من مرکز خمینی هستم.نقل قول:
Printable View
من مرکز خمینی هستم.نقل قول:
به نظرت کدوم مرکز بهتره؟فکر کنم خمینی خلوت تر باشه؟تعرفه الانت چیه؟معمولا با چه سرعتی دانلود میکنی؟نقل قول:
الان سرعت خوب شد خوشبختانه! ولله نمیدونم خمینی شلوغه یا خلوت. الان 1مگ محدود دارم با 120 تا 135 دانلود میکنمنقل قول:
آقا نوش جونت.ما که بخیل نیستیم.حالشو ببر:n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
من این فایل رو میخوام به سازمان جهانی سنجش سرعت معرفی کنم :دینقل قول:
مملی به جانه خودم صفحات واسه من مثل فرفره باز میشه.:n13:
چه فایلی؟؟؟ بده منم توی جهانی کردنش کمکت کنم :n02:نقل قول:
اینقدر سرعت امروز خوبه که فقط میخام دانلود کنم... حالا ویروس یا هر چی دیگه هم باشه مهم نیست.... فقط دانلود کنم...:n19:
دوستان آمریکا تحریم تجهیزات ارتباطی رو برای ایران برداشت. میشه آینده اینترنت رو روشن دید
speed:2mb
dl:330kb/s
ping : 45
سرویس صبانت.
سلام به بچه های همشهری اهوازی .
من اینترنت 2 مگ 8 گیگ دانلود دارم از جشنواره سراسری که چند ماه پیش برگزار کرده بود گرفته ام . میخواستم بدونم که ترافیک رایگان شبانه دارم یا نه ؟؟ لطفا قطعی جواب بدید.
سوال بعدیم اینه که من خیلی خیلی دانلود منکنم و این ترافیک 8 گیگ هیچی نیست و من روزی 1 گیگ میخرم . بخواطر همین میخواستم تعرفمو به 2 مگ نامحدود تغیییر بدم . و میخواستم بدونم که سرعت دانلودش چطوری محاسبه میشه ؟ یعنی در کل من سرعت دانلودم که الان 270 هست با اون 2 مگ نا محدود هم 270 هست ؟
و در آخر اینکه محدودیت ترافیک نداره نامحدود ؟ یعنی اینطور نیست که مثلا تا 20 گیگ نامحدوده و از 20 گیگ به بعد باید پول بدی ؟
دوستان نظر بدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]