رفقا یه سوال ... اگه مثلا با 50 نفر دوست بشی فایده ای هم برات داره ؟ یعنی اگه تعداد فرندات بیشتر باشه اتفاق خاصی می افته ؟
Printable View
رفقا یه سوال ... اگه مثلا با 50 نفر دوست بشی فایده ای هم برات داره ؟ یعنی اگه تعداد فرندات بیشتر باشه اتفاق خاصی می افته ؟
هر سیم یه هدف خاص تو زندگی داره یادم نیست کجا نوشته ولی فکر کنم تو اسپرین باشه:21:نقل قول:
همون جایی پایین صفحه بغله wants و fear هست که سبز و زرد و پلاتینوم میشه
(اگه اونجا نبود همون دورو براست)
فکر کنم اگه موس رو اون نگه میداشتی بهت میگفت هدف اصلیت چیه
دوستی با 50 نفر سرآشپزشدن 25 best friend داشتن و......
راستش ما که انجام ندادیم ولی باید بدرد بخوره
سلام سلام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هوراااااااااااااااااااااا ... یه خبر خوش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...بالاخره انتظار به پایان رسید ... بعد از یک هفته سی دی های سیمز رو که سفارش داده بودم رو امروز صبح برام آووردن....یه سری پک وسایل و زندگیه آپارتمانی رو !!!
هنوز وقت نشده بریزمشون ... از صبح همش تو P30world بودم و مشغول جواب دادن به یه سری سوال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
m3l!ka
نقل قول:
من میدونم دانلودایی که کردم کجا باید بریزم ! فقط نمیدونم تو بازی اون آیتمای ومپایرو چجوری ببینم !!! کمک !
ملیکا جون خوشحالم که پیداشون کردی ... خواهش میکنم عزیزم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
راستی! من بالاخره تونستم شبح شم ! تونستم گرگینه شم ! تونستم گیاهی بشم ! ایول ! مرسی میکنم از عروسک کوکی جونم !!! :d
Maggy
خانومی ... اگه اشتباه نکنم و درست یادم باشه تو وسایل آشپز خونه است ... اونجا رو یه نگاه بنداز ... ( همون شیشه های معجون رو میگم )نقل قول:
اونا رو منم نتونستم پيدا كنم ، فكر كنم توي وسايل تجاري باشه يك بار كه خواستي يك مجتمع تجاري بسازي بگرد توي وسايلش.
آیتم دومیه هم که گذاشتم یه تابلو بود... حتما" تو تابلو ها پیداش میکنی
S@eid
نیازی به ساختن خونه ندارید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! اولش که تو چادر میخوابید ... بعدشم یه کلبه ی کوچیک پیدا میکنید و اوجا اقامت میکنید ... و آخرش هم یه خونه بدست میارید !!! تا جیی که یادمه ... تا تموم شدن داستان بازی نمیتونید خونه بسازید ... یعنی آیکن ساختن خونه خاموشه !نقل قول:
سلام عرض می شود . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میگما من اگه در مورد بازی The Sims Castaway سوال داشته باشم باید اینجا مطرح کنم ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه اره لطفا بگید این یارو چوپ از کجا باید بیاره برای ساختن خونه ؟ از همون تیکه های کوچیک چوب روی زمین باید استفاده کنه ؟ بابا اونا خیلی کمه به خدا ، جواب نمیده ! . ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه حموم بخوای بسازی سه روز باید چوب جمع کنی تازه اگه گیرت بیاد . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نمی شه خرید ؟ نقد .!. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون چوبا هر چند وقت یه بار دوباره ظاهر میشن ... باید هی زمین ها رو نگاه کنید و اگه چوب ها ظاهر شدن بشکونینشون !!!
نچ نمیشه خرید !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی خوب من اصلا" دنبال آیتم نبودم ... روند بازی رو پیش رفتم و 2 روزه تمومش کردم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
.................
این سیمزایی که درست کردین چقدر جالب بود ... خیلی شبیه شخصیت های اصلیش بودن! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
................
راسی منم یه سیمز دانلود کردم ولی نیومد .. یعنی نمیدونم کجا میاد... رفتم اونجا که سیمز درست میکنیم گفم شاید به سیمز های پیش فرض اضافه شده باشه ولی نبود ... هیج جا نبود ... آخه چرااا؟ کلی حجمش بود ... کلی باشوق و ذوق دانلودش کرده بودم !!!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Casual 2 Dark
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://nene.modthesims2.com/download.php?t=233492
جیگر این که مربوط میشه به قسمت مرحله ای بازی ... من الان دارم به صورت معمولی بازی می کنم ، یه تیکه زمین تو یه جزیره خریدم و دارم پیشرفت می کنم ، پول و لاو و غذا و از این جور برنامه ها ... در مورد اون چوب ها هم الان دو سه تا میمون تربیت کردم که هر روز میرن چوب جمع می کنن برام میارن :21: اوضاع بد نیست ولی بازم کمه ، چوب رو میگم . یه خونه بسازی باید 5000 تا چوب داشته باشی ، هر کدوم از اون تیکه چوب های روی زمین چند تاس ؟ 3 تا ! حالا پیدا کن پرتغال فروش رو ! . ! :19:نقل قول:
نیازی به ساختن خونه ندارید که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!! اولش که تو چادر میخوابید ... بعدشم یه کلبه ی کوچیک پیدا میکنید و اوجا اقامت میکنید ... و آخرش هم یه خونه بدست میارید !!! تا جیی که یادمه ... تا تموم شدن داستان بازی نمیتونید خونه بسازید ... یعنی آیکن ساختن خونه خاموشه !
اون چوبا هر چند وقت یه بار دوباره ظاهر میشن ... باید هی زمین ها رو نگاه کنید و اگه چوب ها ظاهر شدن بشکونینشون !!!
نچ نمیشه خرید !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
می دونم کجا رو میگی ... این قضیه فرند ها رو کلی پرسیدم ، ماموریت نیست ... ممنون .:10:نقل قول:
هر سیم یه هدف خاص تو زندگی داره یادم نیست کجا نوشته ولی فکر کنم تو اسپرین باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همون جایی پایین صفحه بغله wants و fear هست که سبز و زرد و پلاتینوم میشه
(اگه اونجا نبود همون دورو براست)
فکر کنم اگه موس رو اون نگه میداشتی بهت میگفت هدف اصلیت چیه
دوستی با 50 نفر سرآشپزشدن 25 best friend داشتن و......
راستش ما که انجام ندادیم ولی باید بدرد بخوره
آقا اين بازي جديدش نيومده؟:5:
اونا به صورت پكيج بادي شاپ دانلود ميشن كه بعد از دانلود بايد يك بار اجراش كني . ;)نقل قول:
خير پك جديدي فعلا نيومدهنقل قول:
اقا دستم به دومنتون این یارو پیر شد !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب ! همه عمر و جوونیمون صرف جمع کردن چوب شد ، هنوز خونه هم نساخته بودیما ! تازه یه مخم زده بودم می خواستم به زودی تشکیل ازدواج بدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حالا چیکار کنم ؟ رنگ مویی ، اکسیر جوانی چیزی سراغ ندارین ؟ من عمرا دیگه با این پیرمرده بازی نمی کنم به خدا ، اصلا حال نمیده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ...
ببخشید این جادو گرها و انسان های گرگ نما و... توی کدوم یکی از پکهای سیمز است
جادوگر=آپارتمان لایفنقل قول:
گرگینه=یادم نیست:21:(فکر کنم سیزن)