سلام دوست عزیز تنظیم موتور انجام بده حتما وفیلتر بنزینتو عوض کن منم همین مشکل رو وقتی فیلتر بنزینم کثیف میشه زیاد دارم.موفق باشی منم پراید صبا 87 دارم.:n12::n16:نقل قول:
Printable View
سلام دوست عزیز تنظیم موتور انجام بده حتما وفیلتر بنزینتو عوض کن منم همین مشکل رو وقتی فیلتر بنزینم کثیف میشه زیاد دارم.موفق باشی منم پراید صبا 87 دارم.:n12::n16:نقل قول:
سلام
یه پراید هاچ بک ( نسیم ) مدل 79 دارم.
نشانگر بنزین درست کار نمیکنه! وقتی باک رو فول پر میکنم نشانگر از 70% بالاتر نمیره ضمن اینکه ثابت هم نمیمونه و هر موقع بنزینو یه مقدار نشون میده!
به نظرتون مشکل از شناور باک هست یا از جای دیگه هم میتونه باشه؟
----------------
یه سوال دیگه هم داشتم.
میخوام آب رادیاتور خالی و تمیز کنم و ضد یخ اضافه کنم. آب رادیاتور چطور خالی میشه؟
نقل قول:
جدیدا فیلتر بنزین عوض کردم..انژکتور هم شستشو دادم...حدس میزنم از سیستم دریچه گاز باشه
نقل قول:
ممکن هم هست یه تمیز کاری بازش بکن از دریچه گاز بزن من مدتی یه بارم کارم شده این هی باز کن وببند مکافاتیه ماشین ایرانی.:n01::n11::n04:
ممنون از راهنماییتون .نقل قول:
هرچهارتا چرخ و 29بزنم یا عقب و بیشتر کنم .منم فکرشو میکردم 35بار واسه پراید زیاد باشه چون رفیقم سمند داره 35 بار میزنه .
نه آب رادیات زیاد نریختم اصلا آب رادیات روی یه پایین موتور ریخته تازه مخزن ذخیرش هم خالی اگه اضافه بود میریخت تو اون .راستی توی اون مخزن باید آب رادیات ریخت مگه میشه موقعی که رادیاتآب کم کنه از اونبکشه مگه پمپ داره گیریم که داشته باشه اون سرش که آزاده راحت هوا میکشه:n13:
هر 4 چرخ را بذار روی 29نقل قول:
هرچهارتا چرخ و 29بزنم یا عقب و بیشتر کنم .منم فکرشو میکردم 35بار واسه پراید زیاد باشه چون رفیقم سمند داره 35 بار میزنه .
سمند هم فکر کنم با لاستیک 185 باید 30 باشه
شما آب را بریزید توی مخزن خودش هر موقع رادیات کم کنه از مخزن می کشهنقل قول:
نه آب رادیات زیاد نریختم اصلا آب رادیات روی یه پایین موتور ریخته تازه مخزن ذخیرش هم خالی اگه اضافه بود میریخت تو اون .راستی توی اون مخزن باید آب رادیات ریخت مگه میشه موقعی که رادیاتآب کم کنه از اونبکشه مگه پمپ داره گیریم که داشته باشه اون سرش که آزاده راحت هوا میکشه:n13:
مثل یکجور انبساط و انقباض می مونه
شما اصلا نباید مستقیم آب را توی رادیات بریزی چون در خودرو های جدید باعث میشه سیستم هوا بگیره(نمی دونم پراید اینطوری هست یا نه ولی قبلا اینطوری نبود)
شما به یک متخصص مراجعه کنید و شرح موضوع را در میان بذارید و در مورد بحث هواگیری پیگیری کنید
نقل قول:
شمع ها رو به دليل ريپ زدني كه ماشين پيدا كرده بود تازه عوض كردم
يه بارم استپر عوض كردم و فلش كرد برام اما تغييري حاصل نشد
در پراید به دلیل جنس مرغوب درب رادیاتور ها حتما 10 روز یک بار رادیاتور رو از درب خودش باز و چک کنیدنقل قول:
سلام .نقل قول:
اگه از روزی که ماشین رو خریدین اینجوری بوده پس شناور تنظیم نیست و باید حدود دو سه سانت یا بیشتر طولِ بازوی شناور افزایش پیدا کنه .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر بیش از حد بلند بشه اونوقت وقتی باک کاملاً خالی میشه , آمپر بزنین خالی رو نشون نمیده و دردسر ساز میشه .
نوسانِ عقربه ی بنزین یا از خرابیِ پتانسومتر ( مقاومت متغیر ) توی باک هست که جرم گرفته یا خورده شده و ولتاژ ثابت نمیفرسته برای آمپر درست مثل ولومی که کثیف شده و موقع کم و زیاد کردنِ صدا خِش خش میکنه . یا ممکنه از آمپر خرابی باشه .
باید اول با رعایت نکات ایمنی , شناور باز بشه و تمیز بشه و بازو درازتر بشه و سیستم پتانسومتر تمیز بشه و با حرکت دادنش تست بشه
=================================
برایِ کشیدن آب رادیاتور , وقتی موتور کاملاً سرد هست لوله ی پائین رادیاتور رو باز کنین و درب منبع انبساط رو باز کنین و استارتر بزنین و فقط 15 ثانیه کمی گاز بدین تا واتر پمپ بیشتر آب توی موتور و شیلنگها رو بفرسته توی رادیاتور و تخلیه بشه .
اگه رسوب زیاد توی سیستم هست باید با آب تمیز چند بار شسته بشه یعنی بعد از خالی شدن آب , شیلنگ رو جا بزنین و آبِ تمیز بریزین توی سیستم و 30 ثانیه روشن؟کنین و گاز بدین و دوباره آب رو خالی کنین .
اگر سیستم نشتی داره باید اول نشتی برطرف بشه بعدش کولانت ( آب رادیاتور ) بریزین .
بهترین آب رادیاتور قرمز رنگ هست و خودش آب مقطر داره و ضد زنگ و ضد جوش و ضد یخ و چرب کننده هم داره
بهتره منبع انبساط رو هم بشورید .
آب رادیاتور سبز رنگ دیگه قدیمی شده و در کشورهای همسایه ی جنوبیمون دیگه کم دیده میشه
سلام
آمپر آب پراید 86 توی جاده روی وسط وایمیسه؛؛؛اما توترافیک تا نزدیک خط چهارم میره فن روشن میشه میارش یکم بالاتر از وسط؛؛خوبه؟ مشکلی نداره ؟ دیاگ که زد دما وقتی میرفت رو 90 فن روشن میشد
ضمنا یه مقدار آبم کم میکنه مثلا 500تا توشهر که رفتم کمتر از یک لیتر آب کم کرد؛؛از در رادیاتور ممکن باشه؟ یا وضعیت بدتره؟