دوستان الان سرویسی که شبانه رایگان داشته باشه و سرعتش هم شبا خوب باشه چیه؟
کلا یهترین سرویس اصفهان رو کدوم شرکت میده الان؟
وضعیت پارس انلاین چطوره؟
Printable View
دوستان الان سرویسی که شبانه رایگان داشته باشه و سرعتش هم شبا خوب باشه چیه؟
کلا یهترین سرویس اصفهان رو کدوم شرکت میده الان؟
وضعیت پارس انلاین چطوره؟
نقل قول:
من که پارس دارم راضیم
پیشگمانو شبکیه هم اونا که سرعت بالا دارند راضیند
همشونم شبانه دارند
نمیدونم قضیه شماها چیه.ولی من حدودا 2 سالِ از پیشگامان میگیرم همچین مشکلی نداشتم.فقط حدود یه ماه شبانش سرعتش نصف بود!الان که خیلی خوبه.
با پنل کاربریش مشکل دارم.مثل اینکه دارن درستش میکنن.
پشتیبانیش هم همیشه مسئله بوده.همیشه میخوان یه جور بپیچوننت که بگن مشکل از خودت.اگر هم نباشه مشکل از مخابراته!!!
در کل با چیزهایی که من از بقیه آی اس پی ها دیدم خیلی بهتره.البته شاید سرعت پایین مشکل داشته باشه چون سرعت واقعی میده.
فکر نکنید بقیشون بهتر از این هستند.همشون دنبال جذب مشتری هستند نه راضی نگه داشتن مشتری.
امیدوارم مشکلتون حل بشه.
سلام ، من می خوام اگه بشه adsl بگیرم اما هوچ اطلاعاتی از شرکتا و اینا ندارم. یه چیزی می خوام که سرعت واقعیش 128 باشه یعنی توی روز سرعتم 128 باشه . شبانه هم خیلی برام مهم نیست . حالا به نظر شما من باید از چه شرکتی و چه سرعتی بگیرم ؟ شرکتش هم از همه لحاظ خوب باشه . مرکز استقلال هم هستم .
من قبلآ از صبانت سرویس میگرفتم اما خیلی راضی کننده نبود دوستان لطفآ راهنمایی کنن که کدوم ISPتو اصفهان پینگ کمتری داره +سرعت شبانه ی مناسب+نداشتن قطعی.
توجه داشته باشید پینگ از همه چیز برام مهمتره دیگه حداقل کمتر از 200 باشه
128 واقعی باشه که یعنی سرعتت 16 باشه -شما یه شرکتی میخوای که 128 رو روی 1 مگ و بیشتر ببندهنقل قول:
صبانت و پارس آنلاین بیشترین سرعت روزانه رو داره
:5:داداش اینجا خر تو خر نیست
وضع اینترنت ایران با این شرکتها اشغالیشون خر تو خره:31:
از خر تو خرم رد شده خر تو گاو شده:27:
دوستان من مرکز مخابراتیمون خرازی هست ....
میشه بگید کدوم شرکت بگیرم که سرعت دانلود شبانش خوب باشه؟چون خیلی برام مهمه این شبانه .....
بین صبانت و پیشگامان کدوم رو پیشنهاد میدید؟
پیشگامان که هم روزش خرابه هم شبش:27:
صبا روزاش بد نیست اما شبهاش مثل پیشگامانه:5:
هر جا دوست داری برو
اما پیشی میشی نرو
خود دانی از ما گفتن بود:31:
اونوقت من باید چه سرعتی بگیرم که 128 تا بهم سرعت بده ؟نقل قول: