مطمین باشید sx260بهترهنقل قول:
مطمین باشید sx260بهترهنقل قول:
نقل قول:
سلام
معمولا تو رده ی کامپکت کنن خروجی بهتری داره .البته من اون دو مدل که فرمودین رو نمیشناسم.تا 300ت کنن a2400/2500خوبه.برای دوربین مورد نظرتون که گفتید پیشنهاد میکنم از سری Gکنن بگیرید,میدونم مدلهای جدیدش بالای1200ولی منظورم مدلهای قدیمی تر اگه گیرتون بیاد مثل g12.
دوستان من پس از کلی جستجو یه پاناسونیک fz150 به قیمت 1300 گرفتم. عکسای روزش رو هنوز امتحان نکردم ولی عکس های شب و در منزلش واقعا ضد حال بود. به طوریکه در مقایسه با دوربین sx130 کانن که قبلا داشتم چندان فرق نمی کرد.
به نظرتون اشتباه کردم این هزینه رو کردم و آیا این دوربین رو پسش بدم و یه کانن sx50 بگیرم با توجه به قابلیت hdr کانن بهتر نیست؟
اگه کیفیت و نویز عکس نسبت به امکانات دیگه براتون مهمتره میتونستید با این قیمت از سری S یا G کنون دوربین بخرید. از سوپرزومها زیاد توقع کیفیت بالا نداشته باشین... کلا سوپر زومها و اس ال آر لایکها برای کسانی مناسبه که بخوان با امکانات پیشرفته تر دوربینهای حرفه ای آشنا شن و بعدا اقدام به خرید دوربین حرفه ای کنن. برای استفاده روزمره با کیفیت بالا باید در فکر خرید کامپکتهای پیشرفته باشید...نقل قول:
سلام دوست عزیز ، درست میگی واقعا خیلی وقته جستجو میکنی و سوال میپرسی اما بیشتر با دل خودت خرید کردی تا با نظر دوستان. دوربینی که خریدی دوربین خیلی خوبیه اما دوربین های سوپرزوم اصلا برای کاری که شما می خواهی و عکاسی در اتاق و تاریکی و فضاهای بسته مناسب نیستند.شما به هیچ وجه دوربین sx50 رو با این عوض نکن چون هم ضرر میکنی و هم مطمین باش که هیچ افزایش کیفیتی در نور کم نخواهی دید!! mofidi عزیز خدمتتون عرض کردند مود hdr هم معیار مهمی برای انتخاب یک دوربین نیست و تازه اینکه hdr در sx50 حتما احتیاج به سه پایه داره و با تکان خوردن تصویر تار میشه.تازه hdr هم بیشتر برای مناظر خاص و پر کنتراست کاربرد دارد نه عکس های تو خونه و محیط بسته! به نظر میاد با اینکه زیاد تحقیق کردی اما اطلاعاتتون کمی جسته گریخته و پراکنده است.نقل قول:
اگه اولویتت عکاسی تو نور کم و فضای داخل منزل است که برو پسش بده تا بیشتر طول نکشه اما اگر عکاسی طبیعت، منظره و فضای باز رو بیشتر انجام میدی و دوست نداری این زوم زیاد رو از دست بدی ، دوربین خوبی خریدی و مبارکت باشه:n01:
حالا اگه خواستی تعویض کنی در مورد جایگزین هایش هم به ترتیب
1-d3200 نیکون
2- 1100 کانن
3-g15
هستش! این عکس ها هم برای رفع شک و شبهه شما!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط یک slr میتونه خروجی قابل قبول در نور کم داشته باشه چرا که اندازه ی حسگر در سوپر زوم ها و کامپکتها کوچک است.قبلا عم گفتم بودم که دوربین سوپر زوم برای کسی مناسبه که قصد عکاسی در محیط باز مثل طبیعت و منظره و..رو داره و بودجه کافی برای خرید لنز های تله گرون قیمت نداره و بجاش راضی به کم شدن کیفیت عکس.همونطور که دوستمون هم اشاره کردن شما تحقیق زیاد کردید و بهتون گفته بودم که یه کامپکت خوب خروجی بهتری نسبت به بریج داره.در هر صورت اگه خیلی رو این موضوع حساس شدید SLR مثل کنن 110dیا نیکون 3200d/3100dتهیه کنید از قیمتهای حال حاضر دوربینهای بدون اینه تو این رنج اطلاعی ندارم...نقل قول:
1100dبدرسته,یه صفر جاموند
با تشکر از دوستان عزیزم که زحمت راهنمایی رو برام کشیدن
یه سوال دیگه خدمتتون داشتم اگر برای عکس خونه و شب یه سه پایه تهیه کنم می تونه جبران نور کم رو بخوبی داشته باشه و عکس های مناسب بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PowerShot ELPH 520 HS
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PowerShot ELPH 320 HS
کدوم بخرم یا از اینا بهتر سراغ دارین بگین فوری می خوام بگیرم در ضمن این مدل اول یه مدلی داره لمسی 510 اون بخرم یا اینو کیفیت عکس برداری چطور
Canon IXUS 230 این چطوره؟؟
یه دوربین تو رنج یک میلیون میخوام که اولا Cmos باشه و اینکه حتما کامپکت و کم وزن باشه چی پیشنهاد میدین؟
سلام
canon s120 به بازار امده؟؟؟؟
g 16 چطور؟؟؟؟
اگه اومدن قیمتشون چنده؟؟؟
به طور کلی تفاوت این دو تاچیه؟؟؟یا تفاوت g 15 با s 110 در چه هست؟؟؟
هر کدومش برای چه کاربردهایی مناسبه؟؟؟
در نهایت تفاوت g 15 با g 1x چقدره؟؟؟خیلی محسوسه؟؟؟؟ارزش 400 تومان بیشتر رو داره؟؟؟؟
به طور کلی دوربین هایی با سنسور کوچک حتی در ایزوهای پایین مثلا 200 یا 400 هم کیفیتشون پایین تر از اس ال آر هاست اما اختلاف کیفیت در نور و استفاده از ایزوی پایین کمتر میشه ولی از بین نمیره!نقل قول:
در مورد سه پایه هم البته خیلی تاثیر داره و این امکان رو میده که شما با کم کردن زمان شاتر بتونید از حداقل مقدار ایزو استفاده کنید و بالاترین کیفیتشو بدست بیارید.حالا اینکه فکر کنید در ایزوی پایین در حد دوربین اس ال ار میشه نه چنین چیزی نیست.
هدف از استفاده از سه پایه ثابت نگه داشتن دوربین هست همین حالا دوربینون رو روی یک میز یا صندلی یا سطح ثابت دیگری بگذارید و با کمترین ایزو مثلا 100 عکس بگیرید و در عوض زمان شاتر را طولانی تر کنید.نتیجه را ببینید که راضیتون میکنه یا نه! نیازی نیست اول سه پایه بگیرید بعد امتحان کنید.
اگه میخوایین جمع و جور و کوچکتر باشهنقل قول:
fuji xf1
canon s110
کامپکت های سطح بالای بازار که معروف به high end هستند خودشون به دو گروه کلی تقسیم می شوند دسته اول کامپکت های خیلی فشرده و کوچک و سبک با کنترلهای کمتر ولی خیلی با کیفیت مثل s110,s120 کانن و xf1 فوجی فیلم. دسته ی دوم کامپکت هایی با بدنه بزرگتر، پر از دکمه و کنترل های فیزیکی و بدنه قوی تری هستند و تا حدودی هم گرانتر هستند مثل g15 و g1x کانن و x10 فوجی فیلم .دسته دوم معمولا به عنوان دوربین دوم عکاس های حرفه ای هم استفاده می شوند و به خاطر کنترل های دستی بیشتر برای یادگیری عکاسی بهتر هستند و کیفیت عکس اندکی بهتر از دسته اول دارند اما نه خیلی بهتر.نقل قول:
g1x تقریبا بهترین کامپکت بازار است و به خاطر سنسور بزرگی که دارد کیفیتش در حد اس ال آرهای رده مبتدی است.اما جی 15 هم خیلی دوربین خوبیه و کیفیت تصاویرش هم بسیار خوبه.شما باید اول نیازت رو ببینی و اینکه برات ارزش داره یا نه. اگه از نظر کیفیت بخواهی بله ارزش قیمت بیشترش رو داره.
دوست عزیز سری LX پاناسونیک در کجای طبقه بندی قرار می گیرند؟نقل قول:
دوست عزیز البته ناگفته نماند این تقسیم بندی یک تقسیم بندی استاندارد نیست بلکه بیشتر بر اساس ظاهر بوده و یک تقسیم بندی فرعی می باشد ، اما در هرصورت اکثر شرکت ها به آن اهمیت می دهند و سعی می کنند در هر سال از هر دسته دوربینی مجزا را معرفی کنند تا به یکسری از سلایق پاسخ دهند.دوربین های سری LX پاناسونیک گرچه بیشتر به دسته دوم نزدیک تر هستند اما باتوجه به وزن کمتر و ساده تر ترجیح می دم آنها را بین این دو دسته بدانم.این یک تقسیم بندی الزامی وقطعی نیست ممکنه شرکتی مثل پاناسونیک فقط یک کامپکت خوب حد واسط تو این رده معرفی کنه و به نظرش نیازی به معرفی دو دوربین مجزا نباشه. این دیگه بیشتر به نحوه سنجش شرکت ها از بازار و همچنین نیاز و سلیقه ی کاربری که دوربین رو می خره بستگی دارد و اصلا تو کیفیت این رده دوربین ها تفاوت فاحشی وجود ندارد.نقل قول:
دوربین فقط کنون و نیکون
سلام دوستان عکاس من:n01:
رفیق ما یه دوربین می خواد در حد 500 تومن براش کیفیت عکس مهمه نه چیز دیگه.
چی پیشنهاد میدید؟
یه چند مورد بگید با هم سبک سنگین کنیم ببینیم کدوم بهتره.
مرسی
سلام
canon s120 به بازار امده؟؟؟؟
g 16 چطور؟؟؟؟
اگه اومدن قیمتشون چنده؟
در مورد wi-fi مدل های s110 -s120 -g15 -g16 -g1x هم اگه ممکنه بفرمایید کدوم ها دارن؟؟؟
فقط از این بابت که میخوام بدون در آوردن کارت حافظه عکسها رو به لپ تاپ انتقال بدم
سلام دوستا به کمک تون نیاز دارم میخوام یک دوربین با کیفیت و زوم خوب بخرم بین مدل کاننsx160و نیک.نl320موندم راهنمایم کنید کدوم بهتره و چرا ؟عکسام چاپ میکنم خودم پرینتر دارم
این دوربینا الان چنده ؟
(Canon IXUS 125 HS (ELPH 110 HS
و
(Canon IXY 430F (IXUS 245 HS
فکر کنم اولی حدود 480-500نقل قول:
دومی هم حدود 430تا450
بنظرم sx260 هم بهتره هم شناخته شده تره.سری sx1..کنن خیلی تعریفی نیست ,نیکون هم در رده کامپکت بغیر از یکی دوتا مدل ضعیف تر از کنن کار کرده.نقل قول:
دوست گلم شما اگه به سایتهای معتبر خرید کالا هم سر بزنید میتونید از موجودیشون اطلاع پیدا کنید.این سایتها کاملا بروز هستند.نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
Ixus132hs,ixus125hs,ixus240,ixus230
در صورت افزایش بودجه sx260خیلی مناسبه.
میشه سایتها رو نام ببرید
در ضمن قسمت آخر سوالم در مورد wifi هم رو هم ممنون میشه جواب بدین
میشه سایتها رو نام ببریدنقل قول:
در ضمن قسمت آخر سوالم در مورد wifi هم رو هم ممنون میشه جواب بدین
با سلام. من می خوام یه دوربیننیمه حرفه ای(کامپکت) بخرم که هم کیفیت و رزولوشن عالی داشته باشه و هم زوم اپتیکال خوبی داشته باشه. خیلی هم اهل نعویض لنز و اینا هم نیستم. بودجه هم حدود 2 تومان هست (500 بالا یا پایین). واقعا ممنون می شم اگه راهنمایی کنید که چه دوربینی بگیرم(با دلیل!). سپاس
سلام دوست عزیز ، اگه بهترین کیفیت را می خواهی داشته باشی و تا دو میلیون تومان هم میتونید هزینه کنید Fujifilm X-S1 بهترین دوربین برای شماست. یک بدنه ی حرفه ای مثل دی اس ال آر ها، یک سنسور بزرگ و یک لنز با زوم 26 برابر و از کیفیت خود لنز هم خیلی تعریف شده. میشه گفت در کلاسی جداگانه و بالاتر از سایر سوپر زوم ها قرار گرفته است. امکانات کامل و کیفیت عکس بسیار خوب داره.بدنه فلزی و البته سنگینی داره و 26 برابر هم زوم بسیار بسیار خوبیست.این را هم در لیست تحقیق خودتون قرار بدید.
ممنون از پاسختون. سایز دوربین واسم مهمه. هم fuji x-s1 هم canon sx50 وهم sony hx300 واقعا دوربین های خوبین ولی سایزشون بزرگه. من یه چیز واقعا کامپکت تری می خوام(high end compact در واقع). تازه می خوام زومشم نسبتا خوب باشه و کیفیت عکس هم خیلی خوب!(هم خر و هم خرما!:)) ) نظرتون در مورد Sony Cybershot HX50 و Sony Cyber-Shot DSC-RX100 چیه؟
نقل قول:
سلام
بین دو مدل کانن sx280 hs و sx500 is کدوم رو پیشنهاد میدید ؟ و چرا ؟
کاربری آماتتور هست و برای عکس و فیلم بیشتر داخل خونه از بچه ها و البته خارج از خونه هم استفاده میکنیم اما بیشتر داخل خونه
اول عکسبرداری مهمه بعد فبلم برداری
در همین رنج قیمت 700 چیزه دیگه ای هم اگه خوب هست معرفی کنید
مرسی
سلام به همگی...
من ی مدت پی دوربین عکاسی بودم و در نهایت با توجه ب بودجه فعلی دی 3200 نیکون گرفتم...
اصن با ت.جه ب تعاریف دوستان در سایت های مختلف دوربین جالبی نیست و البته ب این خاطر شاید باشه ک من اول با دی 90 کار کردم بصورت موقت و بعد با دوربین خودم دی 3200...
وضوح تصویر کم...
همه چیز از پیش تعیین شده وامکانات دستیش محدوده...!
هر کاری میکنم تم تصاویر آبیه...!
کسی هست بشناسه زیر و بم این دوربین رو و باش کار کرده باشه؟!
بین این دو sx280 با کیفیت تر بوده و به خاطر حس گر cmos که دارد عملکرد بهتر و نویز کمتری در نور کم دارد.اگر از امکانات و طراحی sx500 خوشتان امده می توانید مدل جدیدتر آن یعنی sx510 را خریداری کنید که حسگر آن هم cmos شده است.نقل قول:
سلام
من خودم آماتور هستم و چندتا سوال داشتم:
1- بین مدل های Fujifilm finepix XF1 و Sony Cybershot DSC-WX200 و Canon Powershot SX280 HS و Canon Powershot S110 (یا s120 در صورتی که توی بازار باشه و از 1 تومن هم قیمتش بالاتر نزنه) کدوم رو برای خرید پیشنهاد میکنید ، الویت من اول کیفیت عکسبرداری مهمه بعد فیلم برداری ؟
2- در کل لنز EXR CMOS بهتره یا BSI CMOS ؟ در کیفیت خیلی متفاوت هستد؟
3- در قیمت های حدود 700 تومن کدوم دوربین رو پیشنهاد میکنید (با توجه به کیفیت عکس و در فیلم هم 1080p) ؟
مرسی
سلام دوست عزیز به این تاپیک خوش اومدی.نقل قول:
ترتیب کیفیت عکس
1-xf-1 fujifilm
2-canon s110
3-sx280
4-wx200
فقط بدونید که اختلاف کیفیت اولی با دومی خیلی ناچیزه.
در مورد سوال دوم ، این دو که فرمودید لنز نیستند بلکه سنسور یا حسگر تصویر هستند و تکنولوژی مشابه دارند. حتی exr cmos را exr bsi cmos هم می نامند. چیزی نیست که بشه به این سادگی مقایسه کرد یا گفت کدوم بهتره.خیلی مشابه هست و تازه بسته به کارخانه سازنده کیفیت سنسورها متفاوته.بطورکلی این رو بدونید که جفتشون در عکاسی در نور کم بهتر از ccd ها عمل می کنند.
3- بهترین دوربین در این قیمت sx280 با قیمت حدود 740 با گارانتی نورنگار.
دوستان این دوربینا رو هم مدنظر داشته باشید ,قیمتاشون هم خیلی افت کرده
Canon 100dبا لنز کیت 18-55 قیمت حدود2ت
Canon eos mاولین دوربین بدون اینه کنن با لنز 18-55 قیمت حدود1700
;كسي نيست جوابي ب منم بده دوستان گرامي؟!!!
دوست عزیز، من خودم با این دوربین کار نکردم که بتونم نظر قطعی بدم اما اونکه گفتید تم عکس ها آبی رنگه احتمال زیاد مال تنظیمات وایت بالانسه.یه چک بکنید و در حالت های مختلف همچنین در محیط های مختلف امتحان کنید چون میدونید که دوربین همیشه وایت بالانس را درست تنظیم نمیکنه و ممکنه در برخی محیط ها و نورها به اشتباه بیفته.در مورد وضوح تصویر کم اگه منظورتون از وضوح همان رزولوشن باشه که 24 مگاپیکسل رزولوشن بالایی است ولی لنزکیت دوربین نمی تونه چنین رزولوشنی رو به شما بده.اگه دسترسی دارید یکبار با یک لنز خوب تست کنید و نتیجه رو ببینید.مثلا با لنزهای پرایم نیکون مانند 50mm 1.8 g اون موقع متوجه می شید که کیفیت دوربینتون فراتر از چیزیه که فکرش رو میکردید.شاید هم منظورتون از وضوح چیز دیگه ای باشه. این دوربین کیفیت عکس های خوبی داره اما اینکه در مقایسه با d90 به دل شما نشینه تا حدودی حق دارید!البته نه به خاطر کیفیت عکساش بلکه بیشتر به خاطر حسی که بدنه و کنترل های دستی اون دوربین بهتون منتقل میکنه و نسبت به این خیلی فرق داره.تنظیمات دستی این دوربین اصلا محدود نیست و تمام پارامترهای نوردهی قابل تنظیم است با این تفاوت که مثل d90 یا سری های prosumer برای هر مورد دکمه و گردونه ی جداگانه ای نداره و شما باید با میانبرهای و دکمه های مشترک کار کنید تا دستتون بیاد،فکر کنم همین موضوع یه کم اذیتتون کرده!نقل قول:
حالا نمی دونم تونستم کمکی بکنم یا نه اما اگه چند نمونه عکساتون را با کیفیت کامل جایی آپلود کنید شاید دوستان بهتر بتونن نظر بدن.
سلام دوستان عزیز دوربین تا قیمت 300 تومن چی پیشنهاد میدید ؟ برای استفاده خانگی میخوام
چندتا دوربین مثل
Canon PowerShot SX150 IS
Canon Powershot A1400
Canon Powershot A2600
مدنظر داشتم از برندهای دیگه دوربینی نمیشناسم و یه دوربین کارکرده Fujifilm Z900EXR هم پیدا کردم که اطراف 300 میدن
ممنون میشم راهنمایی کنید
انشاءالله سربلند باشید