سلام
امروز رفتم مخابرات میگه به 17 زنگ بزن به ما ربطی نداره زنگ زدم 17 میگه خط سالمه دوباره به مخابرات گفتم میگه به شرکت بگو به شرکت میگم میگه به مخابرات بگو موندم این وسط کی مسئوله؟؟
Printable View
سلام
امروز رفتم مخابرات میگه به 17 زنگ بزن به ما ربطی نداره زنگ زدم 17 میگه خط سالمه دوباره به مخابرات گفتم میگه به شرکت بگو به شرکت میگم میگه به مخابرات بگو موندم این وسط کی مسئوله؟؟
نقل قول:
ببینم کلا مودم از خط خارج کن+spliter ببین تلفن درست کار میکنه یا نه در ضمن مرکز مخابراتتون کجاست تا کارت رو راه بندازم
نقل قول:
من اینکار رو انجام دادم بازم قطع هست یعنی بوق آزاد نمیزنه و صدای هوا میادو البته شماره رو میگیرم زنگ می خوره ولی وقتی گوشی بر می دارم هیچ صدایی ردو بدل نمیشه !
مرکز مخابراتی یزدانپناه هست
آدرس مرکز:اشرفی اصفهانی-خ حصارک -خ مخابرات
تلفن مرکز که تو قبض زده:44801919
نقل قول:
ببینید شما اول کلیه دو شاخه های تلفن و بکشید مودم هم بکشید از خط
بعد با یه تلفن که مطمئن هستید سالمه یعنی قبلش حتما با یه خط دیگه تست کنید ببینید این خط وصل هست صدای بوق دارید یا نه اگر داشتید که احتمالش زیاده چون گفتید 17 میگه خط شما سالمه پس مشکلی نباید باشه اگر بوق نداشتید احتمالا اسپیلتری که شرکت isp شما تو مرکز مخابراتون گذاشته مشکل داره بزنید و کامل توضیح بدید که تست کردید و این مشکل و داره تا اونا براتون پیگیری کنن
نقل قول:
با این شماره تماس بگیر مشکلت رو بگو بگو هیچ کس به داد ما نمیرسه
شماره رئییس مرکز یزدان پناه::21:44801111
ا
زنگ بزن مطمئن باش کارت راه می افته
نقل قول:
دوست عزیز 17 زیاد حرف میزنه. زیاد توجه نکن.
نقل قول:
خط الان خودش درست شد
ممنون
فقط یه سوال سرعت پایینه علتش چیه من تا حالا ای دی اس ال نداشتم ولی سرعتی که الان دارم مثل دیال آپ هست؟
صبا فعلا مشکل داره
اگه اینطوری باشه که بدرد نمی خوره که بخواد با باز کردن هر صفحه از حجمش کم بشه . این طوری باید ماهی 3 -4 بار شارژ کنیم که .نقل قول:
من اگه بخوام 5 GB رو تو یک ماه استفاده کنم روزی چند ساعت باید استفاده کنم چه قدر دانلود کنم ؟
راستی این حرفتون رو هم متوجه نشدم ( در بعضی شرکتها بله در بعضی 1/4 میشه سرعت ولی بیشتر حالت اول ) ؟
خوب این مشکل تا کی ادامه داره و یا اینکه واقعا مشکلی که سایت صبا نت اعلام می کنهنقل قول:
حقیقت داره یا نه ؟ و این جوابی که مسئول صبا نت تهران به یک نماینده ی مشهد داد
واقعا همینطوره اینم تصویری از نامه ی مسئول صبانت تهرانکد:http://vahid-dg.persiangig.ir/feedback-regu.jpg