هر وقت میام این تاپیک باید خودمو برای یک خبر بد آماده کنم. نشد بیام ببینم مخابرات آدم شده و یه حالی به ملت داده. خدا هدایت/لعنت کنه اونایی که نمیذارن یه آب خوش از گلومون پایین بره
Printable View
هر وقت میام این تاپیک باید خودمو برای یک خبر بد آماده کنم. نشد بیام ببینم مخابرات آدم شده و یه حالی به ملت داده. خدا هدایت/لعنت کنه اونایی که نمیذارن یه آب خوش از گلومون پایین بره
دوستانی که بهار تا بهار گرفتن لطفا امتحان کنن که از 6 به بعد رایگانه یا نه؟
احتمالا فقط بهار تا بهار اینجوریه ، منم زنگ زدم به 2020 یکیشون گفت شبانه بهار تا بهار 1 تا 6 هستش ولی به بخش فروش که زنگ زدم گفتش ابلاغی که به ما شده طرح های بهار تا بهار 1 تا 7 هست، بازم بهش گفت میشه مطمئن بشین یارو رفت پرسید گفتش حتما 1 تا 7 هستش.
بازم معلوم نیست که این دزدها چی کار می کنن!
در ضمن من که طرح بهار تا بهار گرفتم همین امروز طرف های ساعت 20 بود به 2020 زنگ زدم و شماره کارتم بهشون دادم، طرف گفت 24 ساعت دیگه وصل میشه ولی ذقیقا ساعت 21:19 امشب :n02: پیامک اومد که اینترنت وصل شده.
دمت گرم داداش، اگه تونستی سرعت دانلود شبانه ات رو هم ببین چنده.نقل قول:
دستت درد نکنه.
سلامنقل قول:
ممنون درست شد ، من مشکلم با پسورد بود ، اولش نباید صفر میزدم.
ممنون:n16:
نه طرح عوض نکردمنقل قول:
اون طرح طلایی پاییزم رو یه خط دیگست که هنوز فعاله و فقط زمانش تموم شده
این طرح جدیدو رو یک خط دیگه گرفتم که رانژه نبود و باید رانژه میشد
کل کارا از 4:30 تا 7:30 انحام شد
خودم تو مخابراتم میدونستم خطم رانژه نیست
ممنون. مشکل من هم همین بود!نقل قول:
ممنون. مشکل من هم همین بود!نقل قول:
سلام دوستان
من باز ساعت 22 سیستم اسلیپ کردم برای دانلود
الآن 800 مگ هم به مخابرات بدهکار شدم من.
نمی دونم چیکار کنم.
هرکی میزاره دانلود.خودشم بیدار لاشه و ساعت 1 دی سی کنه.والا مخابرات اصلا سواد هیچکاری نداره
خدایا هر مسئول بی عورضه رو نیست و نابود بفرما.پول زیادی میگیرن اما چیزی حالیشون نیست.
رفیق، اینا پنل شون سرکاریه، فکر کنم ساخت بورکینافاسو باشهنقل قول:
اصلا به اراجیفی که اونجا می نویسه توجه نکن
محض نمونه دیروز که بعد از مدتها رفتم و فقط تونستم توی پنل پایینی لوگین کنم 250 روز و 40 گیگ باقیمانده ی دوره نوشته بود
اما الان که توی پنل بالایی هم تونستم وارد بشم همه چیز رو 0 نوشته! :n08: باز صد رحمت به پنل پایینی که کمتر قاطی داره و ننوشته 0 بلکه نوشته دوره هنوز شروع نشده!:39: البته تاریخشم مال 8 اسفند زده! فکر کنم اینشتین هم توی گور سکته ی ناقص بزنه چون نسبیت عام و خاص و سفر در زمان و همه چی رو آشنای آخر با این پنلش به زیر سوال برد:V18:
گفتنیه که اصلا طی یکهفته ی اخیر دانلودی نداشتم و امشبم فقط فکر کنم در حد 2 گیگ فایل برای دانلود گذاشتم که اوکی شد
اگه ترافیک من واقعا 0 می بود که الان (ساعت دانلود شبانه) باید خط قطع میشد.سرکاری یعنی همین
حالا برای خالی نبودن عریضه شاید اگه امروز یادم موند یک تماسی با 2020 میگیرم و میگم وصل کن به رییست و چند تا واژه ی لطیف نثارش می کنم با این پنل درپیتش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این سامانه جدید فقط یک قابلیت داره اونم ترافیک دزدی هستش.با این تفاوت که دو رقم آخر حجم ها رو برداشتن و حالا چند برابر قبل دزدی میکنن.
به نظرم اگه دزدی های مخابرات رو قوه قضاییه پیگیری کنه تو این چند سال یه چند هزار میلیاردی از حساب مردم کف رفتن، نمیدونم چقدر دم این مخابرات خراسان کلفته که هیچکی بهشون کاری نداره.
نمونه ادعای ما هم همین تاپیک که 1500 صفجه آه و ناله و داد و فریاد بر ضد این مخابرات لعنتی هستش.
ما که سپردیمشون به خدا
خواهش میکنم آقا حامدنقل قول:
ساعت 1 دی سی کردم و تا ساعت 7 ترافیکی کم نشده بود. فقط 50 مگ که اونم بین ساعت 12 تا 1 بوده. حالا برم ببینیم ظهر که میام چقدر ازم کم شده :n24:
الان شارژ من رو منفی نوشته. این یعنی چی؟
منم چند رور پیش شارژ کردم امروز می بینم زده زمان شما تمام شده است.ترافیکم رو زده 250 مگ.
:n21:
دی سی یعنی چی؟ :n13:نقل قول:
مال من که از ساعت یک تا 7 خودش میفهمه و از شارژم کم نمیکنه و نیازی به خاموش ، روشن کردن مودم نیست.
منظور شماچیه؟
دوستان برای ثبت نام طرح بها تا بهار باید سرویس فعلی رو تخلیه کنیم بعد ثبت نام کنیم یا نه ؟
من به 2020 زنگ زدم گفت نیازی نیست تخلیه بشه. راست گفته یا اشتباه ؟
دوستان من سه سال دارم از این مخابرات برای مغازم نت میگیرم . مصرف ماهانه میانگین 100GB بوده خلاصه بدجور جیب این مخابرات رو پر کردم و الان که تماس میگیرم واسه خرابی وضع نت و timeout های شدید جوابم اینه که اینترنت مخابرات واسه بازی نیست فقط صرفا برای صفحات وب هست . منم گفتم شما پس لطف کنید مشکل timeout رو حل کنید ما قول میدیم باهاش بازی انلاین نکنیم و بریم تو سایت ها واسه خودمون بچرخیم و جواب بعدیش این بود پس شما شماره تماس بدین تا با شما تماس بگیرن . الان 1 ماه بیشتر گذشته تماس نگرفتن . منم نامردی نکردم کلان رفتم روی خط دیگه مغازه یه نت از یه شرکت خصوصی گرفتم .
خلاصه واسه اون دسته از افراد که گیم انلاین بازی میکنن زیاد دلشون رو به مخابرات خوش نکنن چون اگه روزی نت خراب بشه هیچ ادم فنی مخابرات نداره که مشکل حل کنه و فقط باید صبر کنین و دعا تا مشکل خودش ردیف شه
حذف شود تکراری
من اصل مصرفتم گیم هست !جوری که بعد یک هفته 5 گیگ مصرف شده!:n27: (بازی lol -dota2 va.. حجم زیاد مصرف میکنه) تایم اوت داره ولی پینگش نسبت به سرویس قبلی صبانتم بهتره !در هر صورت امیدوارم اذیت نکنه و اینم در نظر بگیرید بعضی افراد مجبورن که مخابرات بگیرن!حالا یا فیبر نوری ان یا مثل من مسی ولی فقط از مخابرات میتونن سرویس بگیرننقل قول:
من وسط سرویس دیگم گفتم بهار تا بهار گذاشت ولی اون یکی حجمی بود سرعت از 1 مگ الان شده 250کیلوبایت !بخاطر بهار تا بهار!نقل قول:
نقل قول:
اگر 6 ماهه بود با صرفه تر بود چون مخابرات ماه به ماه کیفیت خدمات دهی فرق می کنه
دوستان امروز من تا ساعت ۷ دانلود کردم
طرح کمپین تابستانه از من کم کرده خدا لعنتشوت کنه
خدا لعنت کنه این مخابراتو که بعد ماه ها باز پای منو باز کرد به این فروم !!
لعنتی 2 شبه داره ازم کم میکنه برا دانلود شبانه !
من کمپین تابستون دارم 7 ماه پیش گرفتم !
زنگ زدم 2020 هیچی نمیفهمن ! البته تقصیر عوامل انسانی نست ! سیستماشون افتضاحه !
دوستانی که آگاهی دارن تکلیف دانلود شبانه چیه ؟ 1 به بعد DC کنیم درسته ؟
صفحات قبل یکی ا بچها نوشته بود که 1:45 DC شده بازم کم کرده که !
میشه بگید چقدر کم شده؟نقل قول:
دیروز 14 گیگ ازم کم شده بخش ریز کارکرد هم که باز نمیشه الان من از کجا پیگیری کنم!!!!
صف انتظار هم که تمومی نداره.
من از دیروز نمیتونم سرویسمو رو مودم تنظیم کنم و فقط باید به صورت کانکشن وصل بشم. از دوستان کسی میدونه مشکل چیه؟
خدا لعنت کنه این دزدا رو
سلامنقل قول:
شمارتون رو با هر دو حالت 511 و 513 چک کنید.
فقط اگه پسوردتون اولش صفر داره ، صفرش رو نگذارید.
موفق باشید
سلامنقل قول:
اگه با کانکشن وصل میشه ، س باید روی مودم هم سِت بشه.
چند بار امتحان کنید ، انشااللله که موفق بشید.
کسی تو سامانه زمان و شارژش قطع نشده؟
من دو روز پیش شارژ کردم الان کلا همه ترافیک و زمانم تموم شده فقط 0.25 مگ مونده و زمانم که چندم ماه بود شده -4 روز!
کسی این مشکلو نداره؟
در ادامه ی شاتهای ص قبل
الان فرصتی شد چک کنم از 40 گیگ، 14 گیگ برگشته!!!! باز خوبه مثل قبل 0 نزده:n08:
تماس گرفتم 2020 برای پرسیدن احوال خاندان رییس مخابرات، دیدم 50 نفر جلوی منن و دارن احوالپرسی میکنن
۲ گیگ داداشنقل قول:
دوستان تغییر زمان شبانه شایعه نبود از بنده امروز که تا ساعت ۷ دانلود کردم ۲ گیگ حجم کم کرده
همه بچه ها بیاین بریم شکایت کنیم چون زمانی که من داشتم طرح کمپین تابستانه رو میخریدم یک لیست بلند بالا پیشم گذاشتن که امضا کنم یکی از اوبند هاش این بود که حق تخلیه ندارم اگه این کار رو بکنم باید جریمه بدم
و اون جا ساعت دانلود شبانه رو هم نوشته بود ۱ تا ۷ حالا که تغییر دادان باید اونا جریمه بدن!!!!!؟؟؟؟؟
همه توی سایت شکایت کننن خواهشن
باید حقمون رو بگیریم
پس همه توی سایت شکایت کنن همش چند دقیقه وقت می بره
و اون کسایی هم که این شکایت ها رو بخونه و ببینه خیلی زیاد هست حتما یک کاری می کنه دیگه
چرا منم این اتفاق امروز برام افتاد سه روز پیش تمدید سرویس کرده بودم الان تمام روزها و حجمم صفر شده زنگ زدم به 2020 شمارمو یادداشت کرد گفت تا شب درستش میکنن اینم از اینترنت ما میشه یک روز مثل آدم اینترنت داشته باشیم .....نقل قول:
من مشکم حل شد زمان و حجم باقی موندم برگشت فقط یک 6 گیگ این وسط خورده شد زنگ زدن فایده نداره شنبه میرم بازرسی مخابرات تکلیفو مشخص میکنم ....
یه شبه 34 گیگ حجم رو خوردن .
بعد میگن همینه که هست :n03:
باز رفتیم شارژ کردیم.
باز شدن صفحه ibsng سرور مخابرات هم از این ور
اینو DDOS کنید D
دقیقا منم همینطوری شدم.نقل قول:
میدونی چطور شده، حجم های رزرو شده طرح قبلی رو برنگردوندن.
یکی میشه بگه ساعت رایگان کمپین تابستونی چند تا چنده؟
من چند روز پیش نتم خراب بود وقتی درست شد رفتم صفحه یوزر دیدم کلا عوض شده و اینکه اصلا نتونستم به اکانتم وصل بشم!511زدم 13زدم نشد ک نشد!الانم نتونستم !
اخرین بار قبل این قضیه رفتم سایت ،که اونم شارژم ته کشیده بود زده.
دیدم زده نرم افزار فلان و نصب کن و ال کن و .... اما انجام ندادم داداشمم گفت شاید کنترل نامحسوس باشه!والا منم گفتم بعید نیست ازینا، تا الان یادم ازین تاپیک نبودش!!اون نرم افزار تغییر یوزر و کانفیگ چی بود؟کیا اجراش کردن؟
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk
الان مشکل من حل شد روزها و ترافیک باقی موندم اومد ولی حجم رزرو شدم نیومد شما هم الان همین مشکل رو دارید؟نقل قول:
الان زدم 513 رمز هم بدون 0 زدم رفت اما چون با خط دیگه ای وصل شدم تاریخ ریز کارکرد رو که ردم نوشت
در عملیات ریز کارکرد مشترک به شماره تلفن خطایی رخ داده جالبه که خط رو دراین زمینه محدودش نکردم اما خوب اگه امنیتش جاهای حسابی که واقعا طرف هکر هست هم مثل همین الان عمل کنه!که بعید میدونم!
Sent from my GT-I9100G using Tapatalk