1.برای پاک کردن سیو بازی یا هر چیز دیگه ای ( پروفایل ... خود بازی ... و ... ) باید بری :نقل قول:
System Settings > Memoryبعد دیگه خودش نوشته چی به چیه ... هر کاری بخوای میتونی بکنی ...
2. ... برای این کار میتونی یه پروفایل دیگه بسازی ...
1.برای پاک کردن سیو بازی یا هر چیز دیگه ای ( پروفایل ... خود بازی ... و ... ) باید بری :نقل قول:
System Settings > Memoryبعد دیگه خودش نوشته چی به چیه ... هر کاری بخوای میتونی بکنی ...
2. ... برای این کار میتونی یه پروفایل دیگه بسازی ...
سلام.نقل قول:
جریان این abgx360_v1.0.2_suorce.zip چیست؟ یه پچی آپدیتی برای abgx360_v1.0.2 هست یا نه
یه سوال چجوری میشه یه آپشن فایل جدید برای pes2010 گرفت آیا میشه با pc دان کرد و با فلش بهش تزریق کرد ؟
من که سی دی رو میگذارم با کنسول بعد روی دانلوش میرم فقط دموی بازی رو میخواد دان کنه هیچی از آپشن فایل و پچ خبری نیست!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالتونو در تاپیک زیر بیان کنید...
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=258083
دوست عزیز playbox هم مثل بقیه دیسک ها هست و باید دستگاتون کپی خور باشهنقل قول:
راستی این playboxها رو اگه تو 360 بذاریم و 360مون کپی خور نباشه ،ران میشه بازی؟؟؟
help me plzنقل قول:
دوستان به نظرتون کابل و شارجر و بازیا رو جدا بفروشم بهتره یا با کنسول ؟
سلام دوستان می خواستم بدونم کدوم بازیها اپدیت جدید اپریل رو به همراه دارند ؟ اخه من اینترنتم دایل اپه و نمیتونم اپدیت 80 مگی رو دانلود کنم .
من فقط فعلا یه بازی blur دارم و به نظر میرسه حاوی این اپدیت نیست .:19:
بچه ها اگه سئوالم رو جای اشتباهی می پرسم معذرت می خوام...
چند تا ابهام در مورد لایو برام پیش اومده :20: :
1. من اگه با یه بازی با ویو پایین مثلاً 2 برم لایو بن شدم بیشتر احتمال داره ؟؟؟ ... یعنی حتماً باید ویوم 6 باشه ؟؟؟؟ .... من جی تی ای 4 رو میخواستم باهاش برم لایو ... stealth کردم اما نوشت wave 2 ... حالا بنظرتون من چه کنم ؟؟؟؟:41:
2. من تا دو هفته ی دیگه به شما دوستان می پیوندم ... امروز رفتم اینترنت پرسرعتم ثبت نام کردم .... :27: ... 24 هم میرم دستگام رو lt کنم ... بعدش هم احتمالاً میریم تو کار جی تی ای :19: .... ( اینکه سئوال نبود ... "نکته" براش بهتره ... )
3.بچه ها ... اگه بن بشیم چی می شه ؟؟؟ ... منظورم اینه که علاوه بر وصل نشدن به لایو چه اتفاقات دیگه ای میفته ... ؟
4. راهی برای ازبین بردن بن هست ؟؟؟ یعنی اگه بن شدیم چی کار باید بکنیم ؟
راستی راهی برای عکس برداری از محیط کنسول و بازی ها هست ؟:31:
خیلی ممنون
هر بازی رو باید با قفلی که به صورت اوجینال انتشار پیدا کرده بازی کنید ، یعنی اگر GTA با وبو 2 اومده شما نباید به 3 یا بالاتر تغییرش بدید .نقل قول:
1. من اگه با یه بازی با ویو پایین مثلاً 2 برم لایو بن شدم بیشتر احتمال داره ؟؟؟ ... یعنی حتماً باید ویوم 6 باشه ؟؟؟؟ .... من جی تی ای 4 رو میخواستم باهاش برم لایو ... stealth کردم اما نوشت wave 2 ... حالا بنظرتون من چه کنم ؟؟؟؟:41:
اگر داشبوردتون قدیمی باشه ، قابلیت نصب بازی روی هارد هم میپره .نقل قول:
3.بچه ها ... اگه بن بشیم چی می شه ؟؟؟ ... منظورم اینه که علاوه بر وصل نشدن به لایو چه اتفاقات دیگه ای میفته ... ؟
هیچ راهی نیست ، مگر اینکه مورد عفو قرار بگیرید :))نقل قول:
4. راهی برای ازبین بردن بن هست ؟؟؟ یعنی اگه بن شدیم چی کار باید بکنیم ؟
با دوربین :27:نقل قول:
راستی راهی برای عکس برداری از محیط کنسول و بازی ها هست ؟:31:
خیلی ممنون[
سلامنقل قول:
دوست عزیز بهتر هست که اپدیت ۸ مگی رو انجام بدید . چون اپدیت هایی که تو بازی ها هستن بیشتر ناقص اند
اخه اپدیت 8 مگی رو ریختم الان هر وقت میخوام از بازی بیام به داشبورد صفحه سیاه میشه !:41:
فامیلی کسی رو ندارین که adsl داشته باشن؟نقل قول:
اخه اپدیت 8 مگی رو ریختم الان هر وقت میخوام از بازی بیام به داشبورد صفحه سیاه میشه ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه نهایتا برین کافی نت دیگه
خیلی ممنون:11: ... راستی ما از کجا بفهمیم که wave اصلی بازی چنده ؟؟؟:21: راهی هست ؟؟؟نقل قول:
به ABGX360 بدید ، اگر همه گزینه ها سبز شد همه چی حله .نقل قول:
پس منم اومدم ... چون همه چی سبز شد !!! راستی من ملاک رو سبز شدن abgx بگیرم ؟...نقل قول:
اگه همه چی سبز بشه بن نمی شیم ؟؟؟ ... ( آقا من راستش خیلی می ترسم ... :40::40::40:... اگه بن شم ... دیگه تمومه ... :41::37: :thumbsdow ...
سلام من یه سوال دارم.من وقتی دارم split second یا بعضی از بازی ها رو بازی می کنم یکدفعه دسته خاموش میشه وقتی روشنش می کنم دوباره خاموش میشه.باتری های دسته هم پره.مشکلش چیه؟
اگر همه چیز سبز بشه یعنی اینکه دیسک شما فول استیلث هست و % بن شدن شما رو کاهش میده و حتی با دستگاهی که کپی خور نشده و با بازی اورجینال هم احتمال بن شدن هست :13:نقل قول:
برای همینه که هر چند وقت یک بار یک سری از کنسول های بن شده آن بن میشند .
---------- Post added at 11:43 PM ---------- Previous post was at 11:41 PM ----------
مشکلی نیست ، باگ خود بازیه و سیستم پاور سیوینگ کنسول !نقل قول:
ممنون از جوابتون.نقل قول:
خب حالا چجوری درست میشه.دو سه بار از برگشتم توی داشبورد و دوباره رفتم تو بازی ولی درست نشد.اگه دستگاه رو ریست کنم درست میشه؟
نه ، نمیشه . این به خاطر اینه که اتباط بازی با کنترل قطع میشه و کنسول هم فکر میکنه که شما ازش استفاده نمیکنید و در نتیجه دسته رو خاموش میکنه .نقل قول:
راستی یه خبر داااااغ دااااغ داغ .
Xbox 360 Arcade زاتورن آورده همش 99 یورو !
تا جایی که میدونم یورو الان 1200 تومنه یعنی 120 هزار تومن !
همین الان کاتالوگ جدید زاتورن جلومه . خیلی خورده توی سرش ! میخواید یه عکس از صفحه تبلیغ 360 بگیرم بندازم همه ببینید ؟ :31:
نقل قول:
دوست عزیز شما از چه باطری استفاده میکنید؟:20:
بنداز همه ببینیم !!!:31:نقل قول:
با موبایل عکس گرفتم هااا :31:نقل قول:
ببینید یک همچین قیمتی ! شدیدا بو داره . طبق تجربه ی خودم میگم ، شاید هم چرند بگم . درست قبل از اومدن Ps3 اسلیم ، قیمت اون فت ها شدیدا کاهش پیدا کرد ، طوری که یه Ps3 فت با دو تا بازی اورژینال میدادن 199 یورو !
حالا نوبت 360 شده ! چی قراره بشه باید صبر کرد و دید :31:
جالبیش میدونید چیه ؟ با این قیمت مفت یعنی 99 یورو ! یه دونه کابل HDMI که 25 یورو قیمتشه هم میدند :18:
نه . واقعا دوست داری ما رو عذاب بدی؟ خوب معلومه داره قیمتا کاهش پیدا میکنه. چون تو نمایشگاه میکروسافت میخواد اون سیستم جدیدشون رو نمایی کنه مطمعنا به همین خاطر این داره هی ارزون میشه! شایدم میخواد زود بفروش و مثلا مدل جدیدی رو بیاره!!! باید پرسید!نقل قول:
ولی خدایی مفته ها! بخر بفرست واسمون! من آشنا دارم آلمان! :31:
استفاده کن عزیز دلنگیز! نیستی ببینی همینو اینجا 250 تومن میدن!!!
سلام رفق!
من اون فایل 80 مگی رو دی ال کردم از زیپ خارج کردم رو سی دی رایت کردم گداشتم تو دستگاه ولی هیچ چی نیومد!
با برنامه خاصی باید اجرا کنم؟؟
کلا چجوریاس؟
من gears of war 2 رو تموم کردم حالا لطفا یه گیم دیگه معرفی کنید که بشه دو نفره بازی کرد .
Evil 5 رو میشه دونفره بازی کرد؟
مگه gears of war و میشد دونفره بازی کرد؟؟نقل قول:
فکر نکنم evil 5 رو بشه دونفره بازی کرد
واما بازیهای دونفره
pes
fifa
split/second
army of two
army of two the 40th day
tekken 6
mortal kombat vs dcU
آره میشه gears of war رو دونفره بازی کرد :8:نقل قول:
تو قسمت فکر کنم split screen میشه.
evil 5 هم به احتمال زیاد میشه.
آره دونفره میشه بازی کرد خیلی هم حال میدهنقل قول:
باتری معمولی 1.5 v ...شارژی هم دارم ولی حال شارژ کردنشون رو نداشتم .باتری معمولی گذاشتم.نقل قول:
این بازی هم دو نفره میشه و خیلی جالبه..... Tom Clancy's Splinter Cell Conviction
نسخه ی 360 ش؟یا پی سی؟نقل قول:
اگه هردوش هرجفتشو توضیح بده که چیکار کنیم دونفره بشه
داداش بجای اینکه یه توضیح کوچولو بدی داری پاس کاری میکنی !!!!!نقل قول:
داره اکانت یک ماه مجانی تمام میشه لطفا یکی بگه دیگه (پول جوهر تایپتون رو میدم:27:)
سوال چجوری میشه یه آپشن فایل جدید برای pes2010 گرفت آیا میشه با pc دان کرد و با فلش بهش تزریق کرد ؟
من که سی دی رو میگذارم با کنسول بعد روی دانلوش میرم فقط دموی بازی رو میخواد دان کنه هیچی از آپشن فایل و پچ خبری نیست!!!!
بازی های مدل آرکید با ایلایت فرق میکنن ؟!
نه داداش:5:نقل قول:
نقل قول:
با سلام دوست عزیز
نه خیر
فقط فرق مدل های xbox ها در گرافیک ، سرعت(رم) ، هارد و ... هست ! اصلا در بازی هاشون
فرقی با ها ندارن
مشکل دونفره این اینه که بصورت مرحله ای نیست یه چندتا مرحله خاص خودش رو داره Halo چطورهنقل قول:
آقا من میخوام برای دوستم 360 بگیرم.
بگیرم یا وایسم ببینم مدلی جدید معرفی میشه یا نه؟؟؟
اگه بشه من خودمم چند هفته است گرفتم.خیلی ضرر کردم؟؟؟
نقل قول:البته برای من هم همین مشکل وجود داشت و هیچکی جوابمو نداد تا خودم رفتم دنبالشو فهمیدم مشکل از باتریه.نقل قول:
این باتری های لکلانشه یا همین معمولی ها وقتی ازشون استفاده می کنی بعد مدتی ولتاژشون افت می کنه نه این که بگی تموم شده ولی مثلا بجای 1.5 ولت ،1 ولت بهت میده که همین افت ولتاژ باعث میشه دسته خاموش بشه.
شما اگه دقت کنی وقتی افت ولتاژ پیدا میکنه هر جا شک داشته باشه حتما خاموش میشه.(امتحان کن.)
برای حل این مشکل یا می تونی باتری آلکالاین بخری یا این که هر وقت افت پیدا کرد حدود یه هفته استفاده نکنی تا به ولتاژ اصلی برگرده. که البته روش اول 100% بهتره.
شما اپدیت رو از حالت زیپ خارج کن بعد خود فولدر $system update$ رو رایت کن رو سی دی بزار تو دستگاه و خاموش روشن کننقل قول:
سلام بچه ها من یه مشکلی با xboxم دارم
من فردا امتحان دینی 3 حدودن 250 صفست دارم
از اول سال 1صفحه هم نخوندم! مگه این الن ویک میزاره!
لطفا راهنماییم کنید
نه دوتاشون همه بازیهای xbox 360 رو ساپورت میکنن.نقل قول:
---------- Post added at 07:33 PM ---------- Previous post was at 07:31 PM ----------
از من میپرسی بشین آلن ویک رو برو گور پدر د ی ن ی .نقل قول:
آلن ویک رفتن از خوندن برا امتحان دینی مهم تره.
جوابت رو گرفتی.
---------- Post added at 07:35 PM ---------- Previous post was at 07:33 PM ----------
نه .نقل قول:
بنظر من براش بگیر چون تا یه چند ساله دیگه کنسول جدید نمیاد.
درسته حرق شما متین گور بابای د ی ن ینقل قول:
از من میپرسی بشین آلن ویک رو برو گور پدر د ی ن ی .
آلن ویک رفتن از خوندن برا امتحان دینی مهم تره.
جوابت رو گرفتی.
ولی اونور قصیه دیپلمه:41:
از من به شما نصیحت وقتی دیپلمو گرفتید
همه کتاباتونو جمع کنید یه جا بعد یه پاتونو بزارید این ور کتابا یه پاتونم بزارید اون ور کتابا بعدشم روم به تیفال روم به تیفال گلاب به روت گلاب به روت یه دل سیر برینید روش!:2:
بعدشم یه افتابه اب حرومش کنید!:27: (ببخشید اگه بی ادبی کردم! اخه مجبور بودم:11:)
اتفاقا خیلی هم توپه مرحله ای هم هست فقط مرحله هاش بازن که شما فکر کن بسته هست وبرو من چند ماه پیش رفتم یادم نسیت زیاد ولی 4 تا مرحله هست که هرکدام دارای 5 تا 6 تازیر مرحله هستند حتما دونفر را بازی کنید از دست ندید ..نقل قول:
توبازی من با برادرم بازی می کردم ..برادرم در رو با لگد باز می کرد ومن هم حمله همرو خفت می کردیم می گشتیم خلاصه خیلی حال میداد ! :40:
نسخه x360 میگم... Tom Clancy's Splinter Cell Conviction