بگو بگیم ممد مخش را بزنه :31:نقل قول:
Printable View
بگو بگیم ممد مخش را بزنه :31:نقل قول:
ممد میشناستش :دینقل قول:
بگو بگیم ممد مخش را بزنه
ممد امیر ( بسکتبالیست ( آملیه(موکیو تیم سایتشه ))) اونو میگم:دی
ممد دست به کار شو :31:نقل قول:
ممد آی لاو یو :دی
سلام
چی میگه؟!! :دی
کسی کاری داشت با من منو صدا کرد اینجا؟! lol
می تونی به سرورش نفوذ کنی یا چند تا باگ برامون پیدا کنی :31:نقل قول:
دیگه ممد نیاز نیست خودش اومده
حالا هرکی هنر مخ زدن داره بسم الله :دی
بابا مخ زنی لازم نیست کهنقل قول:
دلیل بگم بهش می یاد بازی
ببین من 1.5 ماهه بازی را تموم کردم که اکثر اونایی که در بازی های دیگه می رسند به آخرش ول می کنندحالا ببین چه بازی باحالی هست که من هنوز 1.5 ماهه دارم بازیش می کنم :31:
امیر امیر
باگ سکه(gold) بزنی خوبه :دی امتیاز هم بد نیست :دی
باگ آیتم هم خوبه یک آیتم هست مخصوص تیم سازنده بازی اونو برای من بگیری عالی میشه=))
اونوقت تابلو می شه :31: زود بنت می کنند :31:نقل قول:
یعنی منو میخواین از world of warcraft یا تراوین بکشین اینجا ؟ :دی lol
پیییییییییییف اونا هم شد بازی بهت قول می دم این رو بازی کنی دیگه اونا را بی خیال می شی :31:نقل قول:
اینجا زیاد تورو معتاد نمیکنیم :دی اینجا هر 4 ساعت باید سر بزنی :دی متونیم گردون یوزرتو بندازن سر سعید (ویتامین) :دی تو فقط چند تا یاگ توپول موپول بزن :دینقل قول:
یعنی منو میخواین از world of warcraft یا تراوین بکشین اینجا ؟ lol
لازم نیست یوزر را بندازه رو سر من برات یوزرم ردیف می کنم لول 60 خوبه :31:نقل قول:
راستی ساسی مانکن تو کیش دستگیر شد : ))
بازم قبل از همه می خواهم خبر بدم اینم اینکه کلیه ورلد ها تا 1 دقیقه آپدیت خواهد شد :5::21:
امضا رو به منم ميگين ؟ :31:نقل قول:
كيه سيبيلاش رو چرب كنم بياد ؟ :31:نقل قول:
اه اه اه ، اون سياه پوسته رو ميگي ؟ :31: بگير الان ميپاشه : :2:نقل قول:
:31::31::31:
امير 24 ساعت وقت داري همه ي باگ هارو پيدا كني وگرنه زن و بچت گروگان گرفته شدن و همشون رو هر يك دقيقه كه از 24 ساعت بگذره ميكشم :31:نقل قول:
نه بابا اين نميتونه شورتش رو بالا بكشه ، من شورتش رو بالا ميكشم :31::31:نقل قول:
با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان .
اگه مردين يه باگ پيدا كنين ! عمراً بتونين :دي
فکر کرده bug پیدا کردن به این سادگی هاست !! این وست سیستمش خیلی خفنه کسی نمیتونه کوچکترین سوراخی پیدا کنه :31:
---------- Post added at 04:37 PM ---------- Previous post was at 04:35 PM ----------
با عرض سلام :31:نقل قول:
گفتم یادآوری کنم چون اونقدر بعد اون پست اسپم دادیم که اون پست مابین اونا گم شد
خدمت شما دوست عزیز : :31: :10:
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=4795721&postcount=15284
آره بهت بگم که بری یک عکس 1200 1600x بزاری ؟ :31:نقل قول:
نه براي اطلاعات عمومي ميخوام :Dنقل قول:
آره بهت بگم که بری یک عکس 1200 1600x بزاری ؟
بابا اطلاعات مفید !! :31:نقل قول:
نصفشو که گفتی : فقط من بلدم و به کسی نمیگم ! (اصلا نفهمیدم در مورد چی بود ! اگه hernando بود که فقط حافظ شیرازی نمیدونه) . بقیشم که تو weststats نوشته دیگه :27:
تنکس بای دِ وِی :دی
سوراخ نه سولاخ : دینقل قول:
فکر کرده bug پیدا کردن به این سادگی هاست !! این وست سیستمش خیلی خفنه کسی نمیتونه کوچکترین سوراخی پیدا کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد من بچه بودم تونستنم کوئست جا به جا کنم ولی همون موقع هم درست کار نمیکرد .
یعنی لول 1 بودی میتونستی هر کوئستی بخوای ور داری . ولی میگفت شما کوئست قبلیشو نرفتی اررور میداد .
در کل همین که تونستم به هر کوئستی که میخوام دسترسی پیدا کنم خودش خیلی بود :27:
کی گفت نمی گم !! فعلا چیزی پیدا نشده که بگم !! فقط یک زمان پیدا کردم :31:نقل قول:
ابا اطلاعات مفید !!
نصفشو که گفتی : فقط من بلدم و به کسی نمیگم !
خوب اون اوایل چیزی ننوشته بود :31: اونقدر فروم تابلو کردند که اینم نوشت :31: ( در مورد کویست angel , ghost town ) ضمنا من نمی گفتم نمی رفتی که به weststat نگاه کنی :31: ولی در مورد اون 4 تا کویست چیزی ننوشته :20:نقل قول:
بقیشم که تو weststats نوشته دیگه
در مورد key 3 چیزی ننوشته و نخواهد نوشت :41: ولی دارند تاپیک وست خودشون را می کشند :31: الان منم می خواهم برم اون زمان را بگم تا همه بریزند به روی اون زمان ببینند به چه دردی می خوره
فهمیدیم تو هم می دونی :31: من نگفتم که نمی گم اگه نمی دونستی و می پرسیدی می گفتم :10:نقل قول:
عنی لول 1 بودی میتونستی هر کوئستی بخوای ور داری . ولی میگفت شما کوئست قبلیشو نرفتی اررور میداد .
در کل همین که تونستم به هر کوئستی که میخوام دسترسی پیدا کنم خودش خیلی بود
من سوراخ دوست دارم :21:نقل قول:
سوراخ نه سولاخ : دی
در مورد اون 4 تا که ننوشته بود . دستت درد تکته گفتی :10:
ولی خدایی اون کوئست ghost town دیگه مال زمان فتحعلی شاهه :دی
جان ؟ :18:نقل قول:
در مورد key 3 چیزی ننوشته و نخواهد نوشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی دارند تاپیک وست خودشون را می کشند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] الان منم می خواهم برم اون زمان را بگم تا همه بریزند به روی اون زمان ببینند به چه دردی می خوره
من پارسال یه آموزش کامل گذاشتم . همه جیزو توش گفته بودم ! توی فروم های آلمانی و چینی هم ریخته !!
نکنه یه کوئسته دیگست ؟!
lol بابا اونی که برای هرناندو لازم است و تو آموزشش را گذاشتی و در youtube هم هست مال اون تکه ها Piece of a note هاست که همه می دونند حتی اون لول یکی :31: خیلی تابلو کردنش :20:نقل قول:
=========
من در مورد کلید های 1 و 2 و 3 صحبت می کنم که یکی از کویست لول 67 در می یاد و یکی از کویست لول 75 و یکی هم که فعلا مخفی هست و فقط یک نفر پیدا کرده که اونم نمی گه چه طور !!!! فقط بعضی موقع ها سرنخ می ده که اونم معلوم نیست درست می گه یا نه :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب این کلید ها رو هم من بلدم . ولی نمیگم :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کلید شماره یک از این کویست در می یادنقل قول:
کلید شماره 2 از کویست زیر در می یادکد:http://www.weststats.com/Questgroup/?group=33
که باید Decision 1 را بری جلو خودشم اون آخری secret را بزنی که اون همون کلید 2 هست :31:کد:http://www.weststats.com/Questgroup/?group=38
حالا اگه شماره 3 را می دونی بگو ما هم بدونیم :31: ولی 100 % نمی دونی چون فقط یک نفر می دونه اونم تو نیستی :31:
من که میدونستم ولی چون گفتی نمیدونی منم نمیگم :8:
حالا برو یه سر فروم های آلمانی خودت میبینی ...
فروم آلمانی را هم می خونم برزیلی را هم می خونم پرتقالی را هم می خونم و ... البته با استفاده از مترجم google :31: به انگلیسینقل قول:
در مورد اینکه چه طور key 3 را می شه پیدا کرد چیزی گفته نشده وفقط دارند بحث می کنند :31: اگه راست می گی یک عکس از key3 در inventory برامون می تونی بزاری :31:
جواب نه !!
نه دیگه باید زبون خودشون رو بلد باشی مثل من .نقل قول:
فروم آلمانی را هم می خونم برزیلی را هم می خونم پرتقالی را هم می خونم و ... البته با استفاده از مترجم google [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به انگلیسی
بعد من عکس بذارم ملت جمع میشن اینجا میفهمن ! خوبیت نداره :دی
---------- Post added at 07:22 PM ---------- Previous post was at 07:19 PM ----------
lol دیگه هر چی تو شاپ شهر ها باشه نشون داده میشه چه ژالب
ژالب نه جالب !! اینم از خودت :31:نقل قول:
من محدودیت پول را که برداشتند خیلی حال کردم :5: حالا حال می ده فقط پول بریزی بانک :21:
ررررررررررررررررررررر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اه اه اه ، اون سياه پوسته رو ميگي ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگير الان ميپاشه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این جواب همه سوالات بود :دی :27:
یوزر MortalWarrior رو دادم امیر کار کنه ورلد 1 دست کیه؟؟
دست من بود !!!نقل قول:
دیگه نیست: ))نقل قول:
دست من بود !!!
چاقال لینک اینا مستقیم میکنی برا فیلم اینا بزار ایجا ما هم بیکاریم دانلود کنیم
اشتباهی اومدی !! اینجا تاپیک وست هست نه فیلم !نقل قول:
اینجا تاپیک آزاد هست :دی اجازه هر چیزی هست تقریبا :دی
من هر چی مستقیم کنم تو همون تاپیک رپیدباز میذارم . مگه اینکه چیز خاصی بخوای :دی
این ممد هم اوسکلمون کرد ! یه کاراکتر ساخت دو روز بعد دیلیت کرد !
فعلا با برو بچ داریم تو ورد 12 شهر میسازیم . منم تا چند ساعت دیگه میرم تو شهر :27:
ایشالا یه شهر ایرانی و فورت ایرانی خفن از توش در بیاد :10:
:دینقل قول:
من هر چی مستقیم کنم تو همون تاپیک رپیدباز میذارم . مگه اینکه چیز خاصی بخوای
فعلا با برو بچ داریم تو ورد 12 شهر میسازیم . منم تا چند ساعت دیگه میرم تو شهر
ایشالا یه شهر ایرانی و فورت ایرانی خفن از توش در بیاد
اون دیگه حال هوای قدیمو نداره تاپیکش :دی من تا الان یکبار 100 گیگ از ریپدبازم تموم شد دوباره خریدم :دی
ممد خیلی دم دمی مزاج هست :دی روش حساب نکنید
---------- Post added at 02:59 PM ---------- Previous post was at 02:59 PM ----------
:دینقل قول:
من هر چی مستقیم کنم تو همون تاپیک رپیدباز میذارم . مگه اینکه چیز خاصی بخوای
فعلا با برو بچ داریم تو ورد 12 شهر میسازیم . منم تا چند ساعت دیگه میرم تو شهر
ایشالا یه شهر ایرانی و فورت ایرانی خفن از توش در بیاد
اون دیگه حال هوای قدیمو نداره تاپیکش :دی من تا الان یکبار 100 گیگ از ریپدبازم تموم شد دوباره خریدم :دی
ممد خیلی دم دمی مزاج هست :دی روش حساب نکنید
يك كلام از مادر عروس :31::31:نقل قول:
يادش بخير توي ورلد 10 هي منت ميكشيدي بيا تورو خدا بيا توي شهرم :31::31: بگم بگم ؟ :31:
وست اصلا جذابيت سابق رو نداره ( به نظر من )نقل قول:
ولي ايرپابليك خيلي جذاب شده :21: توي راي گيري مجلس 51 نفر بهم راي دادند و نفر دوم انتخابات ايران شدم :27::27: ( يكم از خودم تعريف كنم :31:)
فعلا براي يكي دو ماه يك ضرب ايرپابليك بازي كنم تا از بازي زده بشم بعد ميام سراغ وست و تريبال ... :40: