این مشکل وجود داره و تنها راهش هم اینه که انقدر پرینت بگیری تا اونچیزی که میخوای رو بهت بده! ( از باگ های اکسل در رابطه با سرویس پرینت سیستم عامله)نقل قول:
Printable View
این مشکل وجود داره و تنها راهش هم اینه که انقدر پرینت بگیری تا اونچیزی که میخوای رو بهت بده! ( از باگ های اکسل در رابطه با سرویس پرینت سیستم عامله)نقل قول:
با سلام
در هنگام رسم نمودار میله ای ( ستونی) در اکسل 2003 اگر بخواهیم به جای اعداد مربوط به هر ستون از حروف الفبا استفاده کنیم. ( مثلا وقتی که می خواهیم از آزمون دانکن جهت دسته بندی استفاده کنیم) آیا این امکان وجود دارد که بجای ستون هایی که نشان دهنده اعداد هستند از حروف استفاده کنیم؟
مثلا ستون هایی داریم که به ترتیب اعداد 20 و 30 و 40 را نشان می دهند و می خواهیم به جای نشان دادن این اعداد، همان ستون ها رسم شوند ولی به ترتیب حروف a, b, c در بالای این ستون ها نمایش داده شود.
لطفا در صورتی که امکان انجام این عمل وجود دارد توضیح دهید.
با تشکر
سلام .
موقع بازکردن فایل اکسل با پسوند xls با این ارور مواجه میشم .
دلیلش چیه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان . شرمنده من تازه میخام exel یاد بگیرم . یه سوال ساده داشتم .
من یه ستون عدد دارم میخام توی ستون بعدی رادیکال این عددها رو یا مثلا یه فرمول به صورت دستی وارد کنم. بعد تو ستون بعد مقدر همشون رو نشون بده .
ممنون میشم راهنمایی کنید ...
دوست عزیز جهت شروع کار با اکسل بهتره یه آموزش که تو نت هم زیاد گیر میاد دانلود کنی و ازش استفاده کنی مثلاً این یکینقل قول:
ولی اگه میخوایی فرمول بنویسی میتونی با زدن علمت = و بعد انتخاب سلول اول و بعد عمل ریاضی مورد نظر مثلا+ و بع انتخاب سلول دوم و زدن کلید اینتر
نقل قول:
=a1+a2
من توی یک سلول نوشتم شنبه و وقتی میخوام بکشمش پایین تا بقیه ی روزها تا جمعه رو خودش اضافه کنه،نمیشه و فقط شنبه رو چند بار تکرار میکنه
کسی میدونه این مشکل رو چطوری رفع کنم؟
کسی نمیدونه این مشکل چطور حل میشه؟نقل قول:
با سلامچطور می تونم دو فایل اکسل رو به صورت دو شیت جداگانه قالب در یک فایل دخیره کنم؟
یکی از دو فایل رو در شیت ددم دیگری کپی و پیست کنیدنقل قول:
سلام
لطفا راهنمایی بفرمایید که مثلا اگر محتوای یک سلول به محضی که اگر نوشته شود تعطیل ، محتوای سلول های دیگر هم بشه تنظیم کرد که تعطیل رو بنویشه و رنگ خانه هایی که تعطیل هست رو مثلا مشکی کنه
قبلا این کارو کرده بودم و با if اما الان نمیتونم
در این فایل خانه D4 نوشته تعطیل میخام C4 و E4 هم بنویسه تعطیل و رنگ خانه ها عوض شه