سلام بچه ها
شبانه اینجا چطوره خوبه یا نه فایده نداره مثل صبانت؟
Printable View
سلام بچه ها
شبانه اینجا چطوره خوبه یا نه فایده نداره مثل صبانت؟
بستگی به مرکز مخابراتی دارهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
خدا بده شانس والا :n28: ایشالا که چش نخوری از این دزد ها هی بکشی بیرون :n10: چه مرکزی هستی؟ تهران؟ فکر میکنی دلیل اینــــکه سرعتت انقد خوبه چیه؟ :n13:نقل قول:
وضعیت قزوین کلا خوبهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
دوستان.
به نظر میآد پارسآنلاین در یک خودزنی تمام و عیار چند وقتیه که اومده تو مراکزی که با کمبود پهنای باند مواجه بوده از شرکتهای دیگه پهنای باند اجاره کرده. این پهنای باند اجارهای هم بیکیفیتترین پهنای باند اینترنتی اون شرکتها بوده. این که چند ماهی هست دوستان میبینن با وجود نداشتن نویز، قطعیهاشون زیاد شده و تو تستها هم سرعت پایینی میگیرن و هم ISP اونا مثلاً شهراد ثبت شده واسه همینه. متأسفانه شرکت شهراد که خودش یه شرکت دست دوم و فروشنده اینترنت و پهنای باند آسیاتکه الآن، یکی از مزخرفترین شرکتهای اینترنتیه. حداقل تجربهای 6 -7 ماههای که من چند سال پیش باهاش داشتم این جوری بود.
یعنی تو هر نیم ساعت اگه اینترنتم قطع نمیشد من شک میکردم که خوابم یا بیدار. دهنم رو رسماً صاف کرده بود. با این وضعیت، برای استفاده از اینترنت شبانهاش باید حتماً شب تا صبح بیدار میموندم و هر نیم ساعت یه بار مودم رو ریاستارت میکردم. وقتی هم که وصل بود سرعت رایگان شبانهاش همیشه کمتر از سرعت اسمی سرویس بود.
حالا خود همین شهراد داره پهنای باند آسیاتک رو میفروشه. اون وقت پارسآنلاین رفته از این درپیت، اینترنت درپیتترش رو میگیره میده به خلقالله.
دوستان تو چروکسی فایر چه جوری باید ip ست کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ip ست میشه ولی سرعت خیلی کم میشه؟؟؟؟؟:n13::n13:
باید یه IP گیر بیاری که خودش پهنای باندش باز باشه، از اون طرف دیگه هم پارسآنلاین اونو محدود نکرده باشه. وگرنه از حالت معمول هم سرعتت کمتر میشه.نقل قول:
از کجا میشه گیر اورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
میشه یه عکس از وضعیت خطت بذاری دوست گرامی منظورم نویز خط و روی چند مگ بسته شدهنقل قول:
سر کوچمون مرکز مخابراتی هستش با این حساب دیگه باید یه سرعت خوبی به من بده دیگه :n13:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان وضعیت خط چطوره؟