من آخرش رفتم های وب گرفتم
Printable View
من آخرش رفتم های وب گرفتم
من اینترنت از های وب گرفتم گفتن 16 مگ هست اما نشد گذاشتن روی 8 مگ اما 8 مگ خیلی نویز داره الان روی 2 مگ گذاشتن باید چکار کرد که درست بشه گفتن به مخابرات نامه دادیم تا درستش کنند امیدوارم درست بشه
دوستان الان سرویس یکساله اروزن قیمتی های وب داره ؟
بشخصه دو تا سرویس یکساله دیدم که انصافا گرونند نمیتونم یکجا بگیرم همچین سرویسی رو
اینستا و تلگرام سرعتش چطوره؟ قبلا کجا بودینقل قول:
کندی دارم حس می کنم احتمالا به خاطر خیمه شب بازی پیش رو هست !!!!
قبلا شاتل داشتم هی محدود میکرد الان های وب گرفتم چون هنوز مخابرات نتونسته نویز را از بین ببره بردن روی 2 مگ برام . تلگرام و اینستا که خیلی خوبه / شاتل واقعا گرگ بود تازه زورشون میومد از روی شاهکار منو حذف کنند
منم شنبه ي شنبه جمع مى کنم از شاتل و ميام، الان سرويست چيه!؟نقل قول:
دوستان گرامی بنده دوتا فشفشه 100 گیگ که یکیش یک روزه و یکی دیگه 6 روزه هست رو دارم این مقدار حجم مورد استفادم نیست اگر به کار کسی میاد با یک قیمت منصفانه از طرف خودشون اعلام کنه اگه به توافق رسیدیم کدهاش رو میدم خدمتش
در مورد کیفیت و ثبات های وب بنده نزدیک 5 سال هست مشترک های وب هستم خدماتشون فراز و نشیب زیادی رو داشته تا قبل از تصویب این مصوبه 253 که حجم آپلود رو محاسبه کردن بنده از بیشتر موارد خیلی راضی بودم اما بعد از این مصوبه و برداشتن بسته های مناسب و بصرفه الان مجبورم دست به عصا باهاشون راه بیام برای کار و استفاده من بسته ها و فشفشه های قبلی خیلی بهتر و بصرفه تر بودن الان مصرف ترافیکم با همون شرایط قبل خیلی بیشتر شده و زودتر تموم میشه تا چند وقت پیش قطعی زیاد داشتم که ممکن به نویز روی خطم بخاطر افزایش سرعت دانلودم مربوط باشه اما فعلا بهتر و کمتر شده و ثبات پایدارتری داره پینگ داخل 35 و پینگ گوگل حدود 160 هستش سرعت دانلودم هم حدودا 1.5 مگ در ثانیه هستش نکته ای که باید دوستان در نظر بگیرند اینه که کیفیت خدمات های وب وابستگی زیادی به مرکز مخابراتتون داره من بعد از اون مصوبه تصمیم گرفته بودم جمع کنم اما وقتی با شرکت های دیگه و قیمت ها و بسته هاشون مقایسه کردم باز دیدم های وب نسبتا ازشون مناسب تر و بهتر هست فعلا هم باهاش میسازیم ببینیم شرایطشون چطوری پیش میره اما از انصاف نگذریم این هدایای تولد و ستاره هاشون باز یک مقدار کارهاشون رو جبران میکنه :n01:
دوستانی که های وب دارن لطفا کیفیت سرعت تو سرورهای خارج بگن چطوره ارزش داره شاتل جمع کنم یا نه
من های وب میخوام برای iptv-kodi بگیرم اگه سرعتش 400 به بالا تو روز و شب تضمینه تغییر بدم برای مصرف 3-4 گیگ در روز
در های وب هیچ تضمینی وجود نداره سرعت و پینگ در شب و روز کاملا متفاوت هست و کم و زیاد میشه.نقل قول:
سلام دوستان
الان تقریبا یه 8_9 ماه هست شاتل دارم تا قبل از عید هم از سرعت خیلی راضی بودم هم از پینگ...
کیفیت خطم هم خدا رو شکر خیلی خوبه خطم تا 16 مگو راحت جواب میده
ولی از بعد عید پینگم اومده رو 180_190
سرعتم هم به بهونه کمبود پهنا مرکز مخابراتی آوردن رو 9 مگ:n29:
حالا دوستانی که های وب دارن اگر کیفت خط تون خوبه از خدمات و پشتیبانی و سرعت و پینگ راضی هستین؟؟!!
خلاصه یه راهنمایی بکنین ببینم ارزش داره بیام های وب؟؟!!
اهواز هستم (مرکز مخابراتی امام خمینی)
برای ps4 یا IPTV فقط مخابراتنقل قول:
های وب تو بهترین حالت پینگ اش بالای ۲۰۰ هست ، از نظر سرعت و پینگ های وب تعریفی نداره ، شاتل ازش بهتره ، اگر دنبال حجم بالا با هزینه کم هستی ، های وب خوبه ، اما از نظر کیفیت نه.نقل قول:
پینگ من تو بدترین حالت رو 150 هستنقل قول:
شب ساعت 2 اینا بهترین حالتش تا 120 هست تا امستردام 130 تا لندن ترکیه هم سوپرانلاین استانبول140
خداروشکر واسه من پینگم ثابت میمونه و قطعی ندارم ولی سرعتم همیشه زیر 500 هست حتی تک کانشن و مولتی کانکشن هم همین سرعته شب که خط وضعیتش بهتر میشه واسه چند ثانیه تا 8 مگابیت هم میره ولی باز برمیگرده به سرعت قبل
اینم تست های الان
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرور تلگرام
بنظرم بايد هرکسى شخصا خودش تست بکنه ببينه وضعيتش تو منطقه و مخابرت مرکزى خودش چطوره وگرنه با نظرات ادم ب شک مى افته( البته تاثيرگزارى مباحث دوستان هم کمک مى کنه اما شهر ب شهر و خونه ب خونه فرق داره!!!)
من حجم 70 گیگ گرفتم اما چقدر زود تموم میشه
دقیقانقل قول:
مرکز با مرکز و سیم کشی و اینا فرق داره
شما نیومدین رو های وب هنوز؟
بنده هم همین حس رو دارم پیروز گرفتم احساس میکنم با میزان مصرفیم تطابق ندارهنقل قول:
من مشکلی با مصرف حجم ندارم
ولی چیزی که جالبه برام ، این همه سایت داخلی باز میکنم بعد دو روز تو قسمت Domestic فقط میزنه 60 مگ !!! اصلا امکان نداره این همه سایت 60 مگ حساب بشه ! به نظرم سیستم داخلیشون یه کم مشکل داره !
این پینگ من هست ، تو ساعات خلوتی یکم بهتر هست ، اما در کل همینه ، برای شما احتمالا مرکزتون کیفیت بالاتری داره.نقل قول:
نقل قول:
من والا خواستم فردا جمع کنم از شاتل ولی چون تا15خرداد مهلت سرویسمه و بعدش تخلیه می کنم...
واسه شما حجم اضافی کم می شه!!!!؟؟؟؟ من 70گیگ مصرفمه اگه بخوان کم کنن که حوصله گیگ خریدنو اصن ندارم:n03:
هر ۱ گیگ حدود ۵۰ مگ دزدی داره دقیقا نمیدونم پای چی میرهنقل قول:
بعد سیستم داخلی خارجیشونم دقیق عمل نمیکنه
هر ۱ گیگ حدود ۵۰ مگ دزدی داره دقیقا نمیدونم پای چی میرهنقل قول:
بعد سیستم داخلی خارجیشونم تفتیکش دقیق عمل نمیکنه
بازم خوبه نسبت ب دزدىوهاى گيگى شاتلنقل قول:
من ک مثلا نامحدود دارم ،فقط واسه وب گردى و باوجود کنترل مصرف روزى س گيگ کنترل مى ندازه و منم مطمئنم س گيگ مصرف نکردم
والا من میخواستم بپرسم که های وب چگونه است؟نقل قول:
خط بنده روی 16 مگ بسته شده و موقع دانلود با IDM سرعتش بیشتر هستش بین 1.5 تا 1.6 مگابایت در ثانیه بطور ثابت، هرساعتی از روز هم که تست زدم نوسان چندانی نداشته :n06:
خوبه انصافانقل قول:
من که رفتم سیم یه تیکه گرفتم از خود سیم اصلی از تویه کوچه کشیدم تا پای مودم مشخصات خط رو پیوست کردم.
ایده عال ترین حالت 1مگ میشه .میگن روی 16 بستس ولی من تا حالا ندیدم بیشتر از 1 بشه دانلود کرد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
کیفیت خط که عالیه روی 16 هم بستن
دوست عزیز اینکه میگی با سیم جداگانه ازکوچه کشیدی مستقیم جدا ازسیم کشی تلفن سیم دیگه گشیدی یا کلن تلفن بخیال شدی سیم ازکوچه کشیدینقل قول:
آقای فدایی من باورم نمیشه این کیفیت خطتون باشه اولش به چشمام شک کردم آقا SNRت 157؟!!! هست؟:n04: :n04: :n13:
آقا واقعا خوش بحالت :n24::n02: میدونی SNR من روی چنده؟ با سرعت 8 مگ روی 13 با سرعت 16 مگ روی 6.2 :n21::n28: با این SNR پناهندگی میدن
کشش خطم هم نهایت 14 تا 15 مگ که بیشتر از اون SNR تعطیل به کل آقا من واقعا نمیدونم کیفیت خطتتون هرکی ندونه فکر میکنه فتوشاپه :n31:
خطتتون تا حدود 25 مگ هم کشش داره که روی 16 واستون بستنش یعنی با این شرایط شما باید حدود 2 مگابایت در ثانیه دانلود داشته باشید :n04:
کلا سیم کشی خونه رو بیخیال شدم،رفتم ازباکس داخل کوچه یه سیم تا مودم کشیدم،اونجا اسپلیتر زدم واسه تلفن خونه هم استفاد بشه:n02:نقل قول:
کلا اخلاقمه هر جا تا حالا برای خودم اینترنت گرفتم این کارو کردم.
فکر کنم اون ۱۵۷ ضربدر (1.) بشه > میشه اس ان آر 15.۷ ...بازم دقیق نمیدونم اگه اشتباه میکنم دوستان بگن:n10:نقل قول:
ولله اینقدر شما تعریف کردی از خط ،یه لحظه فکر کردم خارج از ایرانم!
مشکل همینه میگن مرکز کشش ندارهنقل قول:
الان که هنوز 1 هفته ای هست که خوب شده،گاهی وقتها نهایتا میشد 400 کیلوبایت از سایتهای داخلی دانلود کرد...
بله فکر میکنم حق با شماست الان واسه خودم رو چک کردم نوشته بود db ام واسه شما 0.1db که احتمالا میشه 15.7 اما خوب باز تقریبا دو و نیم برابر 6.2 هستشنقل قول:
فکر کنم اون ۱۵۷ ضربدر (1.) بشه > میشه اس ان آر 15.۷
بعید نیست علتش به احتمال زیاد مرکز مخابراتیتون باشه یکی از معایب انحصار مخابرات همین مسائل هستش
بجاش من سرعتم تقریبا دو و نیم برابر از شما کمترهنقل قول:
جون داداش یه عکسی از این شاهکارت بگیر واسم ببینم تو اون پست توی کوچه چطور وصل کردی اون تلفن رونقل قول:
lمگه میشه؟نقل قول:
اصلا اون پست داخل کوچه هم ممنوع هست و هم اینکه اصلا کسی نمیتونه تشخیص بده کدوم زوجها مربوط به خونه خودشون هست.ما الان 3 تا خط دارین تا حالا که مامور اومده چک میکرده خودش از روی برگه چک میکرد. کلا ببینن دیگه هیچی به عالم و آدم باید جواب پس بدید.
الان منم اس ان آر روی 16 مگ در مخابرات اس ان آر 30 دارم و در خونه با سیم مخابرات اس ان آر 25 دارم ولی به داخلی خونه اس ان آر 11 تا 8 دارم اگر به سیم مخابرات بزنم اس ان آرم 19 میشه. خب لزومی نیست که به سیم داخل پس مخابرات زد چون سیم درب منزل با اون هیچ فرقی نداره.
عزیز دل عکس گرفتن ندارهنقل قول:
مگه سیم نیومده داخل منزل؟؟همون رو وصل میکنی به سیمی که میخوای
فقط وقتی خواستی سیم جدید بندازی دقت کن ببین رنگ سیمهای خط خونه چیه بعد داخل پست سیمی که میخوای رو مستقیم وصل کن اونجا
4تا سیم مگه سخته پیدا کردنشنقل قول:
به دوست عزیزمون الان توضیح دادم☺️
در مورد غیرقانونی بودنش که من اطلاع ندارم☺️
یه آشنایی دارم که مخابرات کار میکنه،خودمم برای سیمکشی باهاش رفتم تاحالا انصافا چیز خاصی نیست...
اکثر دوستان که مشکل خط دارن اگه یه زحمتی به خودشون بدن و برن حتی از همون پریزی که مخابرات براشون گزاشته یه سیم یک تیکه تا مودم بیارن مشکلی پیدا نمیکنن از لحاظ Snr
نمیدونم تا حالا وقتی سیم بانهای مخابرات سیم تلفن رو وصل میکنن دیدین یا نه...اگه سیم کم بیارن همینطوری الکی تیکه میزنن و نویز و این حرفها هم براشون مهم نیست
سیمی که بدای منزل ما وصل کرده بودن تویه 4متر 3جا تیکه بود! حالا خودتون حساب کنین!!
الان مبین نت داره زور میزنه که خیلی ارزون بده بسته یه ترابایت میده1 تومن با دو ترا شبانه که شبانه اش تا 4 مگ محدوده:n08:و کلا اگ شبانه رو حساب نکنیم روش این یه تومن با یه ترا حجمی ک داره میده گیگی هزار تومن میشه
ولی های وب با همین 1 تومن میشه تقریبا 2 تا بسته 840 گیگی خرید حدود 1700 گیگ میشه که تقریبا گیگی 600 تومن میشه و محدودیت شبانه و بیخوابی شبارم نداره درضمن اگ مثل من تازه اومده باشین رو های وب ستاره هاتون بالاتر بره اون فشفشه های 6 7 ستاره ها حرف نداره هر 3 ماه میدن هم حساب کنین خلاصه خیلی ارزون تر میافته اگ کیفیت خوبی دارین مرکز صد در صد بیایین رو های وب اینایی ک از رو های وب میپیچن میرن خوشی زده زیر دلشون :n08:فقط تنها مشکلش از نظر من اینه ک بدرد گیمر ها نمیخوره و همه جا کیفیت ی دستی نداره ک یخورده شبکه اشون رو درست درمون کنن مدیریت رو بهتر کنن با کاربرا گرم تر بگیریین مثل پارس انلاین واقعا میترکونه تو ایران این های وب
مشکل های وب و کلا ADSL کیفیت بد خطوط تلفن هست ، الان من خط خونه ام نویز داره بیشتر از ۲ مگابیت نمیکشه ، اما TD-LTE اگر آنتن دهی خوب باشه تا ۴۰ مگابیت هم سرعت داره ، شهر ما که هنوز TD-LTE مبین نیومده ، اما اگر بیاد ، من حاضرم برای سرعت بیشتر ۴۰۰ تومن بیشتر بدم.نقل قول:
الان من با 4G همراه اول و ایرانسل راحت میتونم ، شبکه های آنلاین رو با کیفیت HD استریم کنم ، اما های وب استریم شبکه های HD باهاش غیر ممکنه ، اگر های وب هم انترنت اش با همین تعرفه رو روی بستر بی سیم ارائه میداد خیلی عالی میشد.