داش شبا چقدر میشه سرعتت؟ تو این تاپیک هیشکی سرعت دانلود شبانه نمیذاره چرا :n27: فقط عکس مقدار حجم دانلود شدشو میذارن فردا صبش :n22:نقل قول:
Printable View
داش شبا چقدر میشه سرعتت؟ تو این تاپیک هیشکی سرعت دانلود شبانه نمیذاره چرا :n27: فقط عکس مقدار حجم دانلود شدشو میذارن فردا صبش :n22:نقل قول:
نقل قول:
من شبا هم زیاد گذاشتم اگه بیدار باشم میزارم چون کارم زیاد شده حوصله ندارم فایل بچینم دانلود شه واسه اونه :D
نقل قول:
من پسر داییم 512 مخابرات داره سرعتش تا 70 کیلو میره کیفیتشم زیاد بالا پایین نمیشه پینگ بدیم نداره یعنی تو یوتوب فایل تصویری میشه باهاش دید
تست تک لینک پارس یعنی ادمو نابود میکنه:n08::n08::n08::n08::n08::n08:(خدای ش ما با همین رکوردا زنده ایم)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایا کسی توان رقابت داره؟؟؟؟؟؟؟؟
نبود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟:n07:نقل قول:
حالا رفقا خارج از شوخی کسی نمیدونه چه جوری میشه وضعیت تک کانکشن و سرور خارج رو درست کرد؟؟؟؟؟؟ از این وی پی ان های ایرانی هم گرفتم فایده نداشت؟؟؟؟؟ سرویس های igame و idownload چی؟؟؟؟؟؟ کسی میدونه اکانت تستشو کجا میشه گیر اورد؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مال منم همچی مالی نیس.... سرعت تک کانکشن من که از 260 هیچ وقت بیشتر نمیشه....تازه الان با اینکه نصفه شبه به همونم نمیرسه:نقل قول:
حالا خطها رو که رو 16 ببندن فکر کنم بشه 20 کیلو اونوقت با هم حسابی رقابت میکنیم...:n09:
سرعت تک کانکشنت از سرورای داخلی خوبه؟ از سرور خود پارس چطور؟نقل قول:
128 نامحدود
تک کانکشن فول سرعت رو میده
نه داخلی هم داغونه بابا بخدا از من اگه 256 کیلو بود راضی بودمنقل قول:
داخلیت خراب باشه راهی نداره... البته به جز فش دادن به پشتیبانی :n02:نقل قول:
تورنت مشکلی نداره... محدودیت خاصی نیست...نقل قول:
================
ساعت سه و نیم گذشته منم این پستو توی خواب فرستادم :34:
سرویس 512 حجمی.
سرعت درست شده فک کنم مشکلات این چند وقت بخاطره کمبود پهنای باند و شلوغی شبکه بوده...