سرعت شبانه اینترنت حجمی یک مگ چقدره؟ شبی چقدر میشه باهاش دانلود کرد؟
محدودیت برای سرعت شبانه هم میگذارند یا نه؟
Printable View
سرعت شبانه اینترنت حجمی یک مگ چقدره؟ شبی چقدر میشه باهاش دانلود کرد؟
محدودیت برای سرعت شبانه هم میگذارند یا نه؟
اتفاقاً وضعیت نویزت بهتر شده. این SNR، مارجین سیگنال به نویزه. بنابراین هر چی بزرگتر باشه بهتره وضعیت خط. شما باید زنگ بزنی پشتیبانی بگی پروفایل خطت رو درست کنن. چون مشکل از اونجاست که روی 576 فیکسش کردن.نقل قول:
شما الآن چه سرویسی داری؟
اخه من موندم که تو چطوری دالود می کنینقل قول:
اصن سرعت دانلود رو بگن 200 مگ ، وقتی شما می خوای از یه سروری که معروفه دانلود کنی ، سرعت میشه 50 ! :n27:
چون پارس سرور های معروف رو محدود کرده ! :n03:
اقا پارس چرا اپلود من رو حساب میکنه ؟؟؟؟
مگه پارس اپلودش رایگان نیست ؟؟؟؟ :n04:
شما طرف پارس نیانقل قول:
سرور های معروف به طور کل محدود ! :n03:
نامحدود مخابرات هستم.مخابرات سرعت اسمی رو میده ! پارس آنلاین هم سفارش دادم تا 10روز دیگه ایشالا اگه وصل شه اون موقع تازه میبندیم رو 9مگ! پس یعنی آقا ابولفضل نویزش عالیه دیگه 14 ؟ من فکر میکردم عدد کوچک تر باشه نویز کمتره ...:n16:نقل قول:
اره نویزت عالیه خطت هم تا 22-23 مگ ساپورت میکنه.خیالت تختنقل قول:
پس یعنی بگم رو 16مگ ببنده؟! تازه همین الان پیک اومد.فردا اگه برم مخابرات درخواست تخلیه بدم کلا چقدر زمان میبره تا وصل بشه؟ حالا این 16مگ و 9مگ فرقیم داره تو سرعت؟ از پیکیه پرسیدم اینجا تو قندی چقدر مشترک هست گفت زیاد نیست در حد متوسطه تعداد :n13: پس اگه تعداد کسانی که شبا هجوم میبرن کم باشه باید سرعت خوبی بگیرم دیگه...نقل قول:
اگه روی 16 ببندن و مرکزتون مشکلی نداشته باشه تا 1.5 مگ سرعتو تو روز داری وشبا هم باید حداقل 1 مگ باشه.نقل قول:
ببین. اگه واقعاً حرف پیک درست باشه این سرعتهایی که دوستان میگن 9 مگ و 16 مگ اینا واسه روزانه است. گر چه همین هم هیچ تضمینی واسهاش نیست. شبانه که دیگه جای خود. یعنی اصلاً فکر نکن که از روزی که اینترنت پارسآنلاینت رانژه شد میتونی شبانه با سرعت 16مگ رایگان دانلود کنی. هیچ معلوم نیست. شاید مثل خیلیها، سرعتت به 2مگابیت هم به زحمت برسه. مثل خودم که خطم روی 9مگ بسته شده، روزانه هم مشکلی ندارم تا 7.8مگابیت (نزدیک 950کیلوبایت) در ثانیه سرعتم میرسه اما شبانه به زحمت 200کیلوبایت رو الآن میده.نقل قول:
اینا رو گفتم که نری یه چند روز دیگه بیای اینجا تقصیر رو بندازی گردن کسایی که اینجا راجع به ظرفیت خطت (نه سرویسی که پارسآنلاین ممکنه بهت بده) راهنماییت کردن.:n06:
گر چه، امیدوارم مرکز شما مشکلی نداشته باشه و شما بتونی حتی 16مگ رو هم شبانه رایگان داشته باشی.:12: