512 نامحدود مخابرات :n15:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
512 نامحدود مخابرات :n15:
دوستان یه سوال فنی
تو تنظیمات مودم قسمت Network Address Translation Settings
یه گزینه هست به اسم Enable NAT
این گزینه تیک رو میزاشتیم یا نه ؟؟ (( آخرین بار 8 ماه پیش مودم کانفیگ کردم یادم رفته الان :n02:))
واسه من تیک داره:n02:نقل قول:
سرغت دانلود چندباidm؟نقل قول:
ممنون دوست عزیزنقل قول:
////////////////////////////////////////////
و در آخر اضافه کنم
این است Dial-Up -- :n02: (( افتخار ملی - عظمت ملی --- ما می توانیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
امروز رفتم 2020 ثبت نام کردم 512 نامحدود امیدوارم اونجوری که رفقا تعریف کردند باشه:n28:
یادش بخیر قدیما ..نقل قول:
سرعت به 5 می رسید >>>:n04:
الان رو 150 فیکس >>>>>:41::n24:
امروز که شاتل جمع آوری کردم گفتن فردا میفرستیم مخابرات تاکی مخابرات فعال میکنه؟؟
[QUOTE=sasan.69;7586984]امروز که شاتل جمع آوری کردم گفتن فردا میفرستیم مخابرات تاکی مخابرات فعال میکنه؟؟
شاتلیا داشتن قید جمع کردن و میزدن میگفتن سرعت 2020 درحد مخابرات هست و اگه یه موقع خواستی جمع اوری کنی بزور نگهت میدارن و از این چرندیات...
آقا کسی سرعت محدود 128 و یا 256 مخابرات رو داره؟ نامحدود چی؟ سرعتتون تو شبانه روز چنده؟
بالاخره وصل شد
256 نا محدود -- لاهیجان
تست پینگ
تست سرعت (( اسپید تست باز نمیشه !! :n13: ))
مجموع حدود 120 تا 130 (( متغییر هست و اصلا بالاتر از 140 نمیره -- تا الان که اینجوری بوده ))
تست کامل سرعت رو بعد از 24 ساعت دانلود خدمتتون به صورت ریز به ریز اعلام میکنم :n02:
عاقا امروز رفتم در خواست جمع آوری دادم اندیشه گفت تا هفته بعد طول می کشه :n30:
چرت و پرت گفتننقل قول:
امروز اگه درخواستت بره مخابرات حداکثر 72 ساعت طول میکشه واسه جمع آوری
شما هر روز زنگ بزن بگو عجله داری و هر روز برو رو اعصابشون
من میخاستم این 2020 رو وصل کنم هر روز زنگ میزدم -- وگرنه اصلا کارتو انجام نمیدن
نقل قول:
مبارکه:n16:
کلاً به اسپید تست خیلی توجه نکنید. مهم اینه که سرعت دانلودتون چنده.
پس اگه من 128 نامحدود بگیرم سرعت دانلود میشه 60؟:n02:نقل قول:
اگه اینجوری باشه که خیلی خوبه
این جریان 2020 چیه؟
قیمت 512 و 256 نامحدود مخابرات چنده؟سرعت دانلودش برای خط 7 چنده؟
جریانی ندارهنقل قول:
فقط مخابرات پورت خودشو گذاشت واسه مزائده و 2 تا شرکت مثل اینکه تو گیلان پورت رو خریدن و ارائه میدن
اندیشه و ضحی کیش (( 2020 ))
البته ضحی کیش تو چنتا استان فعالیت داره
اینم از جریانش :n02:
آقا من 512 نامحدود ثبت نام اینترنتی کردم زنگ زدن میگن نه نمیتونیم به شما بدیم میگم چی میخواید میگه جواز میخواد میگم من 512 مبین نت دارم الان میگه نمیدیم!
چی کنم؟512 نمیدن!!!!!!!!!!
چه زمانی ثبت نام کردید ؟نقل قول:
چه زمانی با شما تماس گرفتن؟
کارت دانشجویی ندارید؟
مالیات بر ارزش افزودش چقدره؟
گفتن اونها را چی کار داری ؟ برو توی سایت آنلاین هر سرعتی که عشقت میکشه انتخاب کن بخر .
اونا برای خوشون زیاد حرف میزن . توی سایتش هر چی سفارش بدی همونو میگیری بدون هیچ مدرکی
نقل قول:
اینم یه تست از صبانت
کلا صبانت حد وسط نداره یا خیلی خوبه یا خیلی بده
من قصد داشتم رانزه رو قطع کنم ولی چند روزی خیلی خوب شده ومن باز هم از رفتن از صبا پشیمون شدم
512 محدود
دوستانی که 2020 دارن
همیشه سرعت پیج بازکردن پایینه ؟؟ یا جدیدا اینجوری شده ؟؟
من سرعت دانلودم خوبه ولی پیج یه ذره سخت باز میشه :n13:
بگن نمیدن دیگه نمیدن من چقدر بهشون زنگ زدم سر این قضیه میگن آخرش 256 بهتون بدیم من خودم از سرویس 128 محدود استفاده میکنم زنگ زدم گفتم سرویس بالاتری رو میخوام گفتن به هیچ وجه امکان نداره گفتم الان چند تا از دوستام 1024 ثبت نام کردن چطوره که برای اونا فعال میکنید واسه ما الان نمیشه گفتن داریم بررسی میکنیم کسایی که مدرکی ارائه نکردن بهشون زنگ بزنیم تا هر چی زودتر بیارن اگه نیاوردن سرویس بالاتر از 128 رو غیرفعال میکنیم (مثل اینکه بهشون دستور دادن که سرویس بالاتر به کسی ندن میگفتن قبلا ما برای کاربرا سرویس بالاتر فعال میکردیم ولی الان دیگه نمیتونیم)نقل قول:
برای من هم تو بعضی سایتا مشکل دارهنقل قول:
زنگ میزنین دیگه نمیخاد داستان 1024 گرفتن بقیه دوستان رو خاطره واسشون تعریف کنید :n02:نقل قول:
الان میان یقه بقیه رو هم میگیرن :n27:
خاطره نیست هنوزم جریان داره :n02: حالا همچین حرفی بود که به من زدننقل قول:
اصلا اینقدر زنگ زدم رو مخشون اسکی رفتم دارن برای همه رو جمع میکنن :n02: ولی جدای از شوخی یه کیکی این وسط گذاشتن چرا همه نباید ازش فیض ببرن
حالا شما خودتم مثل من هستی 256 داری اگه یه وقتی بخوای ارتقاع بدی به سرویس بالاتر نمی تونی
من دیروز 512 نامحدود اینترنتی ثبت نام کردم مبلغ هم واریز کردم .خط 727
1ساعت بعد تماس گرفتن گفتن خط شما شرکتی دیگر فعال است لطف کنید برید فرم جمع اوری پر کنید و با ما تماس بگیرید.(اندیشه سبز خزر)
گفتم مدارک چی پس گفتن مسئول وقتی میاد نصب کنه از شما میگیره.
گفتم من می خوام خودم نصب کنم برای شما فکس کنم گفتم مشکلی نیست گفتن فکس کنید.
امروز هم کارت ملی و شناسنامه و کارت دانشجویی را فکس می کنم.
صبح هم رفتم اندیشه فرم جمع اوری پر کردم.
الان هم دارم از سرویس اندیشه پست میددم هنوز غیر فعال نکردن.
آخه نابغه , 72 ساعت یعنی 3 روز , دوشنبه با 3 روز میشه 5 شنبه که 5شنبه مخابرات تعطیله یعنی میشه شنبه , شنبه هم یعنی هفته بعد :n02:نقل قول:
خوش به حالت :n09:نقل قول:
دوست عزیز منظورم از 72 ساعت همون 72 ساعت کاری بودنقل قول:
من خودم میدونم 5 شنبه مخابرات تعطیله --
ساعت رو معمولا همون اداری حساب میکنن :n29:
2 تا نکتهنقل قول:
1 : نیازی نبود حتما بگی مدارک رو ارسال میکنی
اگه خودتم نصب میکردی و نصاب نمی اومد بازم مدرک نمیگرفت (( البته مثل اینکه تو بعضی شهر ها خیلی گیر میدن ))
2 : اندیشه تا جمع کنه 2 روز طول میکشه -- البته اگه امروز جمع نکنه شما تا شنبه اینترنت مفت داری -- شما تا میتونی استفاده کن (( دانلودت رو یکسره کن :n02: ))
چون فرم جمع آوری دادی دیگه باهاشون کاری نداری و اونا هم با تو کاری ندارن
تو سیستم اندیشه بعد از تموم شدن حجم و تا زمانی که روز باقی مونده تا خودت دیسکانت نکنی سیستم دیسکانکت نمیکنه (( البته من اندیشه مخابرات داشتم این شکلی بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ))
(( من سرعتم با 1 مگ محدود 200 بود -- روزی که فرم جمع آوری دادم 2 روز بعد جمع شد - تو اون 2 روز حدود 20 گیگ دانلود شد :n02: ))
تا میتونی دانلود کن اتقام این مدت که در حقت کم لطفی کردن رو بگیر :n02:
عاقا امروز زنگیدم اندیشه گفتن فرم فرستادن واسه مخابرات
منم زرتی رفتم 2020 ثبت نام کردم :دی البته فک کنم اشتباه کردم رفتم دفتر خدمات بخش خصوصی :n30: ولی گفتن تماس میگیرن واسه وارز پول و بعد میان واسه نصب که خودم می نصبیم اون هیچ
ولی یه چی دیگه واسه تغییر سرویس ها مشکل دارن؟ الان 512 ثبت نام کردم میشه بعدا تغییر داد به 1 مگ یا کمتر:n13:
مرسی ♥
آره میشهنقل قول:
موقع تمدید تو سایت اصلی هرچی بخوای میتونی تمدید کنی
48ساعته وصل شد اما سرعتش واقعا مزخرف ضد حال خوردم اساسینقل قول:
512 نامحدود 7.29
نقل قول:
سلام
تو تصویری که شما گذاشتید جلوی سرعت دانلود زده (سرعت محدود). یعنی شما تو تنظیمات idm یه جا سرعت رو محدود کردید. به نظر می رسه ورژن قدیمی هم باشه چون تب های اضافه نداره.
بعد از اینکه نامحدودیت سرعت رو درست کردید نکته دیگه اینه که برای استفاده از حداکثر سرعت باید چند تا لینک رو با هم بذارید تا سرعت بالایی رو داشته باشید.
نکته دیگر هم سرور سایت مورد نظر هست. چون دوستان از آپارات سرعت دانلود بالایی داشتند یک لینک از آپارات دانلود کنید تا ببینید سرعت دانلود چطوره.
نقل قول:
سرعت یک فایل به تنهایی ملاک نیست
منم الان واسه اینکه از همه سرعت دانلود استفاده کنم 2 یا 3 فایل همزمان میزارم واسه دانلود
** نمیدونم چرا اینطوری هست ولی خیلی کم پیش میاد یه فایل به تنهایی بتونه از همه سرعت استفاده کنه -- من فقط با اکانت پرمیوم بعضی سایت ها میتونم از کل سرعت استفاده کنم **
و همونطور که دوست عزیز technology گفتن سرور و خود نرم افزار دانلود منیجر هم ملاک هست
دوست عزیز شما محدودیت سرعت بر روی فایل قرار دادید.نقل قول:
در ضمن برای تست سرعت باید از سایت هایی استفاده کنید که لینک مستقیم قوی دارند یا اکانت پریمیوم.
و در اخر شما در تاریخ 15-04-2013, ساعت 19:56 اعلام کردید که :
بعد چه شکلی توی 2 روز وصل شده و الان 48 ساعت هم هست شما دارید تست می کنید؟؟؟؟؟:n08:نقل قول:
یکم مسئله بو داره؟؟؟؟:n24:
با تشکر.:n16:
ممنونم از همه رفقا
درباره ورژن سوال کردید بله قدیمیه اما یه سری تنظیمات داخلی از قبل کرده بودم که به اصلاح با نهایت سرعت بتونم بگیرم و باهمین درشاتل با نهایت سرعت(100) میگرفتم پس ورژن ملاک نیست
بابت لینکشم با لینک های اکانت پرمیوم تست کردم درخوش بینانه ترین حالت38 هست دوشنبه که ثبت نام کردم امروز برام وصل کردن فکرکنم برام سمبل کاری شد:n02:
با پشتیبانی صحبت کردم یه مشت دری وری گفت که بله سرعت امروز دربعضی مناطق ها کم هست و تا فردا اوکی میشه
خلاصه سرتونو دردیارم ضد حال اساسی خوردم و به خودم فحش دادم کاش از شاتل نمیرفتم اما خب امید به روزای اینده دارم
باتشکر
دلیل اینکه صحبت از ورژن کردم این بود که تو ورژن جدید برای هر دانلودی دو تا تب اضافه داره که توش محدودیت سرعت می ذاره. که می تونستم بگم کجا می تونید محدودیت رو بردارید و گرنه ورژن با ورژن خیلی از لحاظ سرعت فرق نمی کنه.نقل قول:
اما شما محدودیت سرعت گذاشتید.
با این حال ان شاء الله که مشکلتون حل شه.