دوستان این فیسبوک پارس آنلاین مال خودشونه یا تقلبیه؟
Printable View
دوستان این فیسبوک پارس آنلاین مال خودشونه یا تقلبیه؟
خودشون میگن اینا نقشی تو این که کاربر از چه مسیری به اینترنت وصل میشه ندارن و مسئولیت با شرکت زیر ساخته. منم چند وقته ( از همون وقتی که کیفیت سرویس های پارس آنلاین یه دفعه از این رو به اون رو شد) از این آی پی های عجیب و غریب خیلی میاد واسم. چند روزه تو اسپید تست محلمو تو نقشه به جز سلیمانیه عراق که همیشه بود اصفهان یا کهکیلویه و بویر احمد میزنه :n02:نقل قول:
مرسی از توضیجاتت. حالا ما اگه بخوایم پینگمون بهتر بشه (نه تو بازی) این کارهارو بکنیم تاثیری داره؟نقل قول:
آقا یکی این سوال منو جواب بده دیگه :n14:
نقل قول:
من سرویسم 2 مگی هست که روی 9 مگ بسته شده. بالاترین سرعت روز در بهترین حالت حدود 6 مگابیت بر ثانیه هست. ولی بیشتر رو حول و حوش 3 مگابیت بر ثانیه میچرخه. اینم تست الانم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شب هم بین 0 مگابیت بر ثانیه تا 80 مگابیت بر ثانیه متغیره. شب اگه بیدار بودم عکسشو میذارم واست.
منم ٢ مگ دارم روي ٩مگ بسته شده ولي ديدم بعضي دوستان گفتن روي ١٧ بسته شده ميخواستم بدونم بالاترين سرعتي كه ميبندن چنده + عكس.
Sent from my iPhone using Tapatalk
به نظر من که تاثیری نداره.....نقل قول:
سرعت شبانه با وی پی ان داخلی خوب میشه؟
Sent from my GT-I9300
از دوستان کسی تا حالا پهنای باند اختصاصی از پارس گرفته؟ قیمت هاش رو کسی میدونه؟! من 4 شنبه 5 شنبه هر چقدر تماس گرفتم کسی برنداشت! یعنی خیلی جالب بود بعد 45 دقیقه که صبر کرده بودم میگفت شما نفر اول هستید ولی کسی ورنمی داشت!
بعد یه سوال دیگه الان من پهنای باند اختصاصی بگیرم مثلا 512 یا 1 مگ
سرعت 512 همون 512 باید باشه 1 مگ هم 1mb درست میگم؟!
برای خانگی هم میخوام که اینم نمیدونم به خانگی میدن یا فقط شرکت و سازمان ها...:n13:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدا رو شکر وضعیت خوبه ولی شبانه آشغاله. نهایت سرعت شبانه 100 با دانلود منیجر.
بچه ها اگه میشه از این DNS ها پینگ بگیرید و بزارید ببینم چطوره واسه شما:
209.244.0.3
209.244.0.4