مرکز 7 هنوز خط عادی نمیده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دهن ما سرویس شد با وایمکس ... این 2020 رو تقاضا بدیم ممکنه درست کنن خط رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مرکز 7 هنوز خط عادی نمیده ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دهن ما سرویس شد با وایمکس ... این 2020 رو تقاضا بدیم ممکنه درست کنن خط رو ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من اندیشه 128 داشتم و اینبار که خواستم اینترنتی تمدید کنم گزینه 256 رو تمدید کردم دوستان می گن اینترنتی عوض کنی فقز پولت رفته و در سرعت تغییر حاصل نمی شه شما در این باره نظری دارین؟
من خودم قبلاً 3 سال اندیشه داشتم. یعنی چی که اگه اینترنتی عوض کنی تغییری در سرعت انجام نمیشه؟ خب پس نمایندگی شهرستان ها چه جوری تمدید می کنن؟ اونام از همین اینترنت استفاده می کنن. فقط یوزر و پسورد ادمین دارند.نقل قول:
نه هیچ فرقی نمی کنه. این رزرو اینترنتی رو گذاشتن برای عدم مراجعه حضوری و راحتی و سرعت عمل.
پیشتیبانی هم گفت سرعت خیلی کمه گفت واسه زیر ساختا و این حرفا(خدا میدونه)نقل قول:
شما یه بار چنا فایل رو باهم بزار واسه دانلود ببین اوضاع چه شکلیه :n02:نقل قول:
خیلی معذرت میخام ولی چرت و پرت زیاد میگن :n02: (( شما میگی با شاتل سرعت 100 داشتی -- زیرساخت شاتل سالم بود ولی مخابرات خراب ؟؟ :n02: ))نقل قول:
زیاد رو حرف پشتیبانی حساب نکن
یعنی چی خط عادی نمیده ؟؟ مشکل خط شما چیه مگه که امیدواری 2020 درست کنه ؟؟نقل قول:
من یک سال و نیم پورت اندیشه و حدود 7 ماه پورت مخابرات اندیشه داشتمنقل قول:
تو این 2 سال اکثرا آنلاین تمدید میکردم
از 128 بگیر تا 1024
هیچ فرقی با تمدید حضوری نداره
امتحان کردم فقط یه فایل رو به زور اونم میگیره اینقدر سرعت داغونه که یه تست سرعت نمیتونم بگیرم اره پشتیبانشم داغونه حرف الکی زیاد میزنند
pcm ِ دیگه ...نقل قول:
بخاطرش الان یک ساله تقریبا مبین نت مضخرف رو دارم استفاده میکنم ! مرکز 7 هم که عین قبرستون میمونه ، اصلا انگار هیچ کاری نمیکنن !
مشکل نویز نداری ؟؟ پورتت رو چند مگ بسته شده ؟؟نقل قول:
معمولا رو 2 مگ میبندن
تایید میشه من هم یک هفته هست 512 نامحدود مخابرات دارم سرعتم در همین حد داغونه! واقعا نمی دونم چرا بعضیا اینقدر بیخود از مخابرات تعریف کردن الان که اومدم مخابرات احساس می کنم از چاله افتادم تو چاه! :n03:نقل قول:
قبل ثبت نام زنگ زدم مخابرات اپراتور شرکت دقیقا بهم گفت که 512 نامحدود سرعتش از 64 پایینتر نمیاد خیالتون راحت! ولی الان که می بینم موقع دانلود سرعتم معمولا بین 20 تا 30 هستش فقط بعضی وقتا نوسان می کنه تا 60-70 می ره بالا! یعنی دانلود از 90 درصد سایت ها در همین حد افتضاحه!
تا قبل از این از نوین نت سرویس داشتم بخاطر اینکه این اواخر قیمتاش یکهو نزدیک دوبرابر شد تصمیم به جمع آوری گرفتم ولی الان کم کم دارم به این نتیجه می رسم که با همون قیمتای دوبرابر بازم شرف داشت به این مخابرات! لااقل سرعتش اینقدر نوسان نداشت موقع دانلود از 220 پایینتر نمیومد، خیلی به ندرت پیش میومد که قطع بشه، مثل مخابراتم نیاز نبود وقتی زنگ میزنی پشتیبانی اینقد تو صف وایسی!
این حرفا که دوستان می گن سرعت دانلود مخابرات بخاطر سرور سایتا پایینه قبول ندارم، چون از همون سایتایی که با سرعت 220 دانلود می کردم الان با مخابرات سرعتم همش بین 15 تا 40 نوسان می کنه! خیلی از سایتا رو باید چندبار ریفرش کنم تا باز بشن! سرعت دانلود با فایرفاکسم که افتضاحه! خیلی از سایتا هم که دارن باز می شن وقتی سرعت ارسال و دریافت رو نگاه می کنم میبینم از 10 بالاتر نمی ره!
خلاصه اینکه من هیچ خوبی از مخابرات ندیدم الکی دوستان گول نخورن بیان سمت این شرکت!
اینترنت روی موبایلم ایفون 5
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حرف دلمو زدی داداشم اگه به خاطر محدودیت دانلود شاتل نبود ازشاتل به اینجا نمی اومدم حتی اونا هم سعی داشتن قانعم کنن که مخابرات خوب نیس اما فکر کردم واسه نفع خودشون اینو میگن حتما سرعت درمراکز مخابراتی فرق داره باهمنقل قول:
وقتی رفقایی که لاهیجان و رودسر و آستارا گرفتن و سرعتشون بالا بود گفتم احتمالا تو رشت خوب یه مراتب بهتره اما..
آخرش به نکته جالب اشاره کردینقل قول:
بعضی ها تو مراکز رشت مشکل دارن و بقیه شهرستان ها به نسبت رشت وضعیت بهتری دارن !!!!!!!!!!!!
از جهت تنظیمات مودم مشکلی نداره؟نقل قول:
چون دوستمون گفتن تعریف بیخود ریز استفاده خودم تو امروز رو براتون می ذارم. اون ساعت هایی رو که می بینین که سرعت کمه ( بین 2 تا 4 بعدازظهر) موقعی هست که کامپیوتر رو خاموش کردم و فقط کمی اویل ساعت 14 و اواخر ساعت 16 کامپیوتر روشن بوده، قضاوت با خودتون!
دوست من، خط شما رو هم رو 2 مگ بستن اما معلوم نیست SNR تون چنده. عکسی از SNR تون می تونی بذاری؟نقل قول:
آره اتفاقا دوست منم از یه شهرستان دیگه مخابرات داشت اونم تعریف می کرد از سرعتش!نقل قول:
راستی چرا با اینترنت مخابرات سرعت دانلود از سایت دیجی کالا اینقد بالاست؟ :n08: تا الان فقط همین سایت رو کشف کردم که اینطوریه،با همین 512 نامحدود مخابرات سرعت دانلود رو 200 :n04: حیف که زیاد ویدیو نداره واسه دانلود، شما سایت دیگه ای سراغ نداری اینطوری باشه؟
sntرو پیدا نمیکنمنقل قول:
برو به این مسیرنقل قول:
Device info >> staticties >> ADSL
مشخصات کامل پورت رو نوشته
دوست عزیز قصد جسارت به شما یا شخص خاصی رو نداشتم فقط این اواخر که میومدم اینجا همه فقط داشتن از مخابرات تعریف می کردن درحالیکه اگه می گفتن واقعا همچین وضعیتی داره یا تو باز کردن سایتا اینقد اذیت می کنه شاید نمیومدم از مخابرات سرویس بگیرم.سرعت دانلود شما خوبه، فقط می شه نوع سرویس و محل سکونت و پیش شمارتون رو هم بگین؟نقل قول:
چون خطتتون رو 2 مگه نباید مشکلی از لحاظ سرعت داشته باشید. پس مشکل جایی دیگست. حتماً با پشتیبانی در تماس باشید و بگید که چرا سرعت این قدر کمه.نقل قول:
از رشت آقا نعیم و آقا سروش هم 2020 دارند و سرعتشون عالیه. پس این طور نیست که سرعت رشت بد باشه. باید پیگیری کنید.
مشکل سرعت واسه همه نیست -- از شانس بد شما اینجوری شدهنقل قول:
واسه منم سرعتش مثل این دوست عزیز خوبه
ساکن لاهیجان 256 نامحدود سرعت 120 تا 130 (( از 100 پایین تر نمیاد ))
ولی سرعت پیج باز کردن متوسط هست
پیدا نشد:n03:نقل قول:
بله دوستان ساکن رشت سرعتشون خوبه حالا نمیدونم مرکز3 اینجوریه یا مشکل از جا دیگه اب میخورهنقل قول:
این ریز مصرف رو چجوری میاری ؟؟نقل قول:
من کل سایت مخابرات رو گشتم همچین چیزی پیدا نکردم !!!!!!!!!!!
من از رودسر هستم - 512 نامحدود - پیش شماره 0142. سرعت پیج هم بیشتر برای https کنده و شاید کسل کننده و قبلاً بعضی از دوستان اشاره کردن ولی این کندی اون قدری نیست که اذیت کنه. حداقل برای من که فرقی بین باز شدن صفحه از 2020 و اندیشه وجود نداره غیر از https. در ضمن وقتی چنین سرعت دانلودی می دن خب این کندی می تونه قابل اغماض باشه.نقل قول:
در ضمن ما اینجا سعی می کنیم با قرار دادن سرعت شرکت های مختلف به دوستان دیگر هم راهنمایی کنیم که کدوم شرکت چه وضعیتی رو داره.
قبلاً یکی از دوستان از آستارا گفته بودن که برای شهرشون سرعت دانلود عالی و سرعت پیج ضعیف هست.
بازم از آقا نعیم ممنونم که راهنمایی کرد و فایلای مورد نیازم که شاید با سرعت نامحدود اندیشه 8 ماه طول می کشید الآن داره 1 ماه دانلود میشه.
به نظرم شما هم پیگیر باشید. درسته پشتیباناشون با هم هماهنگ نیستن اما بعضیاشون خیلی خوب کمک می کنن.
لطفاً یه تصویر از قسمت status مودمتون بذارید تا ببینیم خطتتون رو روی چند مگ بستن.
256 نامحدود سرعت بالای 100 ؟ :n04: مثل اینکه مخابرات تو شهرستانا خیلی بهتره!نقل قول:
کسی می دونه سرعت 1 مگ و 2 مگ محدود مخابرات چطوریه که ماه دیگه سرویس محدود بگیرم شاید اون خوب باشه! اصلا فرقی دارن یا مثل اندیشه که قبلنا همه سرویسای محدودش در یه حدی بود! و اینکه مثلا سرویس 2 مگ محدود تو ساعات رایگانش هم اون حداقل رو رعایت می کنن یا افت سرعت شدید داره؟
خب اینکه ماله مخابرات نیست که!نقل قول:
نرم افزار رایگان Networx. خیلی نرم افزار خوبیه کافیه تو گوگل اسم نرم افزار رو بزنید سایتش می یاد و می تونید دانلود. 1.5 ساله این نرم افزار رو دارم و خیلی راضیم. البته اگه تو سیستم شما طوریش نشه و مثل مال من کار کنه! :n02:
دلیلش اینه که سرور دیجی کالا تو داخل کشوره و به خاطر همین سرعت دانلود بالا است.نقل قول:
یه لینک دانلود براتون پیغام خصوصی می کنم. ببینید سرعت دانلودتون با این لینک چنده؟ بفرستم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خط روی 2 مگ بسته شده، مرکز 5 رشت
بله ممنون می شم :n01:نقل قول:
اینم میزان مصرف خودم تو 18 ساعت اخیر که حدود 7.7 گیگ دانلود کردم (( یعنی میانگین سرعتم 115 بود ))نقل قول:
فرستادم.نقل قول:
منتظرم.
الان تا50 هم دانلود میره
شما نرم افزار Networx رو نصب کن و اگر از وایرلس استفاده می کنی رو وایرلس و اگر از کابل اترنت استفاده می کنید روی اون تنظیم کنید. و چند تا لینک از چند سایت مختلف بذار برای دانلود. ببین تو یه ساعت متوسط سرعت رو چند می ده. یا از سایت آپارات یه لینکی رو بذار برا دانلود ببین سرعت دانلود رو چند می ده. اونجوری میشه مقایسه کرد.نقل قول:
دوستان شب بخیر. خیلی دیر شد.:n01:
اون دوستمون هم هر وقت تست کرد برام پیام کنه.
واستون پیغام فرستادم. راستی از سرور آپارات هم سرعت بالاست مثل دیجی کالا، ولی نمیشه که فقط یکی دوتا سایت سرعتشون خوب باشه، رو بقیه سایت ها هم باید سرعت حداقل یعنی 64 رو داشته باشم! فردا زنگ می زنم پشتیبانی ببینم چی می گه!نقل قول: