[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه زنگ بزنم رو adsl2+ ست کنن برام 16 مگ میکشه؟
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه زنگ بزنم رو adsl2+ ست کنن برام 16 مگ میکشه؟
مخابرات سرویس نامحدودش فقط سرعت اسمی میده و پهنا باند رو بر مبنای سرویست میبنده فقط .نقل قول:
Sent from my GT-I9300
16 مگو خطت نمیکشه نهایت فک کنم 12-13 مگ بکشه.نقل قول:
الان Line attention که نوشته 15 با فاصله خونتون تا مرکز مخابراتی که سر کوچتونه همخونی نداره و باید کمتر باشه. مود adsl رو بزار روی adsl2+ .نقل قول:
Sent from my GT-I9300
همین الآن هم روی ADSL2+اه خطت. اون G.992.5 که بالا زده توی Mode یعنی همین. شما خطت احتمالاً رو 16 مگ مشکل داشته باشه یه کمی. چون همین الآن روی 9مگابیت مارجین نویزت 13.3db اه. اگه بخواد 7مگابیت دیگه سرعت داوناستریمت بره بالا به مشکل بر میخوری و خطت سینک نمیشه. ولی روی 12مگابیت مشکلی اصلاً نداری. البته خود مودم حداکثر سرعت قابل دستیابی داوناستریمت رو زده حدود 15.9مگابیت. اما من با توجه به مارجین نویزت فکر نمیکنم روی این سرعت سینک بشه.نقل قول:
دوستانی که پروفایلشون رو روی 12مگ یا 16 مگ بستن.
با این کار سرعت شبانهاشون به نسبت افزایش پیدا کرده یا نه؟ سرعت شبانه پروفایل 9مگ ما که فعلاً روی 200 میچرخه. میخوام ببینم ارزش داره پیگیری کنم پروفایل مثلاً روی 12مگ ببندن؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
مثلا تو اصفهان شهید قندی چطوره کسی داره؟نقل قول:
نقل قول:گذاشتم رو ADSL2+ اما انگار که تاثیر نداشته! فقط MAX RATE یکم رفته بالاتر و نویز هم بالاتر رفته همین!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:n13::n16:
نقل قول:چه جالب ما هم شهید قندی هستیم اما از نوع تهرانش :n02:نقل قول:
نامحدود پارس مزخرف به معنای کامل....نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دقیقا همینی هست که تو سایت نوشته با این تفاوت که از ساعت 2 تا 7 شب عملا قطعه... افت سرعت هم بعضی ساعات روز داری....
به نسبت قیمتش اصلن نمیصرفه...