من باید برم لویزان .نقل قول:
بچه های عمران بیشترشون امریه غیر سازمانی گرفته بودن .
Printable View
من باید برم لویزان .نقل قول:
بچه های عمران بیشترشون امریه غیر سازمانی گرفته بودن .
سلام بچه ها
ماهم بالاخره ترخیص شدیم از آموزشی ( مرزبانی شهید رجایی کرمانشاه-پایه خدمتی اسفند 91)
امروز رفتم امریه رو گرفتم من خودم و خیلی از دوستام کد خوردیم دوباره همین 02.نقل قول:
خیلی ها هم کد خوردن لویزان بیشتر هم کد مخابرات و چنگال بقیه همشیراز و اصفهان.
الکترونیک هم کد خورد حسابداری هم کد خورد کلا اکثرا کد خوردن
سلام
الان ارتش به لیسانس ها چه درجه ای میده شنیدم می خواهد به جای ستوانی گروهبانی بده؟
دوستان ما صبح رفتیم شهید مدرس کرج شانس ما چه بارون شدید و جه هوای سردی شد منم که سرما نخوردم نخوردم درست دیشب قبل آموزشی گلودرد و سرفه اومد سراغم دیگه داغون تر شدم
جاش و رفتار فرماندها خوب بود البته روز اول بود دیگه واقعا این روزای اول میگن سخت ( کند ) میگذره اصلا امروز نمیگذشت
یه مرخصی فسقلی هم دادن تا 8 صبح فردا ( آخه یکی نیست بگه پدر آمرزیده تو که مرخصی میدی خب یه روز بیشتر بده )که اکثرا بی خیال شدن حتی تهرانی های ساکن شرق تهران من که غرب بودم و نزدیک ساعت 9 شب رسیدم خونه
سلام؛
من هم صبح براي اعزام آموزشي رفتم محل تقسيم (شهرك آزمايش اصفهان)، همه را گروه گروه كردند و گروه ما كه 20 و خوردهاي نفر براي نيروي انتظامي شهيد دستغيب جهرم بود را گفتند فردا صبح ساعت 8 بياين ترمينال.
دوستاني كه آموزشي رفتند، عينك آفتابي ميذارن ببريم يا گير ميدن؟
نه نمیزارن. برای ما تنها مواقعی که میرفتیم میدون تیر اجازه میدادن وسایل غیرسازمانی استفاده کنیم.نقل قول:
كلاً اجازه ميدن همراه خودمون ببريم داخل پادگان؟ (براي آموزشي ميگم)نقل قول:
يا دم در دژباني گير ميدن؟
وسائلي كه اجازه نميدن با خودمون داخل پادگان ببريم را چي كار ميكنند؟ ازمون تحويل ميگيرن؟ بعد بهمون تحويل ميدن يا ميره جزء اموال ضبط شده و ديگه بايد خوابشو ببينيم؟
کلا گوشی و وسایل تیز مثل چاقو و قیچی و فندک و اینا رو اصلا نبر! ممکنه بگن بعدا بیا تحویل بگیر و بعدا اون وسیله گم و گور بشه. عینک رو میتونی ببری داخل کاری ندارن. و از من میشنوی اگه آموزشی شهر خودتی به صورتی که هر هفته میتونی بیای خونه هفته اول چیز خاصی با خودت نبر. هفته دوم خودت دقیقا میفهمی چیا ببری چیا نبرینقل قول:
پس توي ليست وسايلي كه توي فورومها و وبلاگها بود، قيچي تاشو كوچيك نوشته بود، كارد ميوهخوري هم نوشته بود، اينا را هم نبرم؟نقل قول:
توي بعضي از ليستها، نوشته بود، دمپايي هم ببريم، لازمه يا بهمون ميدن؟
شلوار راحتي و تيشرت چي؟
نه بابا، من اصفهان هستم، آموزشي افتادم دستغيب جهرم.
ولي به خاطر متأهل بودن، احتمالاً هرچي مرخصي بدن، مجبورم بيام اصفهان.
ببخشيد خيلي سؤال پرسيدم.
مشكل اينجاست كه واقعاً همه چيز گنگ هست، هيچ مرجعي هم نيست كه جواب درست و حسابي به آدم بده و آدم بگه اين ديگه حتماً هست، حتي سايت خود نظاموظيفه هم... بيخيال، قسمت مشاورهش هم كه من يه سؤال در مورد بيمه پرسيدم، گفتند مربوط ميشه به يگاني كه خدمت ميكنيد (توي پستهاي قبلي نوشتم).
همهش تجربهي دوستاني مثل شماست كه لطف ميكنيد و جواب ميديد.
به هر حال باز هم ممنون.
نقل قول:
توی پادگان ما که اجازه نمیدادن قیچی و کارد ببریم ( مرزبانی شهید رجایی)
شلوار راحتی و تیشرت میتونی ببری تو ولی نیازی نداری مگه اینکه بخوای خوشتیپ بگردی :n06:
واژگونی اتوبوس سربازان در همدان و توضیحات سردار کمالی
» سرویس: اجتماعي - حوادث، انتظامي
کد خبر: 92020200976
دوشنبه ۲ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۸
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در پی واژگونی اتوبوس حامل مشمولان خدمت سربازی که روز گذشته در استان همدان رخ داد، جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح ضمن ارائه توضیحاتی درباره آخرین وضعیت حادثه دیدگان از پیگیری ویژه این حادثه توسط نیروی انتظامی خبر داد.
سردار موسی کمالی در گفتوگو با خبرنگار «انتظامی» خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این باره گفت: روز گذشته مطابق اول اردیبهشت ماه، اولین اعزام مشمولان دارای مدرک تحصیلی فوق دیپلم و بالاتر از آن در سراسر کشور انجام شد.
وی ادامه داد: متاسفانه در جریان یکی از این اعزامها که از وظیفه عمومی همدان به پادگان مالک اشتر ناجا در حال انجام بود، اتوبوس حامل 38 تن از مشمولان واژگون شد.
کمالی با بیان اینکه در پی این حادثه اغلب مشمولان به شکل سرپایی مداوا شدند گفت: اما یکی از این افراد دارای وضعیت جسمی نامناسب است که با هماهنگیهای انجام شده وی به یکی از بیمارستانهای مجهز در تهران منتقل میشود.
وی با اشاره به تبصره 4 از ماده 5 قانون جدید خدمت وظیفه عمومی به ایسنا گفت: بر اساس این قانون سربازان از زمانی که برای اعزام به یگان وظیفه عمومی مراجعه میکنند سرباز نیروهای مسلح محسوب شده و بیمهاند.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه تمام هزینههای درمان و امور پزشکی این افراد نیز بر اساس همین قانون بر عهده ستاد کل نیروهای مسلح خواهد بود، تصریح کرد: در این مورد نیز تمامی هزینههای مربوط به درمان این مشمول نیز از سوی نیروی انتظامی انجام میشود و مراحل آن در حال پیگیری است.
وی همچنین درباره تاریخ جدید اعزام این افراد و تسهیلات در نظر گرفته شده برای آنان خاطرنشان کرد: آن دسته از مشمولان حادثه دیده که به شکل سرپایی مداوا شدهاند و داوطلب اعزام به خدمت هستند میتوانند مراجعه و به خدمت سربازی اعزام شوند.
کمالی افزود: اما آن دسته از افرادی که مصدوم شده و یا شوکی به آنان وارد شده تا اول تیرماه سال جاری فرصت دارند تا خود را برای اعزام به خدمت سربازی معرفی کنند.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح همچنین با اشاره به وضعیت مصدومی که وضعیت جسمانی وی نامناسب است، نیز گفت: پیگیریهای لازم برای بهبود کامل این فرد انجام شده اما با این وجود اگر مصدومیت وی به گونهای باشد که نتواند خدمت خود را انجام دهد، پرونده وی در کمیسیون پزشکی بررسی و در صورت تایید علاوه بر اعطای معافیت، وی به عنوان مستمری بگیر نیروهای مسلح نیز محسوب خواهد شد.
جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه خوشبختانه دراین حادثه مورد فوتی گزارش نشده است، درباره علت این حادثه به ایسنا گفت: علت قطعی این حادثه از سوی پلیس راهور اعلام خواهد شد اما بر اساس ظاهر امر و اظهارات شاهدان بی احتیاطی راننده سهم زیادی در علت وقوع این حادثه ناگوار داشته است.
کمالی با اشاره به حضور مامور بدرقه به عنوان ناظر در این اتوبوس خاطر نشان کرد: اظهارات و گزارشات مامور بدرقه در خصوص این حادثه نیز موجود است و به ثبت رسیده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: پیگیریهای لازم در صورت مشخص شدن مقصر یا مقصران این حادثه از سوی نیروی انتظامی و دستگاههای مربوطه انجام خواهد شد.
سلام بچه ها :-) یه سوال . ارتش تو میدون حر جایی داره؟ الان که تو آموزشیم می تونم ازش پذیرش بگیرم؟ اگه برم اونجا راهم میدن تو؟ باید بگم با کجا کار دارم نیروی انسانی؟ من فوق لیسانسم احتمالش چقدره که تهران نیفتم؟ به جز میدون حر کجا دیگه به غرب تهران نزدیکه ؟ ممنون از جوابتون:n16:
سلام
آقا ما 01 با موتور میرفتیم ، تو قبض پارکینگش نوشته :
پس وجود پارکینگ چه معنایی داره ؟ :n02:
موفق باشید.
به سلامتی 2 هزار تومنم از حقوق این ماه من کم کردن!!!! تورم معکوسه!
سلام بجه ها
یه سوال داشتم. من میخواستم انحراف بینیمو عمل کنم. میخواستم ببینم تو خدمت مراحلش چطوره؟ چون پیش دکتر بهداری نمیخوام عمل کنم. دکتر خصوصی عمل میکنم
میخوام ببینم اول باید برم بهداری ناجا یا نه و یا اینکه برم عمل کنم بیرون و بعد برم بهداری خودمو نشون بدم واسه مرخصی؟ چون باید طوری باشه که غیبت نخورما و از مرخصی استحلاجی استفاده کنم.
ممنون میشم راهنماییم کنید. در ضمن ناجا خدمت میکنم
خسته نباشید دوستان.
من درسم تموم شده. حسابداری - کارشناسی خوندم. معدلم 16.82 و کارت فعال بسیج دارم.
می خواستم امریه بگیرم. اینو هم بگم که متاهل هم هستم.
محل سکونت من: مازندران-تنکابن-عباس آباد- سلمانشهر(متل قو)
یکسری جاها هست که زیر نظر بتاجا هست ( بنیاد تعاون ) و در غرب تهران هم نیرو پذیرش میکنن ولی نیاز به پارتی بسیار قوی و شانس مافوق تصور میخواد !نقل قول:
دوست من افتاده بود یه جایی نزدیک پارک ارم یا اونورتر که مربوط به شهرک سازی خانه سازمانی های ارتش بود
شما اگه نیرو زمینی هستی غیر از مورد بالا همون میدون حر شامل دانشگاه جنگ - دانشگاه امام علی - آمادگاه 501 و یکسری یگان های دیگه میشه
بله اونجا که رفتین باید برید نیروی انسانی با مسئول اونجا صحبت کنید
دوستان من فوق لیسانس عمران هستم و دکترا هم قبول نشدم:n03: باید خودمو کم کم آماده خدمت کنم:n25:
میخواستم ببینم برای امریه چطور باید اقدام کنم ؟
حتما باید پارتی و ... داشته باشم یا بدون این موارد هم میشه امریه گرفت؟
اگر نتونم امریه بگیرم چطور میشه افتاد ارتش و اونم تهران با توجه به تک پسر بودن
قبل از فوق من با لیسانس افتاده بودم نیروی انتظامی اراک اما خوب فوق قبول شدم و نرفتم، دوباره ناجا نمی افتم که؟
سلام دوستان
میشه کسی راهنمایی کنه
واسه امریه بنیاد مسکن اقدام کردم تمام مراحل رو گذروندم گزینش و ... کی مشخص میشه 100 ٪ موافقت میشه با اینکه 9 ماه مرخصی تحصیلی داشتم ولی بخاطر اینکه باید اعزامی 01.04 باشم دفترچرو فرستادم و خدارو شکر همون 01.04 اعزام میشم هنوز برگه سبز تیومده میخوام اگه اینجا جور نمیشه قبل از اینکه برگه سفید مشخص کنه کجا هستم خودو رو پذیرش سپاه یا ارتش کنم ... ممنون نیشم کسی از دوستان کمک کنه
دوست عزیز واسه امسال که پذیرش امریه ها اکثرا برج 02 یا 04 باید کاراتو ردیف میکردی که بتونی توی یکی از اداره های دولتی پذیرش بگیری من 3 ماه تلاش کردم پارتی هم داشتم ولی هنوز مشخص نیست..شما سعی کن خاتم پذیرش بگیری با توجه به مدرکت و تا اونجایی که میدونم اگه سابقه خدمت داشته باشی واسه امرییه یه سد جلو پات هست!!!
خیلی ممنوننقل قول:
راستش جایی که کار میکنم چندتا سرباز خاتم هم هستند واقعا مثل کارگر از اینا کار میکشند به همین دلیل نمیخوام امریه اونجا بشم
همین بنیاد مسکن یا نوسازی مدارس اگر بشه بهتره
راستی من 1 روزم خدمت نرفتم اعزام آبان بودم اما مهر ماه فوق قبول شدم
اون برات خدمت قبلی حساب نمیشه.نقل قول:
راستی من 1 روزم خدمت نرفتم اعزام آبان بودم اما مهر ماه فوق قبول شدم
منم همین شرایط رو داشتم. قبل کارشناسی ارتش بودم ولی نرفتم. بعد کارشناسی افتاد ناجا
خیلی ممنون از پاسخ به موقعتون :n16:حالا فردا برم میدون حر شاید اتفاق خوبی افتاد. راستی تو آمادگاه 501 باید نگهبان باشی؟ چون مثل اینکه درمانگاهه؟! دانشگاه ها چی امریه ای هستن؟نقل قول:
سلام دوستان من اعزامی 1/2/92 بودم افتاده بودم نیرو انتظامی مالک اشتر اراک اما چون تکمیلی داشتم و سابقه فعالی بسیج داشتم انداختمش عقب واسه 1/4/92 که پذیرش سپاه بگیرم/ دیروز و امروز صدبار رفتم اونجا میگن ما رشته مکانیک پذیرش نمیکنیم به سه چهار نفر از آشناهام هم گفتم یکیشون سفارشمو کرد ولی فایده نداشت بقیه هم کاری نکردن خلاصه پذیرش نشدم حالا به نظر شما کدم بازم میخوره مالک اشتر؟؟ یا امکان داره بیوفتم ارتش؟؟ به نظر شما برم از نظام وظیفه تهران درخواست کنم منو بندازن سپاه یا حداقل بندازنم ارتش؟؟؟ اصلا تو نظام وظیفه تهران کسی به حرفم گوش میده که بخواد کارمو راه بندازه؟؟ ممنون میشم کمکم کنید هرکدوم از سوالامو میدونیدلطفا راهنمایی کنید با تشکر
سلامنقل قول:
خوب چه رشته ای پذیرش میکردن؟
بعیده تو نظام وظیفه کسی حرف شما رو گوش بده....... فقط پارتی
تو یگان هم من دیدم برخی مسائل ساده رو هم طرف میره به پارتیش میگه چه برسه به مسائل مهمی مثل تغییر نیرو!!!
سلام. من یگان رو افتادم آجا یا فکر کنم همون ستاد مشترک هست. 10 ام همین ماه باید خودم رو معرفی کنم. کسی میدونه روز اول باید چجوری رفت؟ با لباس شخصی بریم؟ یا ربان قرمز شلوار رو بکنیم با لباس نظامی دوره آموزشی بریم؟ ستاره هم بخریم؟ کلا چجوری بریم;)
سلام بر دوستان عزیز
ما یکشنبه رفتیم تو 01 پذیرش شدیم برای آماده کردن لباس و ... گفتن بریم شنبه بیاییم. سوالی که داشتم این بود که روی اتیکت لباس برای فوق لیسانس چه بنویسیم ؟ ف . و یا ف ل . و !!!!
لباس شخصی چیه اخه داداش :n02:نقل قول:
شما نوار قرمز رو جدا کن یه نوار وظیفه (سبز یا خاکی) بزن. درجه و رسته رو هم بچسبون برو. اما بدون این چیزا (درجه رسته و...) هم بری روز اول کاری ندارن.
سلام
دوستان دیگه از خدمت خسته شدم بریدم نمیتونم دیگه ...چه توصیه ایی دارین؟
شرایطم سخته تقریبن متاهل هم هستم:n03:
توصیه برای کسایی که از خدمت بریدن.....
تحمل سختی
Click here to view the original image of 592x421px.
Click here to view the original image of 592x414px.
Click here to view the original image of 592x414px.
Click here to view the original image of 592x419px.
Click here to view the original image of 598x419px.
Click here to view the original image of 603x422px.
Click here to view the original image of 608x405px.
Click here to view the original image of 608x416px.
Click here to view the original image of 608x411px.
Click here to view the original image of 613x411px.
Click here to view the original image of 613x412px.
Click here to view the original image of 613x414px.
Click here to view the original image of 622x415px.
Click here to view the original image of 628x406px.
درد (سختی) را قبول کنید، آینده پرثمر خواهد بود
احساس نکنید کاری که میکنید رنج است، زیرا همیشه دلیلی برای آن رنج یا کار هست
پس با دردش روبرو شوید، دردی که با آن مواجه میشوید قطعاً خوشبختی را به دنبال خواهد داشت
از خدا بار سبک تر نخواهید، بلکه برای پشت قوی تر دعا کنید!
پست اصلی توسط
زده شده بود.....
اقایون از تعطیلی پنچ شنبه ارتش خبری نشد ؟از 18 ماه شدن چطور ؟ :n02:
حقوق این ماه سرباز های ارتش رو نریختن هنوز :n13::n13::n08: بابا بریزین بریم اینترنتمون رو شارژ کنیم دیگه :n08:
با سلام...نقل قول:
وقتی پست شما رو خوندم! ...
دوست عزیز توی خدمت چقدر تفاوت بین افراد قائل میشن! ... یکی مثل شما میخواد حقوق بگیره اینترنتش رو شارژ کنه ..
یکی هم مثل این دوست عزیزمون آقا محمد داره این طوری خدمت میکنه ...
دوست گرامی خداوکیلی این چیزا رو نگو که چهار نفر که وضعیت سختی رو در خدمت دارن تحمل میکنن از لحاط روانی هم داغون میشن...
__________________________________________________ __________________________________________________
خدا وکیلی خیلی زور داره توی این دوره و زمونه با این همه پیشرفت و دوربین و .... بیان و سرباز رو بفرستن دکل!...
سلام به همه دوستان
من یک سوال دارم هرکس میتونه لطفا کمکم کنه
اگه کسی 5 سال پیش اعزام شده باشه و 8 ماه از خدمتش رو هم رفته باشه و بعد دانشگاه قبول شده باشه ، بعد از فارغ التحصیلی ( که الان باشه ) باید چند ماه خدمت کنه ؟؟ ( طبق قانون قدیم یعنی 18 ماه یا طبق قانون جدید که 21 ماهه ؟؟؟ ) در ضمن آموزشی هم دوباره باید بره یا نه ؟؟؟؟ ممنون از همه دوستان
فوق لیسانس وظیفه که میشه ف ل ونقل قول:
اموزشی نیاز نیستنقل قول:
نوشته شده توسط mojtaba_barcamessi [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما طبق قانون جدید اعزام میشید 8-21=13 ماه
عجبـــ...........
دوست عزیز من ده بار پرسیدم که چه رشته ای را پذیرش میکنید جوابی بهم نداد اما چون ظرفیتشون کمه فقط افرادی که آشنای درست وحسابی دارن را پذیرش میکنن که البته آشناهای من در حد متوسط هم نبودن ولی خب بنده خداها تقصیری نداشتن.نقل قول:
حالا هم دیگه چاره ای نیست منتظر می مونم ببینم کدم کجا میخوره فقط نیرو انتظامی نباشه بقیش زیاد مهم نیست واقعا اعصاب نیرو انتظامی را ندارم چند از دوستام اونجا هستن به معنای واقعی صبور و حوصله دار شدن ولی اگر جز این بشن دیوونه میشن. خدمت هر جایی آدمو صبور و شکیبا میکنه ولی چون نیرو انتظامی 24ساعت با مردم درگیرن وقانون ثابتی نداره و آماده باش وسط تعطیلات و مراسمات داره یه اعصاب فولادی میخواد. خدا یه صبری به همه ی سربازها بده.
اینم دیگه از اون حرف بود دوست عزیز !!!!!!!!!!! چه ربطی داره ؟ پس اونی که میاد اینا رو اینجا می نویسه از چی استفاده می کنه و می نویسه ؟ ( از اینترنت )نقل قول:
و اینکه شارژ اینترنت من فکر نکنم باعث ناراحتی کسی بشه !:n13: از طرفی هر کسی برای خودش مشکلاتی داره و این دوره خدمت برای همه با میزان سختی کم و زیاد هستش :n22:
حالا نگفتید حقوقا رو کی میریزن :n02:
داداش ممنون. لباس شخصی رو خوب اومدما..:n02:نقل قول:
نوار سبز و خاکی دیگه از کجا اومد؟ مخصوص آجا هستش؟ آخه من هیچ ستوان سه وظیفه ای ندیدم شلوارش نوار داشته باشه. درمورد درجه هم من از یکی شنیده بودم که میگفت روز اول ما اجازه زدن درجه رو نداریم. یکی از بچه هامون روز اول درجه زده بود تعریف میکرد بهش گیر داده بودند.
راستی شنیدم رنگ لباسشون با لباسی که تو آموزشی میپوشیم فرق میکنه درسته؟
نوار وظیفه که همه میزنن اصولا. اما اگه نیرو زمینی باشی، تو ستاد آجا میتونی لباس فصل مخصوص نیروزمینی رو بپوشی (خوش بحالت میشه):n28:نقل قول:
من تو ستاد فرماندهی نزاجام، نامردا لباس فصل رو واسخ وظیفه ها از 6،7 ماه پیش ممنوع کردن :n03: اما تو ستاد اجا میتونی بپوشی
واسه درجه هام کسی گیر نمیده.
روز اولی که ما رفتیم یگان به اونایی که درجه نزدن گفتن وقتی تو امریه زده ستوان سه، پس باید درجه رو میزدید. اما گیر کسی نداد کلا. فقط گفتا فرداش درست کنید لباسارو.
تو هم چون لباست معلوم نیست استتار باشه یا فصل فعلا همینطوری برو، خودشون راهنماییت میکنن.:n26: