در یک کلام! آشغال ترین شرکت! چه محدود چه نامحدود!
اجبار به خرید 10 گیگ برای ترافیک رایگان؟ مسخرس
نامحدودشم که من چیزی نگم بهتره!
256 نوین نت درسته گرونه اما سرعتش 32! اما اینجا یک مگ هم بخری به زور 30 میده
Printable View
در یک کلام! آشغال ترین شرکت! چه محدود چه نامحدود!
اجبار به خرید 10 گیگ برای ترافیک رایگان؟ مسخرس
نامحدودشم که من چیزی نگم بهتره!
256 نوین نت درسته گرونه اما سرعتش 32! اما اینجا یک مگ هم بخری به زور 30 میده
مگه مغز خر خوردم که اینجا بمونم سرعت بین 10 تا 20 کیلوبایت هیچ چیزی نمیتونم دانلود کنم یک برنامه 100 مگی بخوام دانلود کنم چند ساعت طول میکشه.من که میرم یه شرکت دیگه بای بای اسیاتر شت و....
با وعده افزایش پهنای باند من رو 2 ماه نگه داشتن من هم حسابی روز اخر از خجالت این ها در میام بعد میرم.:n26:
نقل قول:
پهنای باند چیه؟؟؟؟ با واحد فروش صحبت میکنی میگه مگه شما سرویس 1ب1 خریدی؟؟؟؟ احمق نمیگه مگه من سرویس 64 به جای 256 انداختم به مردم!! خدا لعنتشون کنه
پول ما رو بالا کشیدن هیچیم نمیدن
آشغال به تمام معنا....
من اگه مشکل بدون اینترنت موندن نداشتم بلافاصله میگفتم جمع کنن از یه جا دیگه مثلا مخابرات میگرفتم ولی حیف که نمیتونم تا بخواد جمع کنن و از یه جا دیگه سرویس بگیرم یه ماهی بی adsl میمونیم که عذابی است الیم :n02:
اقا همین میرسه ساعت 12 سرعتم میشه 100 تا بعد از تقریبا 200 مگ میشه 20!!!
برنزی 512
دوستان که 256 برنزی دارن سرعت دانلود بعد از اتمام اون مقدار چند میشه؟؟؟
1ماه؟؟؟؟نقل قول:
4 روزه همش!
پس بمون ازت دزدی کنن!
نمیدونم چطور شما میگی یک ماهنقل قول:
منکه یک ماه پیش از صبانت اینجا اومدم 2-3 روز طول کشید که خط از رانژه در بیاد و رانژه شدن خط از طرف آسیاتک همون فردای درخواست دادن که کلا شد 5 روز
می ارزه شما حتی نیم ماه هم نت نداشته باشی ولی از دست اینا خلاص شی
دوستانی که مشکل قطعی دو سه روزه رو دارن!
یه رایتل بگیرین بعد درخواست جمع آوری بدین! سرعت رایتل از این آسیاتر بهتره
اسیاتر به هیچ دردی نمیخوره من سرویس 512 دارم سرعت دانلودم با دانلود منیجر 15 کیلو هست:n21:دیروز که سرعت 2 کیلو بود:n21:
من همین خرداد بود که چون خونمون عوض کردیم دوباره درخواست جدید دادم واسه وصل دقیقا 25 روز طول کشید تا وصل شهنقل قول:
حالا این بار جمع کردن سرویسم میاد روش دیگه حداقل یه ماه میکشه
واقعا یکی از این مسئولای آسیاتر نیست بیاد این تاپیکو ببینه؟
حداقل بیان ببینن مردم چی دارن میگن.
اینترنت یک ایرانه دیگه.
پشتیبانی هاش میان نظرات را میخونن!من یکبار با یکیشون صحبت کردم گفتم مخابرات بهتره ادرس اینجا را داد گفت برو تاپیک ای دی اس ال مخابرات منم گفتم مخابرات شهر ما عالیه شهر شما را نمی دونم!نقل قول:
اهمیت نداره! دزد دزده! اینارو میخونن!
مثلا
دیدن 25% سرعتو دزدیدن ما چیزی نگفتیم! کاربرا میومدن به به چه چه! خیلیا میگفتن ما به همینم راضی هستیم!
گفتن پس مردم دلشون میخواد که ازشون دزدی کنیم! اگه همون اول برخورد میکردیم وضع این نبود که 256 با سرعت 8 دانلود کنه!
تاینم بگم که هر ده ثانیه سرعت یه بار به مدت چند ثانیه 0 میشه
سرعت شبانه 4 مگ محدود شده 70-60! دیگه واقعاً دارم شاخ درمیارم!
گناه ما چیه که فعلاً مجبوریم از این .... سرویس بگیریم؟
همین الان زنگیدم خودمو زدم به خریت گفتم من سرعتم اومده پایین شده 15 کیلوبایت بعد شمارمو گرفت گفت ما 4 روزه قانون 1/10 داریم اعمال میکنیم گفتم آقای عزیز پس چرا قبلا از این کاهش سرعتا خبری نبود و هنگام خرید اسمی از این 12 گیگ درمیون نبود گفت چون تجهیزاتمون آماده اینکار نبود و چند روزیه آماده اینکار شده.طرف تشویق میکرد برم ارتقاءبدم به محدود و یا نامحدود طلایی
میگفت ما این نامحدودا رو فقط واسه کسی گزاشتیم که میخواد دانلود کنه و سرعت واسش مهم نیس.
گفت این سرعتا هم دیگه درست بشو نیس و برا همیشه سرعتا همینجوره!!
در ضمن گفتم شما برو تو نت تو بعضی از این انجمنا همه دارن تخلیه میکنن با اینکار شما گفت خب تخلیه میکنن میخوان کجا برن!گفت همه شرکتا دارن این محدودیتو اعمال میکنن.
حیف که نمیتونم وگر نه همین فردا میدادم تخلیه.
سرعت دوست منم عین سرعت شما پایینه..شب و روز داره نفرینشون میکنه:n02:نقل قول:
چرت گفته! هیچ جا اعمال نشده! چون هیچ جا نامحدود نداره فعلا!
محدود همه شرکتا هم از اسیا تر بهتره!
در اینکه اون پشتیبانی چرت گفته شکی نیس!!نقل قول:
ولی دوست من این قانون در خیلی جاها برای سرویس های برنزی اعمال میشه ولی نه به این معنی که سرعت مشترک از 10 بیشتر نشه
مکس نت که پهنای باند خودش رو از همین آسیاشت تامین میکنه داره 512 برنزی میده ماهی 20 تومن سرعت هم هر ثانیه از شبانه روز حدود 50
نقل قول:
قانون مصرف منصفانه این نیست که سرعت 256 که دانلودش برابر با 32 کیلوبایت هست و مشمولش کنن اگه توجه کرده باشید این قانون در شاتل و ... این گونه اعمال میشه که شما سرویس 256 نامحدود و وقتی میگیرید سرعتش حدود 200 کیلوبایت یا بیشتر هست بعد با دانلود 15 تا 17 گیگ شما میرید تو level کاربرای متوسط و سرعتتون کم میشه نه خیلی کم شاید نصف با دانلود چند گیگ دیگه میرین تو level کاربران پر مصرف و اون موقع سرعتتون سرعت واقعی میشه مثلا برای 256 میشه 32 و باز با دانلود بیشتر فقط میتونید صفحه باز کنید
در ضمن این تغییرات سرعت روی سرویس شما باقی میمونه و نمیشه گفت هر ماه ریست میشه تنها راهش به برگشت به سرعت اولیه دانلود نکردن و کم مصرف کردنه
آسیاتک معلوم نیست با کجاش داره فکر میکنه که اومده رو سرویس های ضریب 8 این قانون و اعمال کرده یعنی 256 با سرعت 32 کیلوبایت دیگه چی هست که مشمول این قانونم بشه لابد بعدش سرعت میشه 1 کیلوبایت :|
*در بالا هدف تبلیغ شاتل نبود چه بسا اون هم سرویس هاش تعریفی نداره فقط ملاک مقایسه بود
لطفا یکی بگه سرعت 128 و 256 برنزی بعد اون مقدار دانلود چند میشه؟؟
مثلا 512 من میشه 20 ک
بار سومه میپرسم جواب نمیده کسی
نقل قول:
هنوز معلوم نیست چون این سیاست سرعت و قیمت رو جدیدا اعمال کرده باید یک دوره بگذره یا با پشتیبان آسیا تماس بگیرید و بپرسید
اگه مثل شرکت های دیگه باشه LEVEL بندی میکنن یعنی LEVEL به LEVEL سرعتتون با دانلود میاد پایین تا جایی که فقط میتونید صفحه باز کنید
دوستان کسي هست ١ مگ يا 2 مگ محدود داشته باشه لطف کنه بگه سرعت شبانش چقدره ؟
برای هر شکت فرق می کنه ولی درست می گید آسیاتک با این حرکت می خواسته بگه نامحدود نگرین چون به ضرر شرکت هست برای همین می بنید پلن های حجمی رو بهتر بسته در مقایسه با شرکت های دیگه .نقل قول:
سرویس ۵۱۲نقل قول:
نامحدود
۶۲k
همون سرعتی که باید بده .
کاربر محترمی که بعد ار دو سال 21 تا پست دادی ( تا زمان نوشتن این متن )نقل قول:
ما خودمون هم فهمیدیم آسیاتک از مشتریان نامحدودش خسته شده ولی وقتی یک ساله تمدید میکرد که خوشحال بود و حالا اومده سرویس هاشون رو تغییر داده. باید این تعرفه ها و سرویس ها رو برای مشترکین جدید اعمال میکرد تا ببینه کسی اصلاً از این سرویس ها میگیره یا نه ضمناً پلن های حجمی که شما رو مجبور کنه به زور 10 گیگ بخری واسه دانلود با سرعت مسخره شبانه خیلی خوبه به نظرت ؟ تازه همون رو هم برای سرویس 4 مگ برداشته یعنی تا این قدر دزد و به فکر جیب خودشونن حتی اگر تعرفه معمولی هم میداد شخصاً حاضر نیستم از شرکتی که اینقدر دزده سرویس بگیرم. ذره ای به فکر مشترکینش نیست پارس آنلاین می خواست سرویس ها شو عوض کنه اونا رو به یک اسم دیگه گذاشت بعد از اینکه سرویس آدم تموم میشد دیگه سرویس قبلی رو نمیتونستی انتخاب کنی ( حتی بعضی از سرویس ها با اینکه توی لیست نبود ولی شما میتونستی سرویس قبلی خودت رو تمدید کنی باز) نه اینکه یک شبه همه سرویس های موجود رو عوض کنه. پس فردا هم میاد میگه دانلود شبانه هم نداریم. برو بساطت رو جای دیگه پهن کن اینجا از این تبلیغات فایده نداره شرکتتون گور خودش رو کنده این مشترکین هم سرویسشون تموم میشه ببینم که دیگه میاد از این تعرفه های مسخره بگیره
من یک مگ محدود دارم شبی 4 گیگ دانلود دارم..شیراز.نقل قول:
قضیه ی این برقرای موقت چیه؟؟من سرویسم الان تموم شده 2 گیگ اضاف آوردم،برقرای موقت زدم شبانه هم رایگان بود و هنوز هم دو گیگ دارم!؟!؟؟؟؟؟:n13:
من یک مگ محدود دارم بیشتر 2 گیگ نمیگره شما کدام تعرفه هستی من 20 گیگ 1 مگ هستم.....نقل قول:
این برای اون دسته که مگن نامحدود ها زیاد دانلود میکنن بهتره محدود شن دوست عزیز شما محدود ها رو نگاه کن چطور دانلود میکنن تازه ما 2 3 برابر این ها پول داریم میدیم خاک بر سر این اسیاتک با این سیاست های ت ....می که دارهنقل قول:
دوستان لطفا کسی اگر 256 یا 128 نامحدود داره لطفا یک پخ بده خیلی خیلی مهمه برام...
128 نامحدود سرعت 8kنقل قول:
سه روز اضافه تر میتونی استفاده کنی!نقل قول:
دو گیگ مصرف کن توی اسن 3 روز
سرعت شبانه 1مگ من 90 هست!نقل قول:
2مگ هم فکر کنم 120 باشه
نقل قول:
مگه نباید 2 مگ شبانه دو برابر بشه 150-180 باشه............
آقا این آسیاتک هم دزد شد رفت !! باید از آسیاتک هم کوچ کنیم
2 مگ با 60 گیگ ترافیک 12 ماهه داشتم ازشون ... ساعت رو از 1تا9 کردن 1 تا8 هیچ نه sms نه email دادن ... اطلاع رسانی از طریق سایتشون بوده !!
تمام ترافیک مارو به باد دادن رفت !!
الانم که سرویس هاش گرون شده و 10 گیگ به بالا رایگان هست دیگه صرف نمیکنه ... قرارداد تموم شه احتمالا برم صبانت ، نظر دوستان دیگه چی هست ؟
شبانه 2مگ رو 1 مگ بسته شدهنقل قول:
1 مگ رو 768
نقل قول:
سلام داخل این 12 ماه شما که از اسیاتک استفاده کردی چطوری بود........
یعنی الان 4 مگ روی 2 مگ بسته شده.....الان دانلود شبانه 4 مگ چقدر هست.......نقل قول:
نقل قول:
من 256 برنزیم!
بعد تا 150 100 مگ سرعتم میشه 10 کیلوبایت! اونم هر دقیقه 3-4 بار سرعت برای چند ثانیه 0 میشه!
:n16:نقل قول:
1مگ محدود رو من همین چند شب پیش برای 3 شب تست کردم!
سرعتش 60-80 کیلوبایت بود! شب بول 1500 دوم 1200 سوم 1900 مگ دانلود کردم