چجوری باید گزارش تخلف کنیم؟
منظورم برای پست نیست
برای پروفایل؟
Printable View
چجوری باید گزارش تخلف کنیم؟
منظورم برای پست نیست
برای پروفایل؟
آدرس فایل شخص مربوطه رو برای ادمین ها بصورت Code بفرستید و مورد تخلف رو هم ذکر کنید.
یعنی اگه بخوایم به یه سوال مثل سرعت اینترنت شما (توی تاپیکی توی انجمن اینترنت) جواب بدیم یه تصویر کوچیکم نمیتونیم بفرستیم؟!نقل قول:
سلام تو ارسال پست که میتونی از تصویر استفاده کنــی .نقل قول:
عکس مورد نظرت رو تو سایت های آپلودسنتر عکس آپلود میکنی و ادرس عکسـت رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کپی میکنی ..
ولی بخوای فایل و عکسی رو ضمیمه کنی که کاربرا بیام روش کلیک کنن و عکس ظاهر بشه و فایل دانلـود بشـه ، همونجوری که کورش جان گفتن برای کاربرای عادی غیرفعالـه .:46:
موفق باشید!:40:
دوستان براي من مشكلي پيش اومده:پست هاي قديميم گزينه Edit ندارن.اونايي كه جديد ميزنم دارن ولي اون يكيا نه.اينطوري يكي از تاپيك هام مشكل دار ميشه.چون هميشه توش هر چيز جديدي ميذارم لينكش به پست اول اضافه ميشه.آخرين بار پست اولشو چندروز پيش اديت كردم ولي الآن ديگه نميتونم!
الآن با هزار بدبختي و حدس زدن آدرس اديت پست اينو گفت كه بعد از نميدونم چندهزار دقيقه كه پستو دادي ديگه نميشه اديتش كرد.راهي نيست الآن يعني؟
سلام
میخواستم بدونم چطور میشه پروفایل رو فقط برای یک یوزر بست و بقیه افراد بتونن راحت ببینن
سلام اینجا انجمن فیلم و درخواست فیلم هم داره؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
انجمن فیلم، بله
انجمن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما درخواست و دانلود فیلم، خیر ... :11:
سلام کورش جان :46:
فکر کنم این گروه به درد آرشِ عزیز بخوره ...
درخواست و معرفی فیلم
****کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=1368
احتمالا یه باگه :46:نقل قول:
دوستان براي من مشكلي پيش اومده:پست هاي قديميم گزينه Edit ندارن
حالت طبیعیش اینه که یک تاپیکی قفل بشه ونتونی edit کنی ...
برای لیست غیر از دوستان که میشه ...نقل قول:
میخواستم بدونم چطور میشه پروفایل رو فقط برای یک یوزر بست و بقیه افراد بتونن راحت ببینن
اما تا جاییکه من میدونم این امکان برای فقط یک نفر خاص وجود نداره ، اما اگه وجود داشته باشه خوبه
اگه میخاین ایشون نتونه باهاتون ارتباط پیامی برقرار کنه باید از لیست سیاه استفاده کنید
سلام . من میخواستم توی تاپیک مربوط به سربازی یا یه تاپیک جداگونه شمارمو بذارم که اگر کسی مایل بود محل سربازیمو از مازندران با تهران جابجا کنم ، پیش خودم گقتم اول یه سوالی بکنم ببینم این کار مجازه تو p30world یا چون جنبه ی شخصی و تبلیغی داره ممنوعه ؟ چون اصلا دوست ندارم اخطار بگیرم و بن بشم و این صحبتا . ممنون