i9000 با گارانتی مایکروتل 530 تومن !؟:18:نقل قول:
i9000 با گارانتی مایکروتل 530 تومن !؟:18:نقل قول:
کدوم گوشی رو؟
I9000 یا I9003 ؟
بله همه فرویو هستن.
بله I9000 رو ، دوجا پیدا کردم همین قیمت میدادن ، فاکتور خرید فروشنده رو دیدم 529 خرید خودش بود و داشت سریعتر میفروخت
میگفت گالاکسی 2 بیاد شدیدا افت قیمت پیدا میکنه و باید با ضرر بفروشیم !
حالا نمیدونم مشکل داشته گوشی های که داشت اینقدر ارزون میفروخت یا نه !
سلام دوستان. کجا میتونم برنامه opera رو برای galaxy i9000 دانلود کنم که زبان فارسی رو هم پشتیبانی کنه؟؟ چندین نسخه رو دانلود کردم ولی حروف فارسیش بهم ریخته ست!!!
من به فروشنده مایکروتل گفتم که ممکنه از جای دیگه ای I9000 رو با گارانتی مایکروتل پیدا کنم . به من گفت که غیر ممکنه و اگر هم باشه مطمئن باش که یه تقلبی در کاره
گفت فقط فروشگاه های خودمون گوشی با گارانتی اصلی میفروشن نه جای دیگه
مرسینقل قول:
اتفاقا من میخواستم ببینم اگه بخوایم مقایسه کنیم این گوشی در چه حدی هست ؟ مثلا x10 یا دیزایر و...
راستی کسی بنچمارک گالکسی اس ال را نداره ؟
سلام
من دیروز این گوشی رو گرفتم ه9000.راسش اون چیزی که انتظار دلشتم نبود.حالا چنتا سوام دارم
از این گوشی تقلبیشم هست. و مال من 8گیگ ولی تو خود گوشی نوشته5.70 .ودیگه اینکه اون برنامه های اندروید که تو ریویوهش دیده بودم روش نصب نیست.یعنی دوتا منوی برنامه بیشتر نداره یا به عبارتی دیگر!! برنامه های اندروید مثله بنچ مارک روش نصب نیس
ور÷ن دسگاهم 2.1 هست .راسی یه پسوند gt هم داره. و پشت گوشی یه علامت اندروید داره(ا.نی که تو ریویو دیده بودم google بود
حالا ممکنه اصل نباشه. راهی برای چک کردنش هست.الان با خودم میگم کاش desire hd گرفته بودم
راسی روی این گوشی بازی نصب نیست؟ نمیشه با 2.2 یا 2.3 آپ کرد؟
و گوشی چند رنگ داره؟
سلام
من این گوشی رو تازه خریدم ، چطور میشه بازی روش نصب کرد ؟؟
رام های استوک برنامه های زیادی ندارن و خیلی بهتر از اچ تی سی هست سامسونگ در این زمینه =))نقل قول:
سلام
من دیروز این گوشی رو گرفتم ه9000.راسش اون چیزی که انتظار دلشتم نبود.حالا چنتا سوام دارم
از این گوشی تقلبیشم هست. و مال من 8گیگ ولی تو خود گوشی نوشته5.70 .ودیگه اینکه اون برنامه های اندروید که تو ریویوهش دیده بودم روش نصب نیست.یعنی دوتا منوی برنامه بیشتر نداره یا به عبارتی دیگر!! برنامه های اندروید مثله بنچ مارک روش نصب نیس
ور÷ن دسگاهم 2.1 هست .راسی یه پسوند gt هم داره. و پشت گوشی یه علامت اندروید داره(ا.نی که تو ریویو دیده بودم google بود
حالا ممکنه اصل نباشه. راهی برای چک کردنش هست.الان با خودم میگم کاش desire hd گرفته بودم
اچ تی سی یه فایل منیجر نداره روش وقتی میخری!
هر برنامه ای میخواید با یه جستجوی ساده در همین سایت، موبایلستان، ---------.ir میتونید پیدا کنید
گوشی اصل هست و سری دوم گوشیهای I9000 هست که وارد شده و همونطور که گفتید سری اولی ها لوگوی گوگل پشتشون داشتن، بنده یه دونه از همین گوگل ها دارم و یکی از اون آدمک دار ها هم داشتم که فروختم.
ظرفیت گوشی 8000000کیلوبایت هست که میشه 7.6 گیگابایت که از این 8میلیون 2میلیون کیلوبایت مربوط به ROM میشه.
8000000-2000000=6000000 کیلوبایت که برابره با 5.72 گیگابایت
بعضی رام ها بازی Asphalt 5 و بعضی ها بازی Avatar روشون نصبه و بعضی ها هم هیچی!نقل قول:
راسی روی این گوشی بازی نصب نیست؟ نمیشه با 2.2 یا 2.3 آپ کرد؟
و گوشی چند رنگ داره؟
اچ تی سی هم همینطوریه! بعضیاشون بازی Teeter رو دارن و بعضیاشون هیچی.
بازی رو از همین انجمن، موبایلستان یا ---------.ir دانلود کنید و روی گوشی انتقال بدید و اینستال کنیدنقل قول:
سلام
من این گوشی رو تازه خریدم ، چطور میشه بازی روش نصب کرد ؟؟