هیچ کدوم! دعوا با واحد شکایات! روز شمار پس میدننقل قول:
Printable View
هیچ کدوم! دعوا با واحد شکایات! روز شمار پس میدننقل قول:
مشکل ما ایرانی ها اینه که اگر حتی یک گیگ رو با سرعت خیلی کم بدند 40 هزار تومن باز هم صف میکشیم برای خریدش
یعنی میشه پول رو پس گرفت یا فقط میشه نامحدود رو به محدود تغییر داد ؟ اصلا بنظرم محدود هم فایده نداره اگر بخوان اون هم سرعتش رو کم کنن.
نقل قول:
من الان هرچی با تهران صحبت کردم که چرا حجم رو یک دفعه به مشترک نمیدین، گفتن که کلی با ما صحبت کردن که مشترک ها حجم رو روز به روز خواستن!
تنها برتری آسیا نسبت به شاتل و پارس این بود که قانون مصرف منصفانه روی سرویس های نامحدودش نداشت که بعد از مصرف چند گیگ سرعت مرحله بندی بشه و پایین بیاد و همین طور روی سرویس بمونه تا موقعی که باز مصرف نداشته باشی و بگردی به LEvel کاربران کم مصرف تا سرعت اوکی بشه
چند روزی هست که آسیا سرعت لود صفحه رو پایین اورده نویز بالا رفته روی خط به خاطر تغییر Modulation از ADSL2+ به G.LITE و همین طور سرعت Upstream به شدت پایین اومده
هنوز چندماهی از افزایش تعرفه های آسیا نگذشته که باز با افزایش مجدد روبرو شدیم
متاسفانه سیاست های غلط قیمت گذاری و بدتر شدن خدمات به جای بهتر شدن کاربران رو از آسیا دور میکنه
من به شخصه خودم دارم دنبال ی شرکت دیگه میگردم چون واقعا شورشو در اورده
از شما دوستانم خواهشمندم شکایت کنید نسبت به این موضوع از طریق فرم شکایت آسیا شاید با اعتراض زیاد روبرو بشن تغییری توی سیاست های غلطشون اعمال کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته اینکه حجم روزانه میدن یه خوبی داره که سیستمشون باگ داره بعضی وقت ها یه ضرب با سرعت بالا دانلود میکنینقل قول:
مثلا دیروز سرعت من برای چند ساعت بین 200 تا 400 بود که 3 گیگ دانلود کردم
امروز هم 1.5 گیگ دانلود داشتم :n09:
با سلام
من 512 برنزی نامحدود دارم روزا سرعت دانلودم 20 شده ولی شبا حدود ساعت 12الی 1 مثل سابقه یعنی 65-70 می خواستم بدونم ماله شما هم اینطوری شده
از اینترنتم فقط 1 روز مونده
نقل قول:
بلاخره سرویس نامحدود بهتر هست یا محدود میخوام از ماه بعد سرویس
(4096) - اينترنت پرسرعت کولاک 30 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) (929000 ريال + آبونمان)
بگیرم ایا سرویس خوبی به نظر میرسه..............
کلا بیخیال آسیاتک شونقل قول:
این که پشت سر هم با سرعت 400 دانلود کنی شانسی ه و هر روز اتفاق نمی افته
همین الان باید خدا خدا کرد تا یه صفحه باز کنه !!! زمانی که سرعت محدود بشه عملا هیچ استفاده ای از اینترنت نمیشه کرد
آسیاتک قبلا سرویس های 2 مگ توی روز 4 مگ می بست و شبانه همون 2 مگ بود
اگه شبانه این سرویس روی 4 مگ باشه ( که نیست) اون وقت ارزش داره
دوست عزیز پولت رو تو جوب نریز برو یه شرکت دیگه اسیاتک هم گرونه هم بی کیفیت ارزش ندارهنقل قول:
سلام دوستان کسی اینجا هست این دو سرویس رو داشته باشه /؟؟؟ سرعت دانود تو روز و شب که رایگان هست چنده
؟؟؟؟؟ (256) - اينترنت پرسرعت چالاک 10 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) (264000 ريال + آبونمان)
(512) - اينترنت پرسرعت چلچله 10 گيگ در ماه (1 تا 8صبح رايگان) (319000 ريال + آبونمان)
من خودم سرویسم اینه سرعت 24 ساعته 20 کیلو هست اینم سرویس الانم:::::
اينترنت پرسرعت حامي نامحدود طلايي ( با 6 گيگ هديه سرعت بالا و تبادل حداقل 10 گيگ)
دیروز مجبوری این سرویس رو تمدید کردمنقل قول:
روزانه بین 100-150،شب هم سرعت اسمی بین 20-35 که دیشب حدود 700 مگ گرفت
این نامحدوده سرعتش +100؟ 128 نامحدود طلایی؟ سرعتش بعد افت 35 میشه؟نقل قول:
نه بابا نامحدود نیست،256 محدوده 1 تا 8 صبح رایگان ماهی 26500نقل قول:
256 محدود مگه تو تعرفه ها هست ؟
بلهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اينترنت پرسرعت چالاک 10 گيگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان) (256) 264000 ریال
ولی در کل پیشنهاد نمیشه منم این ماه مجبور شدم این سرویس رو بگیرم،10 گیگ تو ماه رو اونم با این سرعت شبانه میخوام چیکار...
در کل ماه بعد یکم در مورد 512 نامحدود فن آوا تحقیق میکنم اگه دیدم خوب نیست مجبورم برگردم همون صبانت...
شاید چون شما از مشهد هستی این تعرفه براتون موجوده ! چون من تو پنلم همچین تعرفه ای نیس ! تهرانم !نقل قول:
سلام
من سرویس ۱ مگ نامحدود با ۱۲ گیگ پور سرعت گرفتم - ماه اولمه
سرعت ام امروز از ۳۰ بیشتر نمیشه
سرویس ۱ مگ نامحدود - ۳۰ kb
=
ماه اول و آخریه که ازشون سرویس میگیرم -
انگار نه انگار که دارن ۶۰ تومن پول میگیرن
قبل اینجا ۵۱۲ ایرانسل داشتم - حداقلاش این بود که همیشه یه سرعت ثابت دانلود داشتم -
تهران - مرکز کاظمیان - شمال غرب
با سلام
من از تبریز هستم از یه ماه پیش تقریبآ هر روز به پشتیبانی زنگ می زنم امروز فردا می کردند که امروز شد و یه جواب درست حسابی بهم داند:n19::n19::n19:
گفتن که سیاست شرکت اینه که سرعت سرویسهای نا محدود رو کم کنن.(سرعت 512 نامحدود 20 باشه )
پس من هم خدا حافظ آسیا زرت
میرم ماکس نت 128 1به 2 سرعت دانلود 36 سه ماه 38 تومن(نصف قیمت آسیا زرت)
دوستان به نظر من خودتون اذیت می کنید محدود بگرید روزی 3 گیگ بزنید حداقل می شه ماهی 90 گیگ .
پهنای باند جدید اضافه شده از بخش اروپا با کیفیت خیلی بهتر برای همین قیمت ها بیشتر شده مخابرات هم بعضی شهر ها برده بالا یا بزودی می بره .
با ایرانسا سرعتت چند بود؟ نامحدود بود ؟ چند میدادی ؟نقل قول:
Sent from my iPad using Tapatalk - [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تف به قبر اسیاتک
باز گرون کردن که
عشقیه دیگه ... هر ماه که میاد 7-8 تومن میبرن رو قیمت
روحانی چیکار میکنه پس
دوستان برای شما هم تو پنلتون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده کيفيت خط
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشاهده تاريخچه کيفيت خط
اضافه شده؟
کيفيت ارتباط شما تا مرکز مخابراتي
Download SNR 38.7 Upload SNR 26.7 This Moment Upped Modulation 0 کيفيت سرويس در مرکز مخابراتي شما
Latency 305 (ms) Packet loss 0 % Availability 100 % Jitter 0 (ms) کيفيت ارتباط با شبکه اينترنت بين الملل
Latency 191 (ms) Packet loss 0 % Availability 100 % Jitter 0 (ms)
آره واس منم اضافه شده !
چرا Upped Molulation رو زده 0 ؟ Modulation توی مودمت چیه؟نقل قول:
+ADSL2 هستنقل قول:
برای شما چند زده مگه!صفر نزده؟
راحت بگم حرفی که من از پشتیبانی فهمیدم این که شد مثل شاتل = سرویس نامحدود رو محدود می فروشن
اینا هم دزد شدن
Latency مرکز مخابراتی بقیه دوستان چنده ؟؟ ، واسه من 5 ئه.
برای من Auto زدهنقل قول:
واسه من 30نقل قول:
---
Modulation هم زده Auto !
توضیح: سرعتم به جای افزایش، به شدت کاهش پیدا کرده و به 90-70 کیلوبایت بر ثانیه رسیده!
ضمن اینکه Upstream خط رو هم از 786 آورده 320 کیلوبیت بر ثانیه!
من هم قصد خرید داشتم ولی به نظر نامحدود به کار نمیاد حالا راضی بودی موقعی که سرعت بالا بود..........نقل قول:
تا چند روز پیش که سرعت بالا بود گرچه نصف مقدار اسمی بود ولی با توجه به نداشتن همین قانون مصرف منصفانه بد نبود، ولی الان پول دور ریختنه.نقل قول:
کيفيت ارتباط شما تا مرکز مخابراتي
Download SNR 30 Upload SNR 33 This Moment Upped Modulation 0 کيفيت سرويس در مرکز مخابراتي شما
Latency 18 (ms) Packet loss 0 % Availability 100 % Jitter 0 (ms) کيفيت ارتباط با شبکه اينترنت بين الملل
Latency 185 (ms) Packet loss 0 % Availability 100 % Jitter 0 (ms)
جایی نگرانی نیست سرعت میاد بالا اسیا تک هم جوری یک روز بالا یک روز پایین ........مخصوصا در نامحدودنقل قول:
خیر دیگه درست نمیشه هر روز یک مقدار سرعت اسمی میدن بقیه سرعت زیر خط فقر!!نقل قول:
من خودم هیچ موقع نامحدود نمیگرم اما یکی از دوستام که گرفته بود هم مورد براش پیش امده بود روز بعد درست شده بود..و امیدوارم برای این دوست عزیز هم درست بشه............نقل قول:
جالبه! ملت اینجا دارن میگن سرعت ریده! بعد شما اومدی رفتی 60تومن داری 1 مگ؟!نقل قول:
دوستان تو ایران هیچ کاری از دست من و شما بر نمیاد تو این مسائل جایی که مشتری مدار نیست و حرف مشتری رو هیج حساب میکنه به غیر از شکایت کردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و در صورت ادامه همین روند ترک کردن شرکت و رفتن به شرکت دیگه کاری از دستمون بر نمیاد اما همین که همه شکایت کنند و خیلی ها آسیا رو ترک کنند و کیفیت و خدمات افتضاح شون دهن به دهن بشه ضرر قابل جبرانی و آسیا متحمل میشه و اون بد نامی و همچنین بی اعتمادی مشترکان اون هست
نقل قول:دوست عزیز مثل اینکه اشتباه متوجه شدید (درست نخوندید). سرویس من در حال حاضر محدود هست و این سرعت مربوط به سرویس محدود هست. سرویس نامحدودم تا دیروز بود.نقل قول: