همین الان تو سایت بی بی سی خوندم که اس ام اس هارو قطع کرده بودن امید وارم برالی همه روشن شده باشهنقل قول:
همین الان تو سایت بی بی سی خوندم که اس ام اس هارو قطع کرده بودن امید وارم برالی همه روشن شده باشهنقل قول:
من پست هاي قبلي رو خوندم ولي از اون جايي كه همه گفتند وصل شده گفتم شايد مال من به دليل ديگه اي قطعه!!نقل قول:
ولی برای بابام که تی سی آی داره هنوز وصل نیست :41:نقل قول:
سلام براي منم درسته به 0912 هم ميده
دیشب و امروز صبح اینجا مکالمات از ایرانسل بسته بود ولی از ثابت میشد به ایرانسل زنگ زد فکر کنم ایرانسل هم این وسط سو استفاده کرده بود مکالمات شب تا صبح رو بسته بود!
من خودم طرفدار ایرانسلم ولی میگم ایرانسل به غیر از امروز هم یک روز سالم رو نداشته !
یا اس ام اس یا جی پی آر اس یا مکالمات قطعه!
بیچاره اونایی که 15000 تومن میدن از اینترنت رایگانش استفاده کنند که هر چند دقیقه یه بار قطع میشه!
آقا مازیار امیدوارم به واسطه ی اینکه همیشه طرفای شما آنتن دهی خوب بوده و هیچ موقع قطعی نداشتی نیایی بگی حرفهای من دروغه!
MMS ايرانسل قطع شد (مثل اینکه قرار هم نیست وصل بشه و خدا میدونه کی دوباره راه بیفته..)
سرويس تلفن همراه ، چهارشنبه 06 تير 1386 ، ساعت 14:00
فاوانيوز: مدير بخش توسعه محصول شركت ايرانسل از قطع سرويس پيامهاي چندرسانهاي شبكه تلفن همراه ايرانسل خبر داد.
به گزارش فاوانيوز، "احسان مظفريپور" در همايش سرويسهاي تلفن همراه، روندها و فرصتها افزود: اگر قرار باشد محتواي ارايه شده سرويسهاي ارزش افزودهاي همچون MMS، ***** شود بايد از طريق قوانين كشور باشد.
وي همچنين از ارايه شارژ الكترونيكي سيمكارتهاي اعتباري خبر داد كه درحال حاضر به صورت پايلوت عرضه ميشود و تا يك ماه و نيم آينده به بازار عرضه خواهد شد.
به گفته مظفريپور، سرويس پورتال ويترين نيز از يك ماه آينده به صورت ابتدايي راهاندازي ابتدايي خواهد داشت و سپس وارد فاز اجرايي ميشود.
وي با تاكيد بر اينكه رويكرد ايرانسل در ارايه سرويسهاي ارزش افزوده، شفاف است، گفت: محتوايي كه در پورتال ويترين هم قرار ميگيرد بايد با نظارت باشد.
مظفريپور با اشاره به اينكه يرانسل سبد سرويسهاي پايه را تكميل ميكند، خاطرنشان كرد:نحوه نظارت بر خدمات، ايجاد بستر و چارچوبهاي لازم براي اينكه خدمات به شكل مناسب ارايه شود، از وظايف رگولاتوري است.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها یه چیز عجیب
عصر برای خط ایرانسل بابام یه اس ام اس اومد که یک سیم کارت برنده شده
راسته؟
یا ممکنه کسی سر کار گذاشته باشه؟
بعد گفته بود
که
کارت شناسایی
جعبه ی سیم کارو مدارکش رو ببره
یک کد هم داده بود که گفته بود وقتی رفتی پست باید این کد روبگی
برای کسی از شما نیومده؟
در دومين روز آغاز سهميه بندی بنزين در ايران، گزارشها حاکی از اين است که فضائی امنيتی بر جايگاههای توزيع بنزين در تهران و برخی شهرها حاکم شده است.
شامگاه سه شنبه که اعلام شد از نيمه شب سهميه بندی بنزين آغاز خواهد شد، شمار زيادی از دارندگان خودرو برای خريد و ذخيره کردن بنزين به جايگاهها هجوم بردند و برخی جايگاهها هم از فروش بنزين خودداری کردند.
اين امر باعث بروز درگيريهايی شد که در نتيجه آن دوازده جايگاه بنزين در تهران به آتش کشيده شد و به پنج جايگاه ديگر خساراتی وارد آمد.
از برخی ديگر از شهرها نيز حوادث مشابهی گزارش شده است.
در پی اين رخدادها برخی نمايندگان مجلس شورای اسلامی تلاشهايی برای متوقف کردن سهميه بندی بنزين انجام دادند اما پس از اينکه نشستی غيرعلنی با حضور وزيران نفت و کشور در مجلس تشکيل شد، رئيس مجلس اعلام کرد که سهميه بندی بنزين ادامه خواهد يافت و مجلس در اجرای آن به دولت کمک خواهند کرد.
شهروندان در تهران و شهرهای بزرگ می گويند که در پی سهميه بندی بنزين، خيابانها خلوت تر از معمول به نظر می رسد.
همچنين جايگاههای بنزين تحت حفاظت مأموران پليس قرار گرفته است.
اين در حالی است که فرماندهان نيروی انتظامی گفته اند آغاز سهميه بندی بنزين به آنان اطلاع داده نشده بود تا برای جلوگيری از حوادث احتمالی تدابير امنيتی بينديشند.
در دومين شب سهميه بندی بنزين، شبکه ارسال پيامهای کوتاه تلفنی (اس ام اس) در تهران قطع شد اما در طول روز پنجشنبه اين شبکه دوباره برقرار گرديد.
قطع شبکه ارسال پيامهای کوتاه تلفنی اقدامی است که معمولاً هنگام برقراری تدابير امنيتی در ايران انجام می گيرد.
همچنين گفته می شود از مطبوعات خواسته شده که از انتشار مطالب انتقادآميز در مورد سهميه بندی بنزين خودداری کنند.
غلامعلی حدادعادل، رئيس مجلس شورای اسلامی در نخستین روز سهمیه بندی بنزین به انتقاد از مطبوعات پرداخته و گفته بود: "از مطبوعاتی که با تیترهای درشت دل مردم را خالی میکنند، گله میکنم، این التهاب آفرینیها ازنظر مردم مخفی نمی ماند".
اما در روزنامه های چاپ پنجشنبه تهران گزارشهای تشنجات ناشی از سهمیه بندی بنزین چاپ شده و فعالان آزادی مطبوعات می گویند سانسوری در این زمینه در روزنامه ها مشاهده نمی کنند.
از سایت زیر میتوانید وارد سایت بی بی سی شوید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بیچاره یه سوال کرد این چه طرز برخورده!!!!!نقل قول: