنون...
نقل قول:و با توجه به همین نکته گزینه ی اول منطقی تر به نظر میاد.نقل قول:
درسته
من چند ماه پیش یه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گرفتم 115؛ گویا الان حدود 15 تا 20 تومن ارزونتر شده!
ولی احساس می کنم خیلی داغ میشه؛ بعدا این زیاد داغ شدن دی لینک رو از یه فروشنده هم شنیدم.
کسی میتونه این مشکل ما رو ببینه که عیب از مودم هست یا چیزه دیگه :
الان یه هفته هست که سرویس اینترنت صبا نت من قطع میشه ، یعنی دو سه ساعت قطعه بعد وصل میشه .هر بارم که زنگ میزنم میگن خطتون از اینجا کانکت هست . امروز که اینجوری شد زنگ زدم صبا و بازم گفت خطتون از اینجا مشکل نداره .
خلاصه بهم گفت مودم رو خاموش کن و قرار شد یه سری تغییرات روی سیستم بده و بعد از یه ربع مودم را روشن کنم .
بعد از اینکه مودم رو روشن کردم pc که با کابل وصل هست به مودم مشکلی نداشت و به نت وصل بود ، یه لب تاپم روشن کردم و اونم وصل شد ، ولی دیوایس های دیگه مثل گوشی و تبلت وصل نشدن .
حالا الان که بعد از چند ساعت بازم اومدم پای سیستم در کمال تعجب دیدم pc هم نت نداره ، یه لب تاپ جدید امتحان کردم اونم نت نداره ( حتی درایور وایرلس را آنیستال کردم و دوباره نصب کردم ) و هیچ دیوایسی به نت وصل نمیشه به جز لب تاپ خودمکه قبلا هم به نت وصل شده بود .
من که کلا گیج شدم ، الان مشکل از صبا نت هست ؟ یا مشکل از کجاست ؟ مودمم مشکل داره ؟ ( مودم tplink 8901g هست ) .
ممنون میشم راهنماییم کنید، چون واقعا اعصاب خورد کن شده .
سلام
دوستم اینترنت 256 داره ولی سرعت دانلودش از 15 بالاتر نمیره!
تا اونجایی که من میدونم اینترنت 256 باید حداقل بین 30 تا 40 کیلو بایت ب ثانیه باشه سرعت دانلودش!
میخواستم بپرسم که مشکلش چی میتونه باشه؟ به مودم میتونه ربط داشته باشه؟ خودش 3-4 ماهه خریده ...یا مشکل از شبکه یا سیم کشی تلفن خونشونه؟
خواهشا اگه کسی میدونه جواب بده ...
مودم سالمه؟نقل قول:
تنظیمات رو دست نزدید؟
اگر فکر می کنی نویز هست:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تنظیمات رو دست نزدید؟نقل قول:
سلام
برای adsl یک مودم وایرلس میخوام بگیرم.پورت ethernet هم یدونه کافیه.:n02:دو سه تا از بهترین مارکهای موجود همراه با قیمتش لطفا معرفی کنید.
نه والا هیچی دست نخورده .نقل قول:
سلام.من هنگامی که کابل شبکه رو نصب می کنم آیکون local area connection رو ندارم با اینکه کارت شبکه نصب هست و چراغش روشنه باشد چیکار کنم؟
برای حل شدن مشکل تا حالا چیکار کردید؟نقل قول:
شاید از ویندوز باشهنقل قول:
شما حتما مودم وایر لس تهیه کنی بهتره چون هم با چند دستگاه راحت کانکت میشید هم اینکهنقل قول:
مودم وایر لس از برد و پهنای باند بیشتری برخورداره
و هم اینکه نیازی نیست سیستم شما کل روز روشن باشه
والا فعلا هیچ کار ، گفتم اول اینجا مطرح کنم بعد .نقل قول:
به نظرتون مودم را ریست کنم خوبه ؟
ممنونم.حالا چه مارکی بگیرم؟نقل قول:
بعدش پست دادم :
سلام
برای adsl یک مودم وایرلس میخوام بگیرم.پورت ethernet هم یدونه کافیه.:n02:دو سه تا از بهترین مارکهای موجود همراه با قیمتش لطفا معرفی کنید.
سلام من یه هفتس یه مشکلی با اینترنت یا مودم دارم لطفا راهنمایی کنید
اولا مودمم tp link 8901g هست
الان یه هفتس یه دفعه اینترنت قطع میشه (خیلی کم روزی یک بار شایدم کمتر) بعد روی مودم چراغ adsl روشنه ولی چراغ اینترنت خاموش میشه و انواع کار ها رو هم کردم مثل وصل کردن مستقیم سیم تلفن و ... هیچ کدوم جواب نداده و زمانی هم که قطع بوده به پشتیبانی زنگ زدم گفته اینجا مشکلی نداره و تنها راه درست شدنش اینه مودم رو Factory Default Settings کنم و دوباره تنظمیمات رو انجام بدم تا درست بشه ولی بازم بعد چندین ساعت اینطوری میشه
چه کار کنم ؟؟؟؟
پيشنهاد من اينه كه شما مودمتون رو به صورت Bridge كانفيگ كنيد.نقل قول:
حالا در اين وضعيت ببينيد زماني كه ارتباط شما قطع ميشه با چه اخطاري مواجه ميشيد.
شاد باشيد:n12:
پيشنهاد من 8951 شركت TP-Link هست. تك پورته و از سري N هست كه برد خوبي هم داره.نقل قول:
قيمتش در بازار متغيره ولي معمولاً بين 90 تا 110 قيمتش هست.
شما يه اسكرين شات از قسمت Network Connection در اينجا قرار بديد تا بهتر بتونيم كمكتون كنيم.نقل قول:
احتمال دارهنقل قول:
سلام دوستان
من امروز خطم رو از 256 به 1 مگ ارتقاء دادم
حالا میخواستم بدونم به نظرتون تغییرات برای خط من کی صورت میگیره
چون شنیدم که باید DNS ها تغییر کنه که تغییرات اصلی در سرعتم اعمال بشه
ISP مخابرات