سلام
به خاطر محدوديت ها ميخوام از شاتل خارج شم كدوم شركت رو پيشنهاد ميكنيد كه سرعت شبانه اش خوب باشه و محدوديتي نداشته باشه؟ پارس آنلاين هم بودم كه سرعت افتضاح بود دو ماهه شاتل اومدم اما چون دانلود زياد هست ميخوام محدودتي نداشته باشه(رشت)
Printable View
سلام
به خاطر محدوديت ها ميخوام از شاتل خارج شم كدوم شركت رو پيشنهاد ميكنيد كه سرعت شبانه اش خوب باشه و محدوديتي نداشته باشه؟ پارس آنلاين هم بودم كه سرعت افتضاح بود دو ماهه شاتل اومدم اما چون دانلود زياد هست ميخوام محدودتي نداشته باشه(رشت)
خوب اگر تایم شبانه صبا رو فاکتور بگیریم واقعا سرعتش عالی هست واسه اکانت شبانه و با 230 دان می کنه حداقل واسه من که این طوریه اونم تو عظیمیه که خیلی شلوغه ...
محدودیتی هم وجود نداره .
واقعا بهترینه به نظر من و کاملا مناسب واسه دانلودر ها ...
من خدوم 1.5 سال صبا داشتم بعد به دلیل یه مشکل رفتن شاتل اما بعد از سه ماه اینترنت فاجعه دوباره برگشتم صبا و خیلی راضی ام به خصوص و پینگ که عالی چون بتل 3 می زنم واسم خیلی مهمه ...
سلام عزیزم ببخشید ولی شما کلا پرت هستید !نقل قول:
بله حرف شما متین. ولی متاسفانه اینا چیزی رو از شما پرسیدند که خودشون بهتر جوابش رو میدونستند!نقل قول:
این قسمتش خوبه که حرف مشترک رو هم گوش بدند (نه اینکه از اون گوششون در کنند)
ولی نتیجش چی شد، اومدند نظرسنجی رو خراب کردند ، مولتی ایدی درست کردند و.....
سرعت افتضاحه بابا، چرا شاتل فقط برای من اینجوره!!! همه اش هم میگن سراسریه!
باز هم که که https رو مورد عنایت قرار دادن و صفجه بزور باز میشه!!!
سرور این سایت چرا این طوریه دائما از دسترس خارج می شه خیر سرتون ارتقا دادین همه چیو ...
بلخره کسی نگفت چه شرکتی بهتره از ساعت 1 تا 7 یا 8 صبح با سرعت خوب و بدون محدودیت هست من 4 روز دیگه تمومه آکانتم
تو رو خدا اینجا رو ببینید من 4 روز دیگه اکانتم تموم میشه الان ساعت 2 شب هست ببینید منو چطوری محدود کردن شما باشید 4 روز دیگه اشتراکتون با شاتل تموم میشه باز میایید قرارداد ببندید اخه یک انسان چقدر میتونه احمق باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
:37:
من سرویس محدود دارم.کی از fup در میام؟الان سه روز شده.
سلام داداشنقل قول:
اگر دنبال ساعت 1 هستی فعلا شاتل،آسیاتک و پارس آنلاین رو همه میشناسند (مگر یه شرکت جدیدی و به قولی درپیت)
مخابرات هم فکر کنم از 2 شروع میشه تا 6 یا 7 (بپرس)
صبا هم که از 3 (گفتند آسیاتک هم بعضی جاها از 2 تا 8 هست!)
دیگه خودت باید ریسک کنی و از این گزینه ها یکی رو انتخاب کنی (درضمن هیچکدومشون هم درجه 1 نیستند و ناخالصی دارند:31: