چه ربطی داشت به این تاپیک؟؟ باید توی بخش موسیقی میذاشتینقل قول:
Printable View
چه ربطی داشت به این تاپیک؟؟ باید توی بخش موسیقی میذاشتینقل قول:
اینجا مشتری داره دی:
پرینت شهری هم می دند اما هزینه داره .. به نظر من که بده و حالشون رو بگیر ....
دوست من اصلا سیم کارتش رو جمع کرده بود چون گوشی نداشت بعد از 2 ماه واسش قبض اومده بود 89 هزار تومان ... رفت مخابرات براش درست کرده بودند 3 هزار تومان ... واقعا مسخره است ...
هر روز اجناس داره گرون تر میشه ... آبلیمو یک و یک شده 1600 تومان کوچک - رب گوجه اروم آدا و یک و یک شده 2500 تومان ...
نمی دونم والا چه خبره ؟ من تو سوپر مارکتم .. الان هرکی میاد جنس میخره اگه 2 تا پلاستیک شد بدونید که بالای 10 هزار میشه ...
عزيز جان حالا بده براي همشهرياي هنر دوست اينجا هم يه لينك گذاشتهنقل قول:
مرسي عزيزجان بازم از اين كارا بكن
بچه ها كسي تو اصفهان جايي سراغ نداره كه كار آموز شبكه بخوان ؟
ببخشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نه خوب کاری کردس! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از این به بعد هم بذار همینجا مخصوصا" آهنگهایی که توی دستگاه بیات اصفهان هستند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
بچا سلام
نظرتون راجع به پلی که دارن تو بزرگمهر میزنن چی یه؟؟
به نظر شما تموم میشه تا آخر سال؟؟
نقل قول:
پل نیست ... تونل هست .........
این پروژه اول قرار بود فقط روی چهارراه هشت بهشت ایجاد بشه ... زمان پروژه هم 15 ماه بود یعنی تا بهمن امسال ... اما در وسط پروژه تصمیم به گسترش اون گرفتن و چهارراه نورباران هم وارد پروژه شد ... حالا با وجود اینکه طول پروژه 2برابر شده ولی باز هم توی همین مدت می خواند درستش کنند ... البته زمان پروژه تا پایان تابستان سال دیگه هست ... اما با این سرعتی که اینا کار میکنند و به گفته خودشون تا پایان سال تموم میشه ... الان شبها تا ساعت 11 کار میکنند (3 شیفت)
1. اهم اهم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2.یه تاپیک توهین آمیز زدند نتونستم تحمل کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
3. تاپیک بیاد بالا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز باید به قول شما یه چنتا فحش آبدار راننده تاکسیی بدیم تا حال کنن
من نمیدونم چرا همه گیر لحجه اصفانین بابا این همه لحجه