پس اگه شهریور قبول نشم چی میشه ؟نقل قول:
شما برای کنکور سال بعد باید دفترچه ارسال کنید،چون نیمه دوم هستید و تا تاریخ 18 اسفند امسال مهلت دارید به شرطی که شهریور درس رو قبول بشید
پس اگه شهریور قبول نشم چی میشه ؟نقل قول:
شما برای کنکور سال بعد باید دفترچه ارسال کنید،چون نیمه دوم هستید و تا تاریخ 18 اسفند امسال مهلت دارید به شرطی که شهریور درس رو قبول بشید
انتهای پست اول رو مطالعه کنید ایشالله متوجه می شید!:11:نقل قول:
سلامنقل قول:
با شرایط شما در صورت انصراف باید برین خدمت چون مشمول هستین و نمیتونین بدون پایان خدمت حالا به هر شکل باشه چه عادی چه کفالت و ... دانشگاهی ثبت نام کنین چون دارین انصراف میدین
چون دارین به سلامتی ازدواج میکنین احتمال زیاد بعد آموزشی خدمت تو شهر خودتون تقسیم میشین
تک فرزندی و خواهر و اینجور حرفا تو خدمت اثر نداره. فقط پدر بالای 59 سال کمکت میکنه
یاعلی...
ببخشید کسی که دانشگاه آزاد میره بخاد کنکور سراسری بده باید نوع وظعیت مشمولیتشا چی بزنه تو ثبت نام کنکور
اگه پدر شما بالای 59 باشه ولی تک فرزند پسر نباشی چطوری کمک میکنه بهت ؟نقل قول:
تک فرزندی و خواهر و اینجور حرفا تو خدمت اثر نداره. فقط پدر بالای 59 سال کمکت میکنه
برادر کمتر از 18 سال هم باعث معافیت شما می شه!نقل قول:
این سوالتون جوابش تو دفترچه دانشگاه آزاد که توی بهمن منتشر می شه هست:20:نقل قول:
سلامنقل قول:
اگه من این شرایط رو داشته باشم مثلا دو تا پسر باشیم و پدرم بالای 59 سال باشه به اختیار یکیمون از معافیت کفالت میتونه استفاده کنه نفر دوم باید بره خدمت و دیگه از معافیت کفالت نمی تونه استفاده کنه حالا ممکنه من برم خدمت معافیت رو بزارم برای برادرم یا بر عکس
سلامکد:1390/5/12 چهارشنبه سازمان وظيفه عمومي ناجا: قابل توجه مشمولان داراي گواهي كسر خدمت و ماده 9 بهزيستي سال 1389 گروه ناجا: سازمان وظيفه عمومي ناجا ازتمديد مجدد مهلت ارسال گواهي كسر خدمت و ماده 9 بهزيستي اخذ شده در سال 1389 خبر داد.
سازمان وظيفه عمومي ناجا در اطلاعيه اي اعلام كرد: مشمولاني كه داراي گواهي كسر خدمت (جبهه و جانبازي والدين و بسيج) تا پايان سال 89 بوده و تاييديه آن نيز حداكثر تا تاريخ 09/06/90 در سيستم جامع وظيفه عمومي ثبت گردد مشمول مقررات ايثارگران و امدادجويان در سال 1389 خواهند بود.
همچنين مشمولاني كه داراي فرزند معلول و يا خانواده هايي كه داراي يك فرزند معلول مي باشند و در سال 89 بر اساس مقررات فوق اقدام به اخذ گواهي نموده و تاييديه هاي صادره از سوي سازمان بهزيستي در اين خصوص را نهايتا تا تاريخ 09/06/90 به سازمان وظيفه عمومي ناجا تحويل نمايند و يا اينكه در سيستم جامع وظيفه عمومي ثبت گردد نيز در سال جاري بر اساس آن مقررات مي توانند از اين معافيت بهره مند شوند.
شايان ذكر است در صورتي كه ثبت درخواست آنان بعد از 9/6/90 صورت بگيرد مشمول مقررات ايثارگران و امدادجويان سال 90 خواهند بود لذا به اين دسته از مشمولان تاكيد مي شود هر چه سريعتر براي ثبت درخواست خود به دفاتر پليس +10 مراجعه نمايند.
خواهشا هر کسی میتونه کمکم کنه.
این متن خبریه که توی سایت نظام وظیفه اومده.
من تاریخ اعزامم یکم شهریور هستش.
پدرم 19 ماه جبهه داره که طبق قوانین جدید 6 ماه کسری خدمت میخورم.
پدر من توی نیروی انتظامی ارتش جمهوری اسلامی خدمت کرده و چون نیروی زمینی نبوده بهش کارت ایثارگری ندادن اما تمامی مدارک مربوط به خدمتش رو داره و توی زمستان پارسال که رفته بود مشهد برای همین کسر خدمت من بهش گفته بودن چون ایثارگر محسوب نمیشی اما پسرت میتونه از کسری خدمت اسفاده کنه. اما الان نامه ای مبنی بر کسر خدمت بهت نمیدیم . تا زمانی که برگه سفید اعزام به خدمت من بیاد.
حالا الان این برگه اومده.
پدرم هم الان میخواد بره مشهد.
حالا میخواستم بدونم با این شرایطی که گفتم که خودشون اون موقی بهم گواهی ندادن. الان شرایط من چطوریه؟ شامل قوانین امسال میشم؟ یا قوانین سال 89؟
ممنون میشم نظرتون رو بگید
ببخشید کسی جوابه مارو نمیده؟نقل قول: