امپراطور گفت 20.000 هزار تومان میگیره برای این کار.
پس چرا شرکت هایی مثل سپنتا این هزینه رو نمی گیرند ؟!
راستش کسی جواب ما رو نمی دهد ؟؟؟؟؟ بچه های صبا نت کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک ؟!
Printable View
امپراطور گفت 20.000 هزار تومان میگیره برای این کار.
پس چرا شرکت هایی مثل سپنتا این هزینه رو نمی گیرند ؟!
راستش کسی جواب ما رو نمی دهد ؟؟؟؟؟ بچه های صبا نت کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک کمک ؟!
خواهش می شه ، امیدورام بتونم کمکی بهتون بکنم :11: :10:نقل قول:
آره ، شاتل بدک نیست ، ناراضی کم داره ( اگه نخوام بگم که نداره :31: ) اینجا مهدی نماینده شه :31: :10: ( شوخی کردم :21: ) بدک نیست
اما اکو می داد که باید چشم بسته اکو می گرفتی ، اما این هم بدک نیست ، به شرطی که بتونی با دان شبانه کنار بیای ...
من تو سایت صبا قیمت رانژه رو پیدا نکردم ، یه زنگ بزن ، بپرس . بقیه هم می گیرن ، اما 10 ، فوق اش 15 توماننقل قول:
در مورد صبا نت هم تاپیک اش رفته پیش خدا ، گفتم بهتون که این جا می تونی یه چیزایی پیدا کنی
برید اون جا رو آباد کنید دیگه ، حتما من باید بیام اون جا دلقک بازی در بیارم ؟ :31:کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=552
اون جا بتونی صبانتی ها رو جمع کنی ، به نفع خودته ....:11:
مرسی
یا حق
یکی جواب ما رو بدهنقل قول:
دوست من ، شما باید ببینید چه استفاده ای دارید ، وب گردی ، دان ، محدود ، حجمی ، نا محدود ، بعد که این جوری شرکت ها رو ----- کردید ، آخر سر می تونی با توجه به هزینه که می خوای بکنی ، شرکت مناسبی رو انتخاب کنید ...نقل قول:
این جوری که من بگم این خوبه و اون بده که خالی بستم برات :31:
مخلصیم
اقا من دیگه کفرم از این منطقه مخابراتی در اومده!!!!(شهید مفتح)
کلا دو تا شرکت درست حسابی این جا adsl میدن.جالب اینجاست که به هر دوتا که زنگ میزنی میگن پورتامون کاملا پره!!!!(داتک و شاتل):19:
خب تکلیف ما چیه این وسط!!!!!!!!!!!!!!!!!
من بیشتر وبگردی میکنم و میخوام بدونم ماهی چقدر هزینه باید بدم چون اصلا نمیشه فهمید هزار مدل قیمت دارن هرچی کمتر بهترنقل قول:
من خودم شاتل دارم و تهران هستمنقل قول:
از همه چیزاش راضی هستم...
ببین کیفیت شبکه به منطقه مخابراتی شما مربوط میشه اگه مخابرات شما خلوت باشه مطمئن باش لذت خواهی برد(مثله من)
اما اگه شلوغ باشه ممکنه اذیت بشی:13:
این عیدی هم شاتل بهمون حسابی حال داد:8:
سرعت واقعی رو بهت میده
سرعت نوسان نداره
قطعی هم نداره(به عبارتی خیلی کم ...مثلا در ماه نیم ساعت قطع میشه حداکثر)
ببین اون پول رانژه غیرقانونیهنقل قول:
اصلا گرفتنش ممنوعه ولی خوب پوله زوره که باید پرداخت کنی
تنها شرکتی که نمیگیره این پول رو سپنتا هستش ولی بقیه شرکتا پول رو میگیرن
دیگه خود دانی
یکی منو راهنمایی کنه
خسته شدم انقدر گشتم
کسی نیست،منو راهنمایی کنه
تورو خدا یکی منوراهنمایی کنه
من اینترنت adslدارم. از صبانت گرفتم . 128 هست. مصرف من خانگی هست
میخوام از صبانت اینترنت1mبگیرم. ولی اونا میگن فقط برای شرکا هست
حالا به من بگید که من چیکار کنم که بتونم بگیرم
سرعت دانلود 1m چقدر هست؟؟؟