نقل قول:
واقیعته ، چه شما خوشت بیاد چه نیاد . چه منم خوشم بیاد و چه بدم بیاد، واقعیت رو نمیشه کتمان کرد
عزیزم هر واقعیتی قسمت خوب داره و قسمت بد
منم نمیگم شما دروغ میگی!میگم یه قسمتی از واقعیت که خوب هست رو به صورت کامل نمیگی!
نقل قول:
وقتی بین خودشون زدوبند میکنند که فلان منطقه رو فلان شرکت فقط ساپورت میکنه شما چی میتونی بگی؟
این حرف خنده دار ترین حرفی بود که می شه زد!!!خداییش به نظرت اصلا همچین چیزی ممکنه؟:31:
نقل قول:
یه چیزی میگم ممکنه باور نکنی، ولی بدتر از اون چیزی رو که فکر میکنی خود پشتیبانی شاتل قبول داشت و تایید کرد ( گفت آقای فلانی این چیزا رو به مشترکهای جدیدمون که نمیتونیم بگیم ولی شما چون مشترک قدیمی ما هستی و...........) حالا شما از پشتیبانی شاتل هم بالاتری الله اکبر.....
اول از همه که سطح سواد پشتیبان ها اکثرا در حد هویجه و طی چندباری که من باهاشون تماس گرفتم دقیقا به حرف دوستان که میگن"از روی یه برگه یه چیزی رو می خونن"رسیدم:31: توی پست شما هم نفهمیدم که پشتیبان شاتل بهت چه گفته...
نقل قول:
اصلا اینطوری بگم: کاربری که دلش بخواد شرکتی که ازش سرویس میگیری کیفیتش رو بالا ببره کاربر واقعیه نه اون که کورکورانه فقط تعریف میکنه
من میخوام این شاتلی که ازش سرویس میگیریم بهتر بشه و تا وقتی که مشترکش باشم عیب و ایراداش رو میگم (
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
) همه هم عقل و شعور دارند خودشون حساب کتاب میکنند که کی درست میگه و کی اشتباه
حالا شما بگو چند مرده حلاجی............
من اون لینکی که شما دادیو خوندم...چیزایی که شما به عنوان تعریف حساب کردی ایناس؟
عکس از سرعت 0.07 مگابیتیت در زمان محدودیت شبانه به دلیل دانلود رایگان زیاد؟
یا پیشنهاد به کاربر دیگه ای که اگه شرکت های دیگه بدتر از شاتل بودن شاتل بگیره ؟؟:31:
نقل قول:
1.برادر من
شیرینگی وجود نداره که بخواد به بعضی مثل شما سخت گذشته باشه و به بعضی خوب
میگم
تمام سرعت ها با برنامه بین یوزر ها تقسیم میشه برای هر یوزر حساب مجزا تشکیل میشه
حالا شما از چی شاکی بودی خدا عالمه
اینکه به خاطر دانلود بعضی افراد سرعتت شما کم شده به تجربه میگم معمولا جواب پشتیبانی برای پیچوندن من و شماست .
اساس کار ADSL بر اساس شیرینگ پهنای باند هست در ایران
شما متوجه منظور من نشدی!یه شیرینگ کلی هست که پهنای باند زیادی رو بین کاربرا به اشتراک میگذارند حالا قبلا توی شب در ساعات شابانه به قدری دانلود ها زیاد بود که ترافیک بیش از حد بالا می رفت و عملا اجازه استفاده از وبگردی و بازی های آنلاین رو از بقیه می گرفت
نقل قول:
3.برادر من محدود کردن یعنی قانون شکنی چه یوزر قبول کنه چه نکنه
مثل اینکه من بیام بگم این بابا دزده ولی قصدش رابین هود بازی بوده و برای خودش چیزی نمیخواد
این قانون شکنی از رتبه اول کشوره سر زده و این نیاز به اطلاع رسانی داره . نه سرپوش گزاری
چون شرکت متوجه میشه تقاضای کاربر چیز دیگه ایه(که صد البته میدونه)
تمامی کاربران همیشه دنبال دانلود هستند
مگر یک کاربر با تعداد پست زیر 20 بیاد بگه نه من نمیخوام دانلود کنم .
دقیقا منظور من همون جمله ی بولدی که کردی هست
من نمی گم به کاربرا نگین که محدود می شن و خودم هم همیشه به کاربران جدید گفتم که شاتل محدود می کنه
من میگم که همینجور که بدی هاشو توی بوق و کرنا(؟) می کنید خوبی هاشم بگید و تناسب رو رعایت کنید
نقل قول:
اما بدون شیرینگ تصور نفع برای دیگر کاربران کاملا باطله چون حق اونها با برنامه تقسیم کننده سرعت محفوظ بوده واضحه که این محدودیت برای سود بیشتره
این جمله ات غلطه و دانلود بقیه روی کیفیت اینترنت (چه سرعت و چه پینگ) بدجوری تاثیر می ذاره...
نقل قول:
اصلا دلیل شاتل برای افت سرعت شبانه در مقایسه با روزانه دانلود کردن زاد افراد در ساعت رایگان هست .
کسی که موند انقدر بیکاره که از 1 تا8صبح که گاه از 3 تا 8 صبح هم میشه بیاد وب گردی کنه (بد برداشت نشه اگر باشه من بهشون احترام میزارم و) شاتل جای مناسبیه
اما کسی این کار رو نمیکنه چرا؟ چون کسی که دانلود نداره شب خواب راحتش رو رها نمیکنه
در ای حالت مگه روز رو از آدم گرفتن؟؟؟ با 3 گیگ در ماه میتونه روزی 100 مگ سایت بالا بیاره
هر آدمی میدونه اگر یک کار تحقیقاتی سنگین هم بخواد بکنه صد مگ نمیشه
این یعنی تنها گیمرها و دانلودرها شب ها پای کام هستن که شاتل برای هر جفتش مزخرفه
من یه سوالی ازت دارم
اگه شاتل توی تمام این زمینه هایی که گفتی آشغاله چرا بعد از 9 ماه قضیه ی محدود سازیش هنوز پرکاربر ترین ISP ایرانه؟
چرا با وجود قیمت های مفت اینترنت مخابرات کاربرانی که دنبال محتوای متنی هستند از شاتل می گیرن و سراغ مخابرات نمیرن؟
چرا با وجود مخابرات که یه شرکت دولتی هست و کلی شرکت بهتر(از نظر شما) تمام جوایز رو به شاتل می دن؟
نقل قول:
5.شاتل فقط برای وب گردی خوبه شما فقط میتونی اطلاعات متنی رو بگیری
اما اگر دیدی یک دی وی دی آموزشی در یک سایت خارجی هست که تا100سال آینده نمیاد ایران باید گوشت خودت رو بخوری
چون سرویست ممکنه محدود بشه
تهش به این خفت رضا میدی و ماهی 4 تا دی وی دی میگیری از ترس اینکه محدود نشی که خوب اونم تضمینی نیست .
الان دوست من داره شبی یک گیگ دان میزنه تا سر ماه 30 گیگ میشه با همین سرویس همین پول همین سرعت روزانه حالا 20 تا کمتر که بی تاثیره
این نامردا سر 18 گیگ پخ پخ میکننت .
با اینترنت 128 کیلوبیت انتظار داری چندتا dvd دانلود کنی؟
سعی کن یه کم منطقی روی جمله ای که میگم فکر کنی:
به نظرت یه پشتیبان شاتل ساعت 4ه صبح پا می شه جواب می ده؟
یه مثلا برای 300 تا کاربر پشتیبان اختصاصی بزاره که بیاد گولتون بزنه؟
آخه آدم چه قدر می تونه بی منطق باشه که به خاطر تحمل حرف مخالف نداشتن به بقیه اَنگ و تحمت بزنه؟:19:
نقل قول:
شرمنده ها، ولی متاسفانه شما خودتون تفاوت سرویس اشتراکی و اختصاصی رو نمیدونید، اگر میدونستید، میفهمیدید که وقتی رو سایتشون جلوی توضیحات سرویس های Art نوشتن Valid به این معنیه که IP اختصاصیه!
البته کاملا مشخصه که این هم از ترفندهای تبلیغاتی شاتله...
تا جایی که من می دونم:
این شمایی که فرقشو نمی دونی
اونی که به معنی IP اختصاصی هست Ip static هست که در مقابلش Dynamic IP هستش:46:
برای اطلاعات بیشتر اینجا رو مطالعه کن:
نقل قول:
آقا جان خودتو زدی به اون راه یا مارو گرفتی یا خدای ناکرده .... من دارم میگم وظیفه شاتل اینه که ار همون روز اول که مشتری میاد و کاربر شاتل بشه همون روز اول به طرف بگه اقا جان شما اگر اینقدر دانلود مجانی کنی محدود میشی باید اینقدر دانلود کنی که محدود نشی و آقای
همه دوست دارند از شب تا صبح دانلود مجانی کنند ولیهیچ کسی نمیدونه که سقف دانلود چقدره همه هم دانلوذهای حجیم مثل بازی و فیلم دارند پس این وظیفه شاتل هست که بجای ماست مالی کردن به کاربرش همون روز اول بگه که شما اگر در ماه از 15 گیگ بیشتر دانلود کنی محدود میشی پس وقتی نمیگه و با گفتمن کلمات اشتراک و این حرفها حرف اصلی رو نمیزنه این یعنی اینکه صداقت در کار نیست حالا دوباره شما بیا باز همون حرفهای تکراری پشتبانان شاتل رو برای من بگو که این وظیفه ما نیست که بگیم تو قرارداد نو.شته اشتراکی اشتذاکی یعنی تقسیم شده به 10 نفر سرعت مجاز شما 16 هست شما نباید زیاد دانلود کنی و....... من تمام حرفم اینه که روز اول باید بگه اگر اینقدر بیشتر دانلود کنی محدود میشی میدونی چرا نمیگن برای اینکه اگر همون روز اول بگن سقف دانلود شما در ساعات رایگان 15 گیگی بیشتر نیست شک نکن که خیلی ها میگن خیلی ممنون و خدانگهدار پس تنها دلیل نگفتنش اینه که طرف نترسه و فرار نکنه چون خودشون هم میدونند خیلی ها فقط برای دانلود رایگان میان به این شرکت و اون شرکت فقط جون هر کسی اگر باز می خوای حرفهای تکراری بزنی خودتو خسته نکن چون منم باز میام همین حرفم رو کپی پیس میکنم دوباره سعی کن حرف جدیدی بزنی
عزیز من صداقت در کلام معنی نداره!شما باید ببینی قرار دادی که جلوت میزارن چی میگه!
طبق اون قرارداد تمام کارهای شاتل(با فرض غلط اینکه کاربران پرمصرف رو محدود نمی کنه و اونها رو با هم شیر می کنه)
این نظر شماست که شاتل باید بگه ماهی چه قدر دانلود رایگان داشته باشم
نظر شاتل اینه که با بازی کلمات و FUP مقدار دقیقی رو نگه
حالا شما می تونی شاتلو انتخاب کنی یا بری سراغ شرکت دیگه ولی بعد از اینکه شاتل رو انتخاب کردی نباید بگی شاتل نامردی کرد!
نقل قول:
مشکل من برطرف شد و دیشب سرعت 260 k ! داشتم امیدوارم موقتی نباشه. تو ایملشون جواب داده بودند که با توجه به سرویس
512 من سرعت قانونی من باید بین 6.4 تا 64 باشه !
نه عزیزم شاتل بی شک محدود می کنه و اگه مشکل پهنای باند مورد نیازش حل نشه اینکارو ادامه هم خواهد داد:46: